Desteklenen Projeler
-
Devam Ediyor Seyahat Acenteleri Yöneticilerinin Turizm Eğitimi Almış Olan Elemanlarda Aradıkları Nitelikler
-
Devam Ediyor Dedeman Otel İşletmelerinde İşgören Profili Araştırması
-
Devam Ediyor Eskişehir İli Turizm Master Planı
-
Devam Ediyor Turizm Sektöründe Toplam Kalite Yönetimi İlkeler ve Yönetsel Özellikler İlişkisi Üzerine Bir Araştırma
-
Devam Ediyor Restoran İşletmelerinde Kurumsallaşma ile Sanitasyon İlişkisi
-
Devam Ediyor Anadolu Üniversitesinde Kadın Yönetici ve Çalışanların Kadın ve Yöneticilik ile ilgili Görüşleri
-
Devam Ediyor Eskişehir İli Seyitgazi İlçe Merkezinin Sakin Şehir Cıttaslow Hareketi Kapsamında Değerlendirilmesi
-
2015 - 2017 Turizmde Kırılganlık ile Rezilyans Kapasitesi İlişkisi: Farklı Turizm İşletmelerinde Karşılaştırmalı Bir Analiz
-
2015 - 2016 Otel İşletmelerinde İşyeri Şiddetti Üzerine Bir Araştırma
-
2012 - 2016 Türkiye Turizm Sözlü Tarih Çalışması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kozak N. (Yürütücü), Yüncü H. R., Metin T. C., Güldemir O., Akoğlan Kozak M., Çiçek D., et al.
-
2012 - 2016 Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani otların Tüketim Biçimleri ve Gıda İçeriklerinin Belirlenerek Turistik Tesislerde Kullanıma Kazandırılması BAP 1207F114
-
2014 - 2015 20104 2014 Kongre Organizatörlerinin Kongre Oteli Seçimlerinde Öncelikli Gördüklerin Kriterlerin AHP ile Belirlenmesi
-
2012 - 2015 Otel İşletmelerinde Çalışan Motivasyonunun Sağlanmasında ABCD Modelinin Kullanılması Türkiye Örneği
-
2010 - 2012 Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi: Türkiye Örneği