Yayınlar & Eserler

Makaleler 4
Tümü (4)
TRDizin (4)

1. 20. Ulusal Turizm Kongresi

ANATOLIA , cilt.30, sa.3, ss.255-256, 2019 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 4

1. Turizmde Sosyal Girişimcilik ve Örgütsel Bağlılık İlişkisi: Buğday Derneğine Bağlı Turizm İşletmeleri

8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.449-450, (Özet Bildiri)

2. Eskişehir’xxde Wellness Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Bir Model Önerisi

8. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 29 - 30 Nisan 2016, ss.48-61, (Tam Metin Bildiri)

3. Kırsal Turizmde Yerel Halk Desteğinin Etki Analizi Sarıcakaya Örneği

3. Rekreasyon Araştırmaları Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 5 - 07 Kasım 2015, ss.114-123, (Tam Metin Bildiri)

4. Eğlence Alanlarının Sosyal Etki Açısından İncelenmesi Eskişehir Barlar Sokağı Örneği

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 11 - 15 Kasım 2015, ss.1002-1020, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 7

1. Destinasyon Güvenliği

Destinayon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Oktay Emir, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.244-258, 2022

2. Sürdürülebilir Turizmde Sertifikasyon Sistemleri

Sürdürülebilir Turizm, Prof. Dr. Oktay Emir,Doç. Dr. Emre Ozan Aksöz, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.82-105, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

3. Asya ve Pasifik’te Seyahat Turizmi Eğilimleri

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Semra Günay, Editör, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Eskişehir, ss.290-298, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Sorumlu Turizm

Turizmde Güncel Yaklaşımlar, Oktay Emir, Emre Ozan Aksöz, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.136-163, 2020

5. Asya ve Pasifik’te Seyahat ve Turizm Eğilimleri

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, , Editör, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.290-298, 2020

6. Tavukçu Lokantası

Dünden Bugüne Ankara Otel, Lokanta, Pastane, Turizm, Prof. Dr. Nazmi Kozak, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-220, 2019

7. Balıkları ve Kabukluları Anlamak

Profesyonel Aşçılık, Elif Denizci, Editör, Nobel, Ankara, ss.565-594, 2019
Metrikler

Yayın

19

Atıf (Scholar)

19

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

8

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları