-
2018 - 2021 Endüstriyel Turizm Kapsamında Ana Tüketicilerden Olan Y Kuşağının Satın Alma Davranışına Yönelik Ölçek Geliştirme ve Model Önerisi
-
2017 - 2019 Tarihi Bağlarla Seyahat Eden Kültür Turistlerinin Turizm Davranışlarıyla İlgili Bir Ölçek Geliştirme Çalışması
-
2017 - 2019 Restoran değerlendirme sistemlerinin tüketiciler ve işletmeler açısından turizme katkıları: Bağımsız restoran değerlendirme sistemi (TABAND) geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇAKIR P. G., DÜZ B., GÜLDEMİR O., DEMİRAL G. N., SEZGİN E. (Yürütücü)
-
2015 - 2018 Kampüs Rehberliği Hizmetlerinde Kalite Geliştirme ve Farklı Ziyaretçilere Verilen Rehberlik Hizmetlerinin Kalitesinin Ölçümü, Proje No: 1505E450
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
COŞKUN İ. O., SEZEREL H., KAYA SAYARI B., GÜNAY AKTAŞ S., YÜKSEK G. (Yürütücü), KALYONCU YOLAÇAN M., et al.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu ÜniversitesiÖrneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YÜKSEK G., ÇAKIR P. G., GÜNAY AKTAŞ S., YETGİN AKGÜN D., YILMAZ H., GÜVEN M., et al.