Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.3, ss.1972-1992, 2020 (Hakemli Dergi)
New concepts within the scope of gastronomy and tourism
ATLAS Review Volume 2019-3
, 2019 (Hakemli Dergi)
The Place of Sherbet in Beverage Preferencesof University Students
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, sa.5, 2019 (Hakemli Dergi)
Dark Tourism Memories in Gallipoli
Tourism and Hospitality Studies International Journal
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Örgütsel Çekicilik Bağlamında Otel İşletmelerini Rakiplerinden Ayıran Özellikler
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.175-186, 2014 (Hakemli Dergi)
Kent Merkezinde Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Araçsal ve Sembolik Özelliklerin Örgütsel Çekiciliğe Etkisi
ESKISEHIR OSMANGAZI UNIVERSITESI IIBF DERGISI-ESKISEHIR OSMANGAZI UNIVERSITY JOURNAL OF ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
, cilt.8, sa.1, ss.323-344, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Slow cities (cittaslow) route in Turkey as a gourmand tourism destination
ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020
The Place of Sherbet in Beverage Preferences of University Students
The 11. Tourism Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018
Importance of Food Paradox, Food Equinox and Food Detox for the Local Food Culture
The 11th Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018
Importance of Cittaslow Philosophy for the Protection of Local Food
Leave No One Behind: sustainable Development Goals Local Governments, 12 - 13 Ekim 2018
The Role of Local Food in Culinary Tourism Development a Case Study on the Thrace Wine Route
8th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (AHTMM) Conference, Bangkok, Tayland, 25 - 29 Temmuz 2018
Cıttaslow Phılosophy In Yedı Bılgeler Wınery – Turkey
4th International Conference on Innovation Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Atina, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017
Personality Trait Inferences about Hotel Businesses Development of A Scale
Global Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference (GIBA 2014, 15 - 17 Mayıs 2014
Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants
International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007
Kitap & Kitap Bölümleri
Gelecekte Yemek Kültürü
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, NOBEL, Ankara, ss.435-479, 2020
Hint Mutfağı
Dünya Mutfakları II, Alev DÜNDAR ARIKAN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.36-67, 2016
Yemeklerin Görsel Sunumu
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016
Mazlumlar Muhallebicisi
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Kozak Nazmi, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.109-126, 2013
Ansiklopedide Bölümler
Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.472-473, 2019