Desteklenen Projeler
-
2023 - 2025 TR.AQUA: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar
-
2021 - 2024 Sürdürülebilir Kırsal Turizm İçin Kırılgan Olmayan Genç Girişimciler (Antifragile Young Entrepreneurs for Sustainable Rural Tourism)
-
2023 - 2023 ‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2023)
-
2022 - 2023 Geleneksel Bir Ürün Olan Uğutun Üretim Sürecinin Çeşitlendirilmesi
-
2022 - 2023 ‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2022)
-
2022 - 2023 Derin Öğrenme Yöntemi ile Yiyecek İçecek İşletmeleri Yorumlarından Duygu Analizi
-
2019 - 2023 Füzyon Mutfak Oluşturulmasına Yönelik Bir Çalışma: Türk ve Kore Mutfaklarının Sentezi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Özgür Göde M., Ekincek S. (Yürütücü), Günay Aktaş S., Yayla Ş., Yayla Ö.
-
2021 - 2022 Geleceğin Şefleri Gastronomi Keşfinde
-
2021 - 2022 Gastronomi, Sunum ve Yer
-
2021 - 2021 ‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2021)
Diğer Ülkelerdeki Kamu Kurumları Tarafından Desteklenmiş Proje
-
2020 - 2020 Yenipazar Tarım, Hayvancılık ve Turizme Dayalı Kırsal Kalkınma
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
GÜNAY AKTAŞ S. (Yürütücü), EKİNCEK S., YAYLA Ş., YAYLA Ö.
-
2019 - 2020 Kuzey ve Güney Amerika Havalimanları Yolcu Değerlendirmeleri Üzerine Mekansal Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KAVAK M., EKİNCEK S., YAYLA Ş., YAYLA Ö., GÜNAY AKTAŞ S. (Yürütücü), OLGAÇ S.
-
2019 - 2020 Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
-
2018 - 2020 Yemek ve Sanat İlişkisinin İncelenmesi: Mutfak Sanatçıları ve Sunumları Üzerine Bir İnceleme
-
2018 - 2020 Gastronominin Ürün Odaklı Geliştirilmesinin Türk Mutfağı İmajı Üzerindeki Etkisi
-
2019 - 2019 Specialized Education on Korean Cuisine at Anadolu University in 2019 (Kore Mutfağı Kursu)
EKİNCEK S. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 Asya Kıtası Havalimanaları Memnuniyetinin Mekansal Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
OLGAÇ S., GÜNAY AKTAŞ S. (Yürütücü), KAVAK M., EKİNCEK S., YAYLA Ö.
-
2016 - 2018 Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M., YÜNCÜ H. R. (Yürütücü), KAMA S.
-
2016 - 2017 Yöresel Yemek Reçetelerinin Standart Hale Getirilmesi
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2013 - 2014 Destinasyon pazarlamasında sürdürülebilirlik yaklaşımı ve Sakin Şehirler