-
2018 - 2021 Endüstriyel Turizm Kapsamında Ana Tüketicilerden Olan Y Kuşağının Satın Alma Davranışına Yönelik Ölçek Geliştirme ve Model Önerisi
-
2017 - 2019 Tarihi Bağlarla Seyahat Eden Kültür Turistlerinin Turizm Davranışlarıyla İlgili Bir Ölçek Geliştirme Çalışması
-
2017 - 2019 Restoran değerlendirme sistemlerinin tüketiciler ve işletmeler açısından turizme katkıları: Bağımsız restoran değerlendirme sistemi (TABAND) geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
DÜZ B., GÜLDEMİR O., ÇAKIR P. G., SEZGİN E. (Yürütücü), DEMİRAL G. N.
-
2015 - 2018 Kampüs Rehberliği Hizmetlerinde Kalite Geliştirme ve Farklı Ziyaretçilere Verilen Rehberlik Hizmetlerinin Kalitesinin Ölçümü, Proje No: 1505E450
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
COŞKUN İ. O., SEZEREL H., KAYA SAYARI B., GÜNAY AKTAŞ S., YÜKSEK G. (Yürütücü), DÜZ B., et al.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu ÜniversitesiÖrneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
GÜNAY AKTAŞ S., YILMAZ H., YETGİN AKGÜN D., GÜVEN M., DEVECİ H., SEZGİN E., et al.