Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GASTRONOMİ BÖLÜMÜNDE MATEMATİK DERSİ Mİ (MATHEMATICS IN GASTRONOMY )
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.7, sa.2, ss.676-686, 2024 (Hakemli Dergi)
ESKİŞEHİR İN DİJİTAL TANITIMINDA GASTRONOMİK ÖĞELERİN YERİ (THE ROLE OF GASTRONOMIC ELEMENTS IN THE DIGITAL PROMOTION OF ESKİSEHİR)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.3, ss.1123-1136, 2023 (Hakemli Dergi)
Otel Restoranlarının Menülerinde Yöresel Yemeklerin Yeri: Eskişehir Örneği
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.3, ss.1972-1992, 2020 (Hakemli Dergi)
The Place of Sherbet in Beverage Preferencesof University Students
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, sa.5, 2019 (Hakemli Dergi)
New concepts within the scope of gastronomy and tourism
ATLAS Review Volume 2019-3
, 2019 (Hakemli Dergi)
Dark Tourism Memories in Gallipoli
Tourism and Hospitality Studies International Journal
, 2015 (Hakemsiz Dergi)
Örgütsel Çekicilik Bağlamında Otel İşletmelerini Rakiplerinden Ayıran Özellikler
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.175-186, 2014 (Hakemli Dergi)
Kent Merkezinde Faaliyet Gösteren Beş Yıldızlı Otel İşletmelerinde Araçsal ve Sembolik Özelliklerin Örgütsel Çekiciliğe Etkisi
ESKISEHIR OSMANGAZI UNIVERSITESI IIBF DERGISI-ESKISEHIR OSMANGAZI UNIVERSITY JOURNAL OF ECONOMICS AND ADMINISTRATIVE SCIENCES
, cilt.8, sa.1, ss.323-344, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Slow cities (cittaslow) route in Turkey as a gourmand tourism destination
ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020
The Place of Sherbet in Beverage Preferences of University Students
The 11. Tourism Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018
Importance of Food Paradox, Food Equinox and Food Detox for the Local Food Culture
The 11th Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018
Importance of Cittaslow Philosophy for the Protection of Local Food
Leave No One Behind: sustainable Development Goals Local Governments, 12 - 13 Ekim 2018
The Role of Local Food in Culinary Tourism Development a Case Study on the Thrace Wine Route
8th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (AHTMM) Conference, Bangkok, Tayland, 25 - 29 Temmuz 2018
Cıttaslow Phılosophy In Yedı Bılgeler Wınery – Turkey
4th International Conference on Innovation Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Atina, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017
Personality Trait Inferences about Hotel Businesses Development of A Scale
Global Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference (GIBA 2014, 15 - 17 Mayıs 2014
Otel Çalışanlarının İşte Kalma Niyeti Üzerine Bir Uygulama
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (27-30 Mayıs 2010, Nevşehir) Bildiri Kitabı, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2010, ss.356-376
Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants
International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007
Eskişehir deki Avukatların Boş Zaman Kullanımları ve Beklentileri Üzerine bir Araştırma
3. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, ss.370-386
Kitap & Kitap Bölümleri
İrfan Arıkan (Prof. Dr.)
Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal, Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.232-249, 2023
Küçük İşletmelerde Yönetim Fonksiyonları
Küçük İşletme Yönetimi, Ulukan, İbrahim Cemil, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.123-144, 2021
Gelecekte Yemek Kültürü
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, NOBEL, Ankara, ss.435-479, 2020
Gelecekte Yemek Kültürü
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Serçeoğlu, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.435-479, 2020
Yemeklerin Görsel Sunumu
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yılmaz, Hakan., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016
Hint Mutfağı
Dünya Mutfakları II, Alev DÜNDAR ARIKAN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.36-67, 2016
Mazlumlar Muhallebicisi
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Kozak Nazmi, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.109-126, 2013
Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı
Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Ansiklopedide Bölümler
Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.464-465, 2019
Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.472-473, 2019
Turizm Ansiklopedisi
Detay YAyıncılık, ss.469-470, 2019
Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss.470-470, 2019