SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.213-228, 2021 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’ PERSPECTIVE
Studia UBB Negotia
, cilt.62, sa.1, ss.23-43, 2017 (Hakemli Dergi)
Gastronominin Sanatsal Kimliğinin Estetik Üzerinden İncelenmesi (Research on the Artistic Identity of Gastronomy Through Aesthetic)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.5, sa.3, ss.381-396, 2017 (Hakemli Dergi)
Evaluation of the Cittaslow Administrators to the Process of CittaslowParticipation and Sustainability
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.16, sa.4, ss.171-189, 2016 (Hakemli Dergi)
MÜZEKART KULLANICILARININ YARAR ALGILARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA AYASOFYA VE TOPKAPI MÜZELERİ ÖRNEĞİ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER DERGİSİ
, sa.45, ss.10-23, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Comparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Treviso in Terms of Antifragile
7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023
Using 3D Printers in Plate Presentations: A review on Restaurants.
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, AFYON, Türkiye, 06 Ekim 2022
Creating Tourism Marketing Strategies Through GIS: A Roadmap From Conceptual Framework To Implementation
Cauthe 2021, New Zealand, Avustralya, 9 - 12 Şubat 2021
EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS
11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 3 Ekim - 05 Ocak 2018, ss.341-347
Evaluation of participants’ acquisition of food competitions
11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018
Cultural Landscapes of Aviation Park In Terms of Visitors’ Viewpoint: Case of Eskisehir Aviation Park
11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 02 Ekim 2018, ss.597-603
Investigation of Design Processes and Aesthetic Perceptions of Chefs
11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018
The use of metaphors in the interpretation of taste experience
11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018
Evatuation of chefs’ design processes and presentation criteria
the 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, ss.488-494
Mevlevi ve Uluslararası Mutfak Organizasyon Yapısının Karşılaştırılması Kavramsal Bir Çalışma
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 Nisan 2018
Gastronomi Alanındaki Coğrafi İşaretlerin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1338-1344
Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.981-991
Şeflerin Mutfak Sanatı ve Sanatçılarına İlişkin Bakış Açılarının Belirlenmesi
1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik (The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability), 28 - 30 Eylül 2017
Yemek Konulu Festivaller: Gurmefest Ziyaretçilerinin Katılım Motivasyonlarının Değerlendirilmesi
1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik (The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability), 28 - 30 Eylül 2017
SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
17.Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016
GASTRONOMİNİN SANATSAL KİMLİĞİNİN ESTETİK ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1200-1212
SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ FOURSQUARE ÖRNEĞİ
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1016-1024
Sakin Şehir Yöneticilerinin Sakin Şehir Hareketine Katılım Ve Başvuru Sürecine Yönelik Algılarının Değerlendirilmesi
Eko-Gastronomi Kongresi, Çanakkale, Türkiye, 24 - 25 Nisan 2014
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanlarının bölüme ilişkin değerlendirmeleri
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10 - 12 Aralık 2015
Kitap & Kitap Bölümleri
Şerbetler
Alkolsüz İçecek Bilgisi, Özgür Göde Merve, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.72-94, 2023
Eskişehir
Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.43-74, 2023
Yiyecek İçecek Endüstrisi
Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, ss.3-14, 2022
Gastronomi ve Sanat İlişkisi
Gastronominin Temelleri, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları., Eskişehir, ss.88-115, 2022
Anadolu University Aviation Park as Part of a Cultural Landscape
Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, İnci Oya ÇOŞKUN, Alan A.. LEW, Norain OTHÖAN, Gökçe YÜKSEK, Semra GÜNAY AKTAŞ, Editör, Springer, ss.225-239, 2020
Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri
Konaklama İşletmeciliği, Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.136-169, 2020
An Evaluation of Chef’s Views on the Culinary Arts and Design Processes
HERITAGE TOURISM: BEYOND BORDERS AND CIVILIZATIONS, Coşkun İnci Oya, Lew Alan, Othman Norain, Yüksek Gökçe, Günay Aktaş Semra,, Editör, Springer, Singapore, ss.101-113, 2020
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019
Orta Amerika’da Turizm, Güney Amerika’da Turizm,Karayiplerde Turizm
Turizm Ansiklopedisi, Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.16-17, 2019
Yemeklerin Görsel Sunumu
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016
Gurmeler ve İletişim
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.115-138, 2016
Yemeklerin Görsel Sunumu
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yılmaz, Hakan., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016
ÖZEL DURUMLARDA OLANLARIN BESLENMESİ
BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ, ZEKİ ATKOŞAR, Editör, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, Eskişehir, ss.128-146, 2015
Özel Durumda Olanların Beslenmesi
Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.128-147, 2015
BESLENME EĞİTİMİ
BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ, ZEKİ ATKOŞAR, Editör, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, Eskişehir, ss.148-169, 2015
Beslenme Eğitimi
Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.148-169, 2015