Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
YÖRESEL MUTFAKLARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ KAPSAMINDA SİVAS YEMEK KÜLTÜRÜ VE DEĞİŞİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
, cilt.3, sa.2, ss.120-135, 2024 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Başlığı Altında Yayımlanmış Doktora Tezlerinin Bibliyometrik Analizi
journal of tourism and gastronomy studies
, cilt.12, sa.1, ss.187-203, 2024 (Hakemli Dergi)
Gastronomi Turizmi Kapsamında Sivrihisar’ın Yöresel Yemek Kültürü
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.11, sa.1, ss.604-634, 2023 (Hakemli Dergi)
Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri
JOURNAL OF MULTIDISCIPLINARY ACADEMIC TOURISM
, cilt.2, sa.1, ss.87-97, 2017 (Hakemli Dergi)
Sosyal Medyadaki Restoran Tüketici Yorumlarının Değerlendirilmesi:Foursquare Örneği
İşletme Araştırmaları Dergisi
, cilt.9, sa.2, ss.404-419, 2017 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’ PERSPECTIVE
Studia UBB Negotia
, cilt.62, sa.1, ss.23-43, 2017 (Hakemli Dergi)
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Engellilere Yönelik Düzenlemelerin İncelenmesi Eskişehir Örneği
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.189-201, 2016 (Hakemli Dergi)
AŞÇILARIN MESLEKİ ÖZERKLİKLERİ İLE YARATICILIK SÜRECİ İLİŞKİSİ
Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Dergisi
, cilt.16, sa.1, ss.23-45, 2015 (Hakemli Dergi)
Türk Mutfak Kültürü ve Yeme İçme Alışkanlıkları
Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.2, sa.26, ss.24-30, 2010 (Hakemli Dergi)
Otel Restoranları ve Rekabet Edebilme Güçleri
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
, cilt.3, sa.3, ss.16-23, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
YÖRESEL ÜRÜN FESTİVALLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ: DEMİRKÖY ÇİLEK FESTİVALİ ÖRNEĞİ
20. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, cilt.2, ss.712-717
Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma
International Gastronomy Studies Congress 2018, 20 - 22 Eylül 2018, ss.64-78
Vegan Vegetarian Dish Samples from Turkish Cuisine
Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017
Evaluation of Products Located in Menus in Terms of Nutritional Facts
Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017
REKREASYONEL TURİZM FAALİYETİ OLARAK URFA SIRA GECELERİ
18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017
Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri
18. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017
SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ
17.Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016
SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ FOURSQUARE ÖRNEĞİ
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1016-1024
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanlarının bölüme ilişkin değerlendirmeleri
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10 - 12 Aralık 2015
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2015
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
4.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Türkiye, 17 Nisan 2015
Türk Mutfak Kültürü ve Yeme İçme Alışkanlıkları
Cognitive Approaches to the Concept of Food in the Mediterranean, 7 - 09 Mayıs 2008
Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme
I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Türkiye, 04 Mayıs 2007
Kitap & Kitap Bölümleri
Doç.Dr. Dündar Denizer
Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Dr. Şule Kaya Ünal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.77-85, 2023
Gastronomi ve Menü Planlama
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla Akbaba Doç. Dr. Neslihan Serçeoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.259-279, 2022
Turist Rehberliği Alanında Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı
Turizm Bilgi Teknolojileri, Özel Çağıl Hale, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.113-140, 2020
Mutfak Uygulamaları İşletme ve Eğitim Rehberi
Detay Yayıncılık, Ankara, 2018
Beslenmenin Önemi
Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018
Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış
Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016
Doğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı
Yöresel Mutfaklar, Ebzu Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.45-62, 2016
Mutfak Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Sibel Önçel, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.25-42, 2016
Japon Mutfağı
Dünya Mutfakları, Ebru Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.35-52, 2016
BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ
BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015
Müşteri İlişkileri
Destek Hizmetleri, Pembe gül Çakır, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.90-118, 2012
İstanbuldaki Beş Yıldızlı Otel Restorlarının Rekabet Stratejilerinin Belirlenmesine Yönelik uygulama
Anadolu Üniversitesi, 2005