Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Tüketicilerin Üçüncü Nesil Kahve İşletmelerini Tercih Etme Motivasyonları: Eskişehir Örneği

VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 Eylül 2023

Gastronomi ve Yapay Zeka Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

7. ULUSLARARASI BATI ASYA TURİZM ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023

Derin Öğrenme Modeli Kullanılarak Yiyecek İçecek İşletmeleri Yorumlarının Duygu Analizi

7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, ss.64-65

Evaluation of Chef’s Approaches to Sustainability as Depicted in Chef’s Table Documentaries

RISM 2023: Research Innovations in Sustainable Marketing, Amerika Birleşik Devletleri, 14 Mart 2023

Using 3D Printers in Plate Presentations: A review on Restaurants.

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, AFYON, Türkiye, 06 Ekim 2022

Şef Adaylarinin Kore Mutfaği Dersine Yönelik Değerlendirmeleri

6. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi., 16 Haziran 2022

Picture Fuzzy Simple Additive Weighting Method for Food Presentations Scoring of Gastronomy Students

4th International Conference on Intelligent and Fuzzy Systems (INFUS), Bornova, Türkiye, 19 - 21 Temmuz 2022, cilt.504, ss.151-159 Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS

11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 3 Ekim - 05 Ocak 2018, ss.341-347

Evatuation of chefs’ design processes and presentation criteria

the 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, ss.488-494

Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.981-991

Mevlevi ve Uluslararası Mutfak Organizasyon Yapısının Karşılaştırılması Kavramsal Bir Çalışma

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 Nisan 2018

Gastronomi Alanındaki Coğrafi İşaretlerin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1338-1344

Şeflerin Mutfak Sanatı ve Sanatçılarına İlişkin Bakış Açılarının Belirlenmesi

1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik (The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability), 28 - 30 Eylül 2017

Yemek Konulu Festivaller: Gurmefest Ziyaretçilerinin Katılım Motivasyonlarının Değerlendirilmesi

1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik (The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability), 28 - 30 Eylül 2017

GASTRONOMİNİN SANATSAL KİMLİĞİNİN ESTETİK ÜZERİNDEN İNCELENMESİ

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1200-1212

Kitap & Kitap Bölümleri

Eskişehir

Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.43-74, 2023

Şerbetler

Alkolsüz İçecek Bilgisi, Özgür Göde Merve, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.72-94, 2023

Gastronomi ve Sanat İlişkisi

Gastronominin Temelleri, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları., Eskişehir, ss.88-115, 2022

Yiyecek İçecek Endüstrisi

Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, ss.3-14, 2022

Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, , Editör, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.126-171, 2020

Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri

Konaklama İşletmeciliği, Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.136-169, 2020

Eskişehir İlinin Temalarının/Kaynaklarının Pazarlama Stratejisi

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Turizm Pazarlama Stratejisi, Güliz Ünal, Fatih Aydın, Editör, T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Eskişehir, ss.397-423, 2020

Anadolu University Aviation Park as Part of a Cultural Landscape

Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, İnci Oya ÇOŞKUN, Alan A.. LEW, Norain OTHÖAN, Gökçe YÜKSEK, Semra GÜNAY AKTAŞ, Editör, Springer, ss.225-239, 2020

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının/Temalarının Pazarlama Stratejisi

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, GÜNAY AKTAŞ Semra, Editör, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.397-422, 2020

Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Ünal Güliz, Aydın, Fatih, Kacır, Seyfettin, Editör, BEBKA, Eskişehir, ss.126-171, 2020

An Evaluation of Chef’s Views on the Culinary Arts and Design Processes

HERITAGE TOURISM: BEYOND BORDERS AND CIVILIZATIONS, Coşkun İnci Oya, Lew Alan, Othman Norain, Yüksek Gökçe, Günay Aktaş Semra,, Editör, Springer, Singapore, ss.101-113, 2020

Evaluation of Participants’ Gains and the Organizational Competence of Cooking Competitions

Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues, İnci Oya CoşkunNor’ain OthmanMohamed AslamAlan Lew, Editör, Springer, Singapore, ss.125-137, 2020

Eskişehir İlinin Turizm Kaynakları ve Ulusal/Uluslararası Turistlerin Seyahat Eğilimleri

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Semra GÜNAY AKTAŞ, Editör, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.368-396, 2020

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN

İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Orta Amerika’da Turizm, Güney Amerika’da Turizm,Karayiplerde Turizm

Turizm Ansiklopedisi, Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.16-17, 2019

Yemeklerin Görsel Sunumu

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016

Gurmeler ve İletişim

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.115-138, 2016

Beslenme Eğitimi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.148-169, 2015

ÖZEL DURUMLARDA OLANLARIN BESLENMESİ

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ, ZEKİ ATKOŞAR, Editör, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, Eskişehir, ss.128-146, 2015

Özel Durumda Olanların Beslenmesi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.128-147, 2015

BESLENME EĞİTİMİ

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ, ZEKİ ATKOŞAR, Editör, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ, Eskişehir, ss.148-169, 2015

Metrikler

Yayın

71

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları