-
2023 - 2024 Eskişehir'in Gastronomi İşletmeleri Yürüyüş Rotaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Yüncü H. R., Erşen G., Uyanık B.
-
2023 - 2024 Organik Gıda Atıklarının Tespiti ve Değerlendirilmesine Yönelik Çözüm Önerileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Zencir Çiftçi E., Yıldız Ü. Y., Uyanık B., Yıldız E., Yüncü H. R. (Yürütücü)
-
2016 - 2017 Yöresel Yemek Reçetelerinin Standart Hale Getirilmesi
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2014 - 2016 Turizm Fakültesi Mutfak Laboratuvarı
-
2013 - 2016 ESKİŞEHİR ÇEVRESİNDE GIDA OLARAK TÜKETİLEN YABANİ OTLARIN TÜKETİM BİÇİMLERİ VE GIDA İÇERİKLERİNİN BELİRLENEREK TURİSTİK TESİSLERDE KULLANIMA KAZANDIRILMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Akoğlan Kozak M., Işık G., Köse Y. B., Ceylan F., Demirci B., Çiçek D., et al.
-
2012 - 2016 Türkiye Turizm Sözlü Tarih Çalışması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kozak N. (Yürütücü), Yüncü H. R., Metin T. C., Güldemir O., Akoğlan Kozak M., Çiçek D., et al.
-
2012 - 2016 Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani otların Tüketim Biçimleri ve Gıda İçeriklerinin Belirlenerek Turistik Tesislerde Kullanıma Kazandırılması BAP 1207F114
-
2010 - 2012 Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi: Türkiye Örneği