Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yenilikçi Teknolojiler ve Sıfır Atık Hareketiyle Yeniden Şekillenen Gastronomi Trendleri

6. Uluslararası Akdeniz Bilimsel Araştırma Kongresi, ROMA, İtalya, 13 - 15 Ağustos 2024, ss.89-99

Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi: Eskişehir Örneği

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023

African Diaspora in Turkey - Negotiating Africanness through ethnic culinary practices

Silk Road 2nd International Scientific Research Conference, Iğdır, Türkiye, 26 Eylül 2023, ss.1258-1267

Eskişehir Mutfak Kültüründe Göçmen Mutfağının Yeri

2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI

Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi &Teknolojisi Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2021

FARKLI KUŞAKLARIN GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİ, TUTUM VE DAVRANIŞLARI

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Healthy, Nutritious and Scrumptious: Çılbır-A Dish with Egg in Turkish Cuisine

Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS), 26 - 29 Haziran 2019

Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi

1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, cilt.1, ss.1156-1165

YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINA İLİŞKİN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

1. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Kasım 2015
Kitap & Kitap Bölümleri

Street Foods from Historical Perspective

Theories and Practices in Tourism, Marketing and Management, YAYLA ÖZGÜR, IŞIN ALPER, YAZICIOĞLU İRFAN, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, Editör, Peter Lang Ag, Berlin, ss.187-194, 2024

General Characteristics and Historical Processes of Turkish Cuisine

Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science, YAZICIOĞLU İRFAN, IŞIN ALPER, BAYRAM FUAT, YALÇIN EREN, YAYLA ÖZGÜR, Editör, Peter Lang AG, Berlin, ss.99-114, 2024

Caterıng Servıces for Mass Food Enterprıses

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Yayla Özgür, Işın Alper, Yazicioğlu İrfan, Bayram Fuat, Bölükbaş Rabia, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.187-200, 2023

Olive Oil as a Functional Food

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Yayla Özgür, Işın Alper, Yazicioğlu İrfan, Bayram Fuat, Bölükbaş Rabia, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.177-186, 2023

Pastanelerde Depolama ve Üretim Alanları

Tatlı ve Pastacılık, KOÇ Hakan,ALTINTAŞ Bayram, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.69-83, 2023

Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Dündar Arıkan Alev, Yücel Güngör Mehtap, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.133-163, 2023

Coğrafi İşaret Kavramı ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, EREN Ramazan,ÇETİN Kadir, Editör, Detay Yayınclılık, Ankara, ss.177-189, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

KURU BAKLAGİL VE TAHILLARIN YAPISI, KULLANIM ALANLARI VE TÜRK MUTFAĞINDAN ÖRNEK TARİFLER

TEMEL MUTFAK ÜRÜNLERİNDE TEORİK VE PRATİK YAKLAŞIMLAR -1, Doç. Dr. Alper KURNAZ,Dr. Öğr. Üyesi Adem ARMAN, Editör, PARADİGMA AKADEMİ, Çanakkale, ss.129-154, 2021

Ordu

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan,Sormaz Ümit,Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayınclılık, Ankara, ss.687-692, 2021

Tokat

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan,Sormaz Ümit,Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayınclılık, Ankara, ss.719-725, 2021
Metrikler

Yayın

26

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

7

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları