Akademik Unvanlar
-
2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2012 - 2017 Öğretim Görevlisi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
Verdiği Dersler
-
Lisans
EKMEK YAPIMI
-
Ön Lisans
PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1
İŞLEVSEL BESİNLER
İşyeri Eğitimi
İşyeri Uygulaması
PİŞİRME YÖNTEMLERİ 2
Yöresel Mutfak (Eskişehir)
Menü Planlama
GIDA SAKLAMA TEKNİKLERİ
YÖRESEL MUTFAKLAR
BESLENME VE BESİN TEKNOLOJİSİ
KONUK İLETİŞİMİ
SOĞUK MUTFAK
MUTFAK PLANLAMA
PASTANE ÜRÜNLERİ
PİŞİRME YÖNTEMLERİ I
Mutfak Çeşitleri
Menü Planlama
Dünya Mutfakları
Pişirme Yöntemleri-II
Mutfak Ürünleri