Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2012 - 2017 Öğretim Görevlisi

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Verdiği Dersler

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1

  • Ön Lisans İŞLEVSEL BESİNLER

  • Ön Lisans İşyeri Eğitimi

  • Ön Lisans İşyeri Uygulaması

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ 2

  • Ön Lisans Yöresel Mutfak (Eskişehir)

  • Ön Lisans Menü Planlama

  • Lisans EKMEK YAPIMI

  • Ön Lisans GIDA SAKLAMA TEKNİKLERİ

  • Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR

  • Ön Lisans BESLENME VE BESİN TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans KONUK İLETİŞİMİ

  • Ön Lisans SOĞUK MUTFAK

  • Ön Lisans MUTFAK PLANLAMA

  • Ön Lisans PASTANE ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

  • Ön Lisans Mutfak Çeşitleri

  • Ön Lisans Menü Planlama

  • Ön Lisans Dünya Mutfakları

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri-II

  • Ön Lisans Mutfak Ürünleri