Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yönetimsel Görevler
-
2019 - 2023 Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Verdiği Dersler
-
Lisans BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ
-
Lisans MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
-
Lisans YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
-
Yüksek Lisans KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE REKABET STRATEJİLERİ
-
Lisans ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI
-
Lisans MENÜ YÖNETİMİ
-
Doktora KÜLTÜR VE SANATTA GASTRONOMİ
-
Lisans BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN
-
Lisans MUTFAK YÖNETİMİ
-
Lisans TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
-
Lisans YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI
-
Lisans MÖNÜ PLANLAMASI
-
Lisans OTEL İŞLETMELERİNDE DESTEK HİZMETLERİ
-
Lisans BESLENME
-
Lisans TURİZM ARAŞTIRMA PROJELERİ
-
Yüksek Lisans GASTRONOMİ
-
Lisans BİTİRME TEZİ
Yönetilen Tezler
-
GASTRODİPLOMASİ UNSURLARININ ÖNEM DÜZEYLERİNİN AHP YÖNTEMİYLE BELİRLENMESİ
Önçel S. (Danışman)
M.Selman(Öğrenci), Doktora, 2023 -
GASTRONOMİ İMAJI, GASTRONOMİ DENEYİMİ, TATMİN VE DAVRANIŞSAL NİYETLER İLİŞKİSİ: GAZİANTEP VE HATAY DESTİNASYONLARINDA BİR UYGULAMA
Önçel S. (Danışman)
S.Bütün(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Müziğin yaratıcı mutfak uygulamaları üzerindeki etkilerinin belirlenmesi
Önçel S. (Danışman)
O.ATİLLA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Aşçıların mesleki özerklikleri ile yaratıcılık süreçlerinin ilişkisi
Önçel S. (Danışman)
M.KESİCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2014