Yayınlar & Eserler

Makaleler 21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
ESCI (1)
Scopus (4)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (8)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 26

1. Tüketicilerin Üçüncü Nesil Kahve İşletmelerini Tercih Etme Motivasyonları: Eskişehir Örneği

VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

2. Gastronomi ve Yapay Zeka Konulu Çalışmaların Bibliyometrik Analizi

7. ULUSLARARASI BATI ASYA TURİZM ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

3. Derin Öğrenme Modeli Kullanılarak Yiyecek İçecek İşletmeleri Yorumlarının Duygu Analizi

7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, ss.64-65, (Özet Bildiri)

4. A Comparison of Potential Young Rural Tourism Entrepreneurs in Cordoba, Eskisehir, And Treviso in Terms of Digital Skills

The 14th International Conference on Management, Economics, and Humanities, Kopenhag, Danimarka, 21 - 23 Temmuz 2023, (Özet Bildiri)

5. Comparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Treviso in Terms of Antifragile

7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)

6. Evaluation of Chef’s Approaches to Sustainability as Depicted in Chef’s Table Documentaries

RISM 2023: Research Innovations in Sustainable Marketing, Amerika Birleşik Devletleri, 14 Mart 2023, (Özet Bildiri)

8. Using 3D Printers in Plate Presentations: A review on Restaurants.

VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, AFYON, Türkiye, 06 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

9. Şef Adaylarinin Kore Mutfaği Dersine Yönelik Değerlendirmeleri

6. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi., 16 Haziran 2022, (Tam Metin Bildiri)

10. Picture Fuzzy Simple Additive Weighting Method for Food Presentations Scoring of Gastronomy Students

4th International Conference on Intelligent and Fuzzy Systems (INFUS), Bornova, Türkiye, 19 - 21 Temmuz 2022, cilt.504, ss.151-159, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

12. Reflections of migration on local cuisine and tourism

CAUTHE 2020, Auckland, Yeni Zelanda, 10 - 13 Şubat 2020, (Tam Metin Bildiri)

13. The use of metaphors in the interpretation of taste experience

11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

14. Investigation of Design Processes and Aesthetic Perceptions of Chefs

11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

15. Evaluation of participants’ acquisition of food competitions

11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

16. Cultural Landscapes of Aviation Park In Terms of Visitors’ Viewpoint: Case of Eskisehir Aviation Park

11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 02 Ekim 2018, ss.597-603, (Tam Metin Bildiri)

17. Evatuation of chefs’ design processes and presentation criteria

the 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, ss.488-494, (Tam Metin Bildiri)

18. Gastronomi Alanındaki Coğrafi İşaretlerin İncelenmesine Yönelik Bir Çalışma

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1338-1344, (Tam Metin Bildiri)

19. Mevlevi ve Uluslararası Mutfak Organizasyon Yapısının Karşılaştırılması Kavramsal Bir Çalışma

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

20. Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.981-991, (Tam Metin Bildiri)

21. Yemek Konulu Festivaller: Gurmefest Ziyaretçilerinin Katılım Motivasyonlarının Değerlendirilmesi

1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik (The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability), 28 - 30 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)

22. Şeflerin Mutfak Sanatı ve Sanatçılarına İlişkin Bakış Açılarının Belirlenmesi

1. Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürülebilirlik (The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability), 28 - 30 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)

23. SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ FOURSQUARE ÖRNEĞİ

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1016-1024, (Tam Metin Bildiri)

24. GASTRONOMİNİN SANATSAL KİMLİĞİNİN ESTETİK ÜZERİNDEN İNCELENMESİ

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1200-1212, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 20

1. Şerbetler

Alkolsüz İçecek Bilgisi, Özgür Göde Merve, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.72-94, 2023

2. Eskişehir

Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.43-74, 2023

4. Yiyecek İçecek Endüstrisi

Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, ss.3-14, 2022

5. Gastronomi ve Sanat İlişkisi

Gastronominin Temelleri, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayınları., Eskişehir, ss.88-115, 2022

6. Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, , Editör, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.126-171, 2020

7. Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının/Temalarının Pazarlama Stratejisi

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, GÜNAY AKTAŞ Semra, Editör, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.397-422, 2020

8. Konaklama İşletmelerinde Yiyecek İçecek Hizmetleri

Konaklama İşletmeciliği, Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.136-169, 2020

9. Eskişehir İlinin Turizm Kaynakları ve Ulusal/Uluslararası Turistlerin Seyahat Eğilimleri

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Semra GÜNAY AKTAŞ, Editör, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Bursa, ss.368-396, 2020

10. An Evaluation of Chef’s Views on the Culinary Arts and Design Processes

HERITAGE TOURISM: BEYOND BORDERS AND CIVILIZATIONS, Coşkun İnci Oya, Lew Alan, Othman Norain, Yüksek Gökçe, Günay Aktaş Semra,, Editör, Springer, Singapore, ss.101-113, 2020

11. Evaluation of Participants’ Gains and the Organizational Competence of Cooking Competitions

Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues, İnci Oya CoşkunNor’ain OthmanMohamed AslamAlan Lew, Editör, Springer, Singapore, ss.125-137, 2020

12. Eskişehir İlinin Temalarının/Kaynaklarının Pazarlama Stratejisi

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Turizm Pazarlama Stratejisi, Güliz Ünal, Fatih Aydın, Editör, T. C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı, Eskişehir, ss.397-423, 2020

13. Anadolu University Aviation Park as Part of a Cultural Landscape

Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, İnci Oya ÇOŞKUN, Alan A.. LEW, Norain OTHÖAN, Gökçe YÜKSEK, Semra GÜNAY AKTAŞ, Editör, Springer, ss.225-239, 2020

14. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN

İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

15. Orta Amerika’da Turizm, Güney Amerika’da Turizm,Karayiplerde Turizm

Turizm Ansiklopedisi, Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.16-17, 2019

16. Yemeklerin Görsel Sunumu

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016

17. Gurmeler ve İletişim

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.115-138, 2016

18. Gurmeler ve İletişim

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.115-138, 2016

19. Beslenme Eğitimi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.148-169, 2015

20. Özel Durumda Olanların Beslenmesi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.128-147, 2015
Metrikler

Yayın

76

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

22

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

225

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

21

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

212

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

95

Proje

21
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları