Desteklenen Projeler
-
2019 - 2020 Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
KAVAK M., KARAGÖZ D., OLGAÇ S., GÜNAY AKTAŞ S. (Yürütücü), ÖZGÜR GÖDE M., YILMAZ H., et al.
-
2017 - 2019 Yeni Anadolu Mutfağı Bağlamında Türkiye’nin Yöresel Köfteleri
-
2016 - 2017 Türk Yemeklerinin Çinli Turistlerin Memnuniyeti ve Tekrar Ziyaret Etme Niyeti Üzerindeki Etkisi
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2015 - 2017 DESTİNASYONLARDA İŞBİRLİKÇİ PAZARLAMA ÇABALARININ AĞ ÖZELLİKLERİ ESKİŞEHİR TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞBİRLİĞİ AĞLARININ ANALİZİ
-
2015 - 2016 Eskişehir de Faaliyet Gösteren Restoranlarda Eskişehir Mutfağı