Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2017 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2012 - 2017 Öğretim Görevlisi

    Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Devrek Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

Verdiği Dersler
  • Lisans

    EKMEK YAPIMI

  • Ön Lisans

    PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1

    İŞLEVSEL BESİNLER

    İşyeri Eğitimi

    İşyeri Uygulaması

    PİŞİRME YÖNTEMLERİ 2

    Yöresel Mutfak (Eskişehir)

    Menü Planlama

    GIDA SAKLAMA TEKNİKLERİ

    YÖRESEL MUTFAKLAR

    BESLENME VE BESİN TEKNOLOJİSİ

    KONUK İLETİŞİMİ

    SOĞUK MUTFAK

    MUTFAK PLANLAMA

    PASTANE ÜRÜNLERİ

    PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

    Mutfak Çeşitleri

    Menü Planlama

    Dünya Mutfakları

    Pişirme Yöntemleri-II

    Mutfak Ürünleri