Yayınlar & Eserler

Makaleler 12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 19

1. Slow cities (cittaslow) route in Turkey as a gourmand tourism destination

ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020, (Özet Bildiri)

2. Yoghurt in Turkish cuisine and its importance in the gourmand tourism experience

ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmandtourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020, (Özet Bildiri)

3. The Place of Sherbet in Beverage Preferences of University Students

The 11. Tourism Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

4. Importance of Food Paradox, Food Equinox and Food Detox for the Local Food Culture

The 11th Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

5. Importance of Cittaslow Philosophy for the Protection of Local Food

Leave No One Behind: sustainable Development Goals Local Governments, 12 - 13 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

7. The Role of Local Food in Culinary Tourism Development a Case Study on the Thrace Wine Route

8th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (AHTMM) Conference, Bangkok, Tayland, 25 - 29 Temmuz 2018, (Tam Metin Bildiri)

8. Cittaslow Philosophy in Yedi Bilgeler Winery-Turkey

4th International Conference of the International-Association-of-Cultural-and-Digital-Tourism (IACuDiT) on Innovative Approaches to Tourism and Leisure - Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Athens, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017, ss.351-361, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

9. The Thrace Wine Route in Turkey

Culinary and Wine TourismConference 2017, 18 - 21 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

10. Cıttaslow Phılosophy In Yedı Bılgeler Wınery – Turkey

4th International Conference on Innovation Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Atina, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)

11. Eskişehir’deki Otel İşletmelerinde Eskişehir Mutfağı

I. International Rural Tourism and Development ongress VI. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.22, (Özet Bildiri)

12. Tourism Strategic and Marketing Planning and Cultural Cooperation Channels Between Greece and Turkey

2nd International Conference of the International-Association-of-Cultural-and-Digital-Tourism (IACuDiT) on Forms and Norms of Tourism and Cultural in the Age of Innovation, Athens, Yunanistan, 21 - 24 Mayıs 2015, ss.351-360, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

15. An Approach to Culinary Tourism Development in Turkey

International Tourism and Hospitality Management Conference, 30 Eylül - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

16. Personality Trait Inferences about Hotel Businesses Development of A Scale

Global Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference (GIBA 2014, 15 - 17 Mayıs 2014, (Tam Metin Bildiri)

17. Otel Çalışanlarının İşte Kalma Niyeti Üzerine Bir Uygulama

V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (27-30 Mayıs 2010, Nevşehir) Bildiri Kitabı, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2010, ss.356-376, (Tam Metin Bildiri)

18. Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants

International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007, (Tam Metin Bildiri)

19. Eskişehir deki Avukatların Boş Zaman Kullanımları ve Beklentileri Üzerine bir Araştırma

3. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, ss.370-386, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 10

1. İrfan Arıkan (Prof. Dr.)

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal, Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.232-249, 2023

2. Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda

Gastronomide Yeni Akımlar, Yılmaz Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.35-56, 2022

3. Küçük İşletmelerde Yönetim Fonksiyonları

Küçük İşletme Yönetimi, Ulukan, İbrahim Cemil, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.123-144, 2021

4. Yetenek Yönetimi

İnsan Kaynaklarında Güncel Yaklaşımlar, Aslı Geylan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.166-202, 2020

5. Gelecekte Yemek Kültürü

Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Serçeoğlu, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.435-479, 2020

6. Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Ünal Güliz, Aydın, Fatih, Kacır, Seyfettin, Editör, BEBKA, Eskişehir, ss.126-171, 2020

7. Yemeklerin Görsel Sunumu

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yılmaz, Hakan., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016

8. Hint Mutfağı

Dünya Mutfakları II, Alev DÜNDAR ARIKAN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.36-67, 2016

9. Mazlumlar Muhallebicisi

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Kozak Nazmi, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.109-126, 2013

10. Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı

Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Ansiklopedide Bölümler 4

1. Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.464-465, 2019

2. Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.472-473, 2019

3. Turizm Ansiklopedisi

Detay YAyıncılık, ss.469-470, 2019

4. Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.470-470, 2019
Metrikler

Yayın

45

Yayın (WoS)

3

Yayın (Scopus)

2

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

29

Proje

8

Tez Danışmanlığı

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları