Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Gastronomi Turizmi Açısından Coğrafi İşaretli Ürünlerin Önemi: Eskişehir Örneği

3. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Yeni Trendler Kongresi, Sakarya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023

African Diaspora in Turkey - Negotiating Africanness through ethnic culinary practices

Silk Road 2nd International Scientific Research Conference, Iğdır, Türkiye, 26 Eylül 2023, ss.1258-1267

Eskişehir Mutfak Kültüründe Göçmen Mutfağının Yeri

2. ULUSAL GASTRONOMİ ÇALIŞMALARI SEMPOZYUMU, İstanbul, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

FONKSİYONEL BİR GIDA OLARAK ZEYTİNYAĞI

Ulusal Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi & Teknolojisi Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 2 - 04 Eylül 2021

FARKLI KUŞAKLARIN GIDA GÜVENLİĞİ BİLGİ, TUTUM VE DAVRANIŞLARI

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Healthy, Nutritious and Scrumptious: Çılbır-A Dish with Egg in Turkish Cuisine

Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS), 26 - 29 Haziran 2019

Mutfak Personelinin Helal Gıda Hakkındaki Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi

1. Uluslararası Helal Turizm Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2017, cilt.1, ss.1156-1165

YABANCI TURİSTLERİN TÜRK MUTFAĞINA İLİŞKİN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

1. ULUSLARARASI TÜRK DÜNYASI TURİZM SEMPOZYUMU, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Kasım 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Caterıng Servıces for Mass Food Enterprıses

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Yayla Özgür, Işın Alper, Yazicioğlu İrfan, Bayram Fuat, Bölükbaş Rabia, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.187-200, 2023

Olive Oil as a Functional Food

Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, Yayla Özgür, Işın Alper, Yazicioğlu İrfan, Bayram Fuat, Bölükbaş Rabia, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.177-186, 2023

Pastanelerde Depolama ve Üretim Alanları

Tatlı ve Pastacılık, KOÇ Hakan,ALTINTAŞ Bayram, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.69-83, 2023

Coğrafi İşaret Kavramı ve Gastronomi Turizmi Açısından Önemi

Gastronomi, Turizm ve Sürdürülebilirlik Araştırmaları, EREN Ramazan,ÇETİN Kadir, Editör, Detay Yayınclılık, Ankara, ss.177-189, 2023

Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Uygulaması

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, Dündar Arıkan Alev, Yücel Güngör Mehtap, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.133-163, 2023

Ordu

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan,Sormaz Ümit,Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayınclılık, Ankara, ss.687-692, 2021

Tokat

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan,Sormaz Ümit,Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayınclılık, Ankara, ss.719-725, 2021

KURU BAKLAGİL VE TAHILLARIN YAPISI, KULLANIM ALANLARI VE TÜRK MUTFAĞINDAN ÖRNEK TARİFLER

TEMEL MUTFAK ÜRÜNLERİNDE TEORİK VE PRATİK YAKLAŞIMLAR -1, Doç. Dr. Alper KURNAZ,Dr. Öğr. Üyesi Adem ARMAN, Editör, PARADİGMA AKADEMİ, Çanakkale, ss.129-154, 2021

Metrikler

Yayın

23

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

7

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları