Yayınlar & Eserler

Makaleler 30
Tümü (30)
Scopus (5)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (4)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 25

1. KAHVE DÜKKANLARINI TERCİH EDEN X, Y VE Z KUŞAĞI TÜKETİCİLERİNİN TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ İNCELENMESİ

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi 2019, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.798-801, (Tam Metin Bildiri)

3. HAND HYGIENE EXPERIENCE OF GASTRONOMY STUDENTS: CASE OF ANADOLU UNIVERSITY

The 11th Tourism Outlook ConferenceHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, 3 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

5. Experiments for Hand Hygiene of Gastronomy Student: Anadolu University Sample

The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 02 Ekim 2018, cilt.5, ss.414-421, (Tam Metin Bildiri)

6. Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 27 - 29 Eylül 2018, ss.396-408, (Tam Metin Bildiri)

7. Müzik Eşliğinin Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1104-1114, (Özet Bildiri)

8. Sivrihisar Local Cuisinein the Scope of GastronomyTourism

7. ULUSAL KIRSAL TURİZM, BODRUM, Türkiye, 10 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

9. Vegan Vegetarian Dish Samples from Turkish Cuisine

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

10. Evaluation of Products Located in Menus in Terms of Nutritional Facts

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

11. İBN BATTUTA SEYAHATNAMESİNDE YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ

18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

12. REKREASYONEL TURİZM FAALİYETİ OLARAK URFA SIRA GECELERİ

18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

13. Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri

18. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

14. Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1420-1432, (Tam Metin Bildiri)

15. Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.306-316, (Tam Metin Bildiri)

16. SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

17.Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

17. SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ FOURSQUARE ÖRNEĞİ

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1016-1024, (Tam Metin Bildiri)

22. THE USE OF FOOD SAFETY SYSTEMS IN HOTEL KITCHENS FOR DEVELOPING THE COMPETITION ADVANTAGE

SEVENTH CHINA TOURISM FORUM Tourism and Sustainable Development, 23 - 25 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

23. THE ROLE OF TRAVEL REVIEW WEBSITES IN CONSUMERS’ PURCHASING BEHAVIOUR: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TOURISTS’ AND ACADEMICANS’ PERCEPTIONS

SEVENTH CHINA TOURISM FORUM Tourism and Sustainable Development, Haikou, Hainan Province, Çin, 23 - 25 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

24. Türk Mutfak Kültürü ve Yeme İçme Alışkanlıkları

Cognitive Approaches to the Concept of Food in the Mediterranean, 7 - 09 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

25. TÜRK MUTFAGININ DEĞiSiM NEDENLERi ÜZERiNE GENEL BiR DEGERLENDiRME

1.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2007, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 18

1. Eskişehir'deki Kahvaltı Menüleri Üzerine Bir İnceleme

Gastronomi ve Mutfak Santaları Üzerine Güncel Araştırmalar IV, Doç. Dr. Kansu Gençer,Doç.Dr. Hasibe Yazıt, Editör, ÖZGÜR, Gaziantep, ss.1-14, 2025

2. Yiyecek İçecek Pazarlaması

Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.89-100, 2023

3. Prof. Dr. Medet YOLAL

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, ss.272-284, 2023

4. Doç.Dr. Dündar Denizer

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Prof. Dr. Derman Küçükaltan,Prof. Dr. Muharrem Tuna,Dr. Şule Kaya Ünal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.77-85, 2023

5. Gastronomi ve Menü Planlama

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla Akbaba Doç. Dr. Neslihan Serçeoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.259-279, 2022

6. Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourisim

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın, Özgür Yayla, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.343-358, 2021

7. Turist Rehberliği Alanında Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı

Turizm Bilgi Teknolojileri, Özel Çağıl Hale, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.113-140, 2020

8. Wine Routes and Tourism Potential in Turkey

Wine Tourism Destination Management and Marketing, Sigala, M. ve Robinson R.S., Editör, Palgrave Macmillan, ss.327-340, 2019

10. Beslenmenin Önemi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018

11. Doğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı

Yöresel Mutfaklar, Ebzu Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.45-62, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

12. Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış

Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016

13. Mutfak Yönetimi

Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Sibel Önçel, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.25-42, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

14. Japon Mutfağı

Dünya Mutfakları, Ebru Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.35-52, 2016

15. BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ

BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015

16. Müşteri İlişkileri

Destek Hizmetleri, Pembe gül Çakır, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.90-118, 2012

17. Türk Mutfak Kültürü ve Tarihsel Gelişimi

Kültürel Miras Yönetimi, ÖNÇEL, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.162-181, 2010
Ansiklopedide Bölümler 1
Metrikler

Yayın

74

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

12

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

1217

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

133

H-İndeks (TrDizin)

5

Atıf (Sobiad)

660

H-İndeks (Sobiad)

10

Atıf (Diğer Toplam)

219

Proje

7

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları