Supported Projects
-
2022 - 2023 Restoranlarda Akıllı Uygulamalar: Dijital Menü Üzerine Bir Araştırma
-
2019 - 2023 Füzyon Mutfak Oluşturulmasına Yönelik Bir Çalışma: Türk ve Kore Mutfaklarının Sentezi
Project Supported by Higher Education Institutions
Özgür Göde M., Ekincek S. (Executive), Günay Aktaş S., Yayla Ş., Yayla Ö.
-
2018 - 2021 Tedarik Zinciri Yönetiminde Hedef Maliyetleme ve/veya Zaman Temelli Faaliyete Dayalı Maliyetleme Yaklaşımı: Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama
-
2019 - 2020 Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
OLGAÇ S., DÜNDAR ARIKAN A., AYDIN S., KARAGÖZ D., GÜNAY AKTAŞ S. (Executive), ÖZGÜR GÖDE M., et al.
-
2019 - 2019 Anadolu Üniversitesinde Uzmanlaşmış Kore Mutfağı Eğitimi
-
2018 - 2019 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşteri Temelli Faaliyete Dayalı Maliyetleme Kullanılarak Menü Analizi Uygulaması
-
2016 - 2018 Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M., KAMA S., YAYLA Ö., YÜNCÜ H. R. (Executive)
-
2016 - 2017 Yöresel Yemek Reçetelerinin Standart Hale Getirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S., ZENCİR ÇİFTÇİ E. (Executive)
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
Moğol Sever M., Kaya Sayarı B., Dündar Arıkan A., Sökmen S., Olgaç S., Aksöz E. O., et al.