Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Turizm Sektörü Çalışanlarının Psikolojik Dayanıklılık ve Duygusal Yeme Davranışını Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma (İstanbul Örneği)
-
2018 - 2019 Gastronomi Öğrencilerinin El Hijyenine Yönelik Deneyimleri Anadolu ÜniversitesiÖrneği
-
2017 - 2017 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılabilir Menü Formlarının Geliştirilmesi: Standart Tarifler, Besin Değerleri ve Fotoğraflar
-
2017 - 2017 MÜZİĞİN GASTRONOMİ EĞİTİMİ VE YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2016 - 2017 ’Hamur Şekillendirme Yöntemleri’ dersinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Katkılarının Değerlendirilmesi
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2013 - 2014 Aşçıların Mesleki Özerklikleri ile Yaratıcılık Süreci İlişkisi