Makaleler
12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
ESCI (1)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (6)
3. Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.3, ss.1972-1992, 2020 (TRDizin)
8. Dark Tourism Memories in Gallipoli
Tourism and Hospitality Studies International Journal
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
9. Örgütsel Çekicilik Bağlamında Otel İşletmelerini Rakiplerinden Ayıran Özellikler
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.175-186, 2014 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
19
1. Slow cities (cittaslow) route in Turkey as a gourmand tourism destination
ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020, (Özet Bildiri)
3. The Place of Sherbet in Beverage Preferences of University Students
The 11. Tourism Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
4. Importance of Food Paradox, Food Equinox and Food Detox for the Local Food Culture
The 11th Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
5. Importance of Cittaslow Philosophy for the Protection of Local Food
Leave No One Behind: sustainable Development Goals Local Governments, 12 - 13 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
7. The Role of Local Food in Culinary Tourism Development a Case Study on the Thrace Wine Route
8th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (AHTMM) Conference, Bangkok, Tayland, 25 - 29 Temmuz 2018, (Tam Metin Bildiri)
10. Cıttaslow Phılosophy In Yedı Bılgeler Wınery – Turkey
4th International Conference on Innovation Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Atina, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017, (Tam Metin Bildiri)
16. Personality Trait Inferences about Hotel Businesses Development of A Scale
Global Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference (GIBA 2014, 15 - 17 Mayıs 2014, (Tam Metin Bildiri)
17. Otel Çalışanlarının İşte Kalma Niyeti Üzerine Bir Uygulama
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (27-30 Mayıs 2010, Nevşehir) Bildiri Kitabı, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2010, ss.356-376, (Tam Metin Bildiri)
18. Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants
International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007, (Tam Metin Bildiri)
19. Eskişehir deki Avukatların Boş Zaman Kullanımları ve Beklentileri Üzerine bir Araştırma
3. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, ss.370-386, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
10
1. İrfan Arıkan (Prof. Dr.)
Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal, Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.232-249, 2023
3. Küçük İşletmelerde Yönetim Fonksiyonları
Küçük İşletme Yönetimi, Ulukan, İbrahim Cemil, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.123-144, 2021
5. Gelecekte Yemek Kültürü
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Serçeoğlu, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.435-479, 2020
7. Yemeklerin Görsel Sunumu
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yılmaz, Hakan., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016
8. Hint Mutfağı
Dünya Mutfakları II, Alev DÜNDAR ARIKAN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.36-67, 2016
9. Mazlumlar Muhallebicisi
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Kozak Nazmi, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.109-126, 2013
10. Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı
Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Ansiklopedide Bölümler
4
1. Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.464-465, 2019
2. Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.472-473, 2019
3. Turizm Ansiklopedisi
Detay YAyıncılık, ss.469-470, 2019
4. Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.470-470, 2019
