Yayınlar & Eserler

Makaleler 18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEŞİL TEDARİK SÜRECİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Özet Bildiri)

2. A Comparison of Potential Young Rural Tourism Entrepreneurs in Cordoba, Eskisehir, And Treviso in Terms of Digital Skills

The 14th International Conference on Management, Economics, and Humanities, Kopenhag, Danimarka, 21 - 23 Temmuz 2023, (Özet Bildiri)

3. UHUTUN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ

7 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

4. Geleneksel Bir Ürün Olan Uhutun Üretim Sürecinin Çeşitlendirilmesi

7 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

5. Comparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Treviso in Terms of Antifragile

7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

7. A Product Development Study for Black Foods in the Turkish Cuisine: The Case of Keşkül

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye, 06 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

8. Evaluation of Profitability According to Customer Types in Fast Food Restaurant

7th International Conference on New Ideas in Management, Economics Accounting, ROMA, İtalya, 21 - 23 Şubat 2020, (Özet Bildiri)

9. Cost Control with Cash Flow Statement in Restaurant Businesses

7th International Conference on New Ideas in Management, Economics Accounting, ROMA, İtalya, 21 - 23 Şubat 2020, (Özet Bildiri)

10. EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS

11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 3 Ekim - 05 Ocak 2018, ss.341-347, (Tam Metin Bildiri)

11. The Role of Accounting in the Improvement of Costs in Hotel Businesses’ Sustainability Report

The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, cilt.1, ss.480-487, (Tam Metin Bildiri)

12. Determination of Activities of Food and Beverage Businesses in Activity Based Costing

The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, cilt.1, ss.445-449, (Tam Metin Bildiri)

13. Evaluation of participants’ acquisition of food competitions

11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

14. Evaluation of customer profitability anaysis and menü analysis

VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

15. Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.981-991, (Tam Metin Bildiri)

16. Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University

1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1681-1687, (Tam Metin Bildiri)

17. Otel İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Raporlamasının Değerlendirilmesi ve Analizi

1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ İNOVASYON, GİRİŞİMCİLİK VE SÜRDÜREBİLİRLİK KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)

20. Modelling the relationship among service quality perceived value food quality customer satisfaction behavioural intention and brand loyalty in fast food restaurants

International Conference on Hospitality, Leisure, Sports and Tourism, Tokyo, Japonya, 22 - 24 Temmuz 2015, ss.543-564, (Tam Metin Bildiri)

24. Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Yiyecek İçecek İşletmelerinde bir Uygulama

14. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 12

1. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEŞİL TEDARİK SÜRECİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.637-652, 2024

2. Eskişehir

Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.43-74, 2023

4. The Role of Supply Chain Management and Standard CostingTechniques in Performance Evaluations of Hotel Businesses

Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues Proceedings of the Tourism Outlook Conferences, İnci Oya Coşkun Nor’ain Othman Mohamed Aslam Alan Lew, Editör, Springer Nature Singapore Pte Ltd, Singapore, ss.3-28, 2020

5. Evaluation of Participants’ Gains and the Organizational Competence of Cooking Competitions

Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues, İnci Oya CoşkunNor’ain OthmanMohamed AslamAlan Lew, Editör, Springer, Singapore, ss.125-137, 2020

6. Konaklama İşletmelerinde Muhasebe ve Finansman Yönetimi

Konaklama İşletmeciliği, Prof. Dr. Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.170-199, 2020

7. Designing an Activity-Based Costing Method for Foodand Beverage Businesses: A Determination of Activities

Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues Proceedings of the Tourism Outlook Conferences, İnci Oya Coşkun Nor’ain Othman Mohamed Aslam Alan Lew, Editör, Springer Nature Singapore Pte Ltd, Singapore, ss.101-113, 2020

8. Eskişehir İlinin Halk Kültürüne Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Prof. Dr. Semra Günay Aktaş, Editör, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BEBKA, Bursa, ss.102-125, 2020

9. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN

İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

10. Beslenmenin Önemi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018

11. Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış

Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016

12. BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ

BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015
Ansiklopedide Bölümler 6
Metrikler

Yayın

60

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

8

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

21

H-İndeks (Scholar)

3

Atıf (TrDizin)

19

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

30

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

80

Proje

16

Tez Danışmanlığı

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları