Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

KAHVE DÜKKANLARINI TERCİH EDEN X, Y VE Z KUŞAĞI TÜKETİCİLERİNİN TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ İNCELENMESİ

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi 2019, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.798-801

HAND HYGIENE EXPERIENCE OF GASTRONOMY STUDENTS: CASE OF ANADOLU UNIVERSITY

The 11th Tourism Outlook ConferenceHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, 3 - 05 Ekim 2018

Experiments for Hand Hygiene of Gastronomy Student: Anadolu University Sample

The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 02 Ekim 2018, cilt.5, ss.414-421

Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 27 - 29 Eylül 2018, ss.396-408

Müzik Eşliğinin Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1104-1114

Sivrihisar Local Cuisinein the Scope of GastronomyTourism

7. ULUSAL KIRSAL TURİZM, BODRUM, Türkiye, 10 Nisan 2018

Vegan Vegetarian Dish Samples from Turkish Cuisine

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017

Evaluation of Products Located in Menus in Terms of Nutritional Facts

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017

REKREASYONEL TURİZM FAALİYETİ OLARAK URFA SIRA GECELERİ

18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017

Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri

18. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017

Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.306-316

Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1420-1432

THE ROLE OF TRAVEL REVIEW WEBSITES IN CONSUMERS’ PURCHASING BEHAVIOUR: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TOURISTS’ AND ACADEMICANS’ PERCEPTIONS

SEVENTH CHINA TOURISM FORUM Tourism and Sustainable Development, Haikou, Hainan Province, Çin, 23 - 25 Ekim 2011

THE USE OF FOOD SAFETY SYSTEMS IN HOTEL KITCHENS FOR DEVELOPING THE COMPETITION ADVANTAGE

SEVENTH CHINA TOURISM FORUM Tourism and Sustainable Development, 23 - 25 Ekim 2011

Türk Mutfak Kültürü ve Yeme İçme Alışkanlıkları

Cognitive Approaches to the Concept of Food in the Mediterranean, 7 - 09 Mayıs 2008

TÜRK MUTFAGININ DEĞiSiM NEDENLERi ÜZERiNE GENEL BiR DEGERLENDiRME

1.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2007

Türk Mutfağının Değişim Nedenleri Üzerine Genel bir Değerlendirme

I. Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Türkiye, 04 Mayıs 2007

Kitap & Kitap Bölümleri

Prof. Dr. Medet YOLAL

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, ss.272-284, 2023

Prof. Dr. Medet Yolal

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Prof. Dr. Derman Küçükaltan; Prof. Dr. Muharren Tuna; Dr. Şule Kaya Ünal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.272-284, 2023

Doç.Dr. Dündar Denizer

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Prof. Dr. Derman Küçükaltan, Prof. Dr. Muharrem Tuna, Dr. Şule Kaya Ünal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.77-85, 2023

Gastronomi ve Menü Planlama

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla Akbaba Doç. Dr. Neslihan Serçeoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.259-279, 2022

Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourisim

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın, Özgür Yayla, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.343-358, 2021

Turist Rehberliği Alanında Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı

Turizm Bilgi Teknolojileri, Özel Çağıl Hale, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.113-140, 2020

Wine Routes and Tourism Potential in Turkey

Wine Tourism Destination Management and Marketing, Sigala, M. ve Robinson R.S., Editör, Palgrave Macmillan, ss.327-340, 2019

Beslenmenin Önemi

Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018

Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış

Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016

Doğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı

Yöresel Mutfaklar, Ebzu Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.45-62, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Mutfak Yönetimi

Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Sibel Önçel, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.25-42, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Japon Mutfağı

Dünya Mutfakları, Ebru Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.35-52, 2016

BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ

BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015

Müşteri İlişkileri

Destek Hizmetleri, Pembe gül Çakır, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.90-118, 2012

Ansiklopedide Bölümler

Metrikler

Yayın

72

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

6

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

7

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları