-
2023 - 2027 TR.AQUA: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar
TÜBİTAK Projesi , 1004 - Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı FAZ I
Genç Kumtepe E.(Yürütücü), Tosunoğlu B. T., Benli A., Ekincek S., Günay S., Özgür Göde M.
-
2021 - 2024 Sürdürülebilir Kırsal Turizm İçin Kırılgan Olmayan Genç Girişimciler (Antifragile Young Entrepreneurs for Sustainable Rural Tourism)
Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Avrupa Düzeyi
Ekincek S., Günay S., Özgür Göde M., Yenilmez İ., Yayla Ö., Acıtaş Ş., et al.
-
2023 - 2023 ‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2023)
-
2022 - 2023 Geleneksel Bir Ürün Olan Uğutun Üretim Sürecinin Çeşitlendirilmesi
-
2022 - 2023 ‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2022)
-
2022 - 2023 Restoranlarda Akıllı Uygulamalar: Dijital Menü Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özgür Göde M. (Yürütücü)
-
2019 - 2023 Füzyon Mutfak Oluşturulmasına Yönelik Bir Çalışma: Türk ve Kore Mutfaklarının Sentezi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özgür Göde M., Ekincek S. (Yürütücü), Günay Aktaş S., Yayla Ş., Yayla Ö.
-
2021 - 2021 ‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2021)
Diğer Ülkelerdeki Kamu Kurumları Tarafından Desteklenmiş Proje
-
2018 - 2021 Tedarik Zinciri Yönetiminde Hedef Maliyetleme ve/veya Zaman Temelli Faaliyete Dayalı Maliyetleme Yaklaşımı: Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama
-
2019 - 2020 Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
KAVAK M., GÜNAY AKTAŞ S.(Yürütücü), OLGAÇ S., KARAGÖZ D., YILMAZ H., ÖZGÜR GÖDE M., et al.
-
2019 - 2020 Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
-
2019 - 2019 Anadolu Üniversitesinde Uzmanlaşmış Kore Mutfağı Eğitimi
-
2018 - 2019 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşteri Temelli Faaliyete Dayalı Maliyetleme Kullanılarak Menü Analizi Uygulaması
-
2016 - 2018 Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M., YÜNCÜ H. R. (Yürütücü), KAMA S.
-
2016 - 2017 Yöresel Yemek Reçetelerinin Standart Hale Getirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S., ZENCİR ÇİFTÇİ E. (Yürütücü)
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.