Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sustainability Practices in Vegan Businesses:An Example from Eskişehir

3rd International Congress of New Generations and Trends in Tourism (INGANT-2023), Sakarya, Türkiye, 26 Ekim 2023

Turizm Sektöründe Bir Sosyal Sorumluluk Projesi: Turuncu Bayrak

20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019

A New Dessert to Be Grown in Restaurant Menus: Halva Plate

The 11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018

Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani Otların Turistik Tesislerde Kullanımı

9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018, ss.95-103

Karpiç (Şehir) Lokantası’nın Hizmet Kalitesinin DINESERV Modeliyle İncelenmesi

9. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 5 - 08 Nisan 2018

Yiyecek İçecek İşletmelerine Yerel Ürün Önerisi: Çerez Tarhana

II. Gastronomi Turizmi Kongresi, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017

İmam Çağdaş ın Marka Değerini Artırma Uygulamalarının Sözlü Tarih Yöntemiyle İncelenmesi

VIII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.112-122

Küçük İşletmelerde Temel Yetenek Abdüsselam Balaban Kebap Örneği

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014

Tatlıdil Köftecisi nin Örgüt Kültürü Bağlamında İncelenmesi

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi., Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, ss.324-334

Bodrum da Turizmin Gelişimi (1960 -2000)

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi., Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, ss.312-323

Türkiye'de Turizm Eğitimi Alanında Bir Öncü :TUGEV

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Ocak 2014, ss.248-260

Sosyal Bilimler Enstitü Dergilerinde Yayımlanan Makalelerin Bibliyometrik Profili 2000 2010

VI. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 15 - 18 Nisan 2012

Geçmişten Günümüze Restoranlar Türkiye de Restorancılığın Gelişimi

V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 26 - 30 Mayıs 2010

The Destination Image of Çıralı and Olympos

International Tourism Conference, Cultural and Event Tourism: Issues and Debates, 5 - 09 Mayıs 2008

Bir Liderlik Modeli Olarak Personel Güçlendirme ve Beş Yıldızlı Konaklama İşletmelerinde Araştırma

II.Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Nisan 2004

Kitap & Kitap Bölümleri

Alan Yazında Ürün Geliştirme

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Durlu Özkaya, Fügen, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.35-61, 2024

Research Tendency of Tourism Journals: The Case of Cornell Hospitality Quarterly

Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, İrfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peterlang, ss.309-324, 2023

Yöresel İçecekler

Alkolsüz İçecek Bilgisi, Özgür Göde, Merve, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.242-266, 2023

Yerel Ürünlerin Turistik Amaçlı Kullanımı

Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Oktay Emir, Barış Çıvak, Editör, Detay Yayıncılık, ss.198-214, 2022

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik

Disiplinlerarası Bakış Açısıyla Gastronomi, Ozan Güler; Gürkan Akdağ; Anıl Kale, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.492-502, 2021

Yeme İçme Tarihi

Turizm Tarihi, Kozak, Nazmi; Acar, Dilek, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.89-115, 2021

Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri

Konaklama İşletmeciliği, Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.136-169, 2020

Necip Ertürk: Türkiye’den Çıkan ”En Kıdemli Aşçı”

Türk Turizmine Kanat Gerenler, Nazmi Kozak Metin Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, ss.173-182, 2020

Ankara’nın Efsane Lokantası Karpiç

Dünden Bugüne Ankara Otel, Lokanta, Pastane, Turizm, Nazmi Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, ss.181-210, 2019

Muz Bahçelerinden Turizm Cennetine

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm, Nazmi Kozak, Editör, Yıkılmazlar Basın Yayın, İstanbul, ss.53-72, 2018

Gastronomi İşletmelerinde Kurumsallaşma

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Atilla Akbaba, Neslihan Çetinkaya, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.237-246, 2018

Türkiye’de Restoran İşletmeciliği Tarihi

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm, Nazmi Kozak, Editör, Yılmazlar Basın Yayın, İstanbul, ss.781-796, 2018

Fermani Maviş: Gelenekselden Yeniliğe Uzanan Köprü

Türk Turizmine Kanat Gerenler, Metin Kozak, Nazmi Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.121-132, 2018

Beslenme Eğitimi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.148-169, 2015

Endüstri Devrimi ve Mutfaklara Etkisi

Gastronomi Tarihi, Hakan Yılmaz/ Alev Dündar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.152-170, 2015

Özel Durumda Olanların Beslenmesi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.128-147, 2015

Tatlidil Köftecisi

Dünden Bugüne Eskişehir'deki 14 İşletmenin Öyküsü, NAZMİ KOZAK, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.143-159, 2013

Abdüsselam Balaban Kebap

Dünden Bugüne Eskişehir'deki 14 İşletmenin Öyküsü, NAZMİ KOZAK, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.161-175, 2013

Ansiklopedide Bölümler

Diğer Yayınlar

Metrikler

Yayın

78

Atıf (WoS)

34

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

46

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

191

H-İndeks (Scholar)

7

Atıf (TrDizin)

99

H-İndeks (TrDizin)

5

Proje

8

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları