Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Slow cities (cittaslow) route in Turkey as a gourmand tourism destination

ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020

Yoghurt in Turkish cuisine and its importance in the gourmand tourism experience

ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmandtourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020

The Place of Sherbet in Beverage Preferences of University Students

The 11. Tourism Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018

Importance of Food Paradox, Food Equinox and Food Detox for the Local Food Culture

The 11th Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018

Importance of Cittaslow Philosophy for the Protection of Local Food

Leave No One Behind: sustainable Development Goals Local Governments, 12 - 13 Ekim 2018

The Role of Local Food in Culinary Tourism Development a Case Study on the Thrace Wine Route

8th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (AHTMM) Conference, Bangkok, Tayland, 25 - 29 Temmuz 2018

Cittaslow Philosophy in Yedi Bilgeler Winery-Turkey

4th International Conference of the International-Association-of-Cultural-and-Digital-Tourism (IACuDiT) on Innovative Approaches to Tourism and Leisure - Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Athens, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017, ss.351-361 Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

The Thrace Wine Route in Turkey

Culinary and Wine TourismConference 2017, 18 - 21 Ekim 2017

Cıttaslow Phılosophy In Yedı Bılgeler Wınery – Turkey

4th International Conference on Innovation Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Atina, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017

Eskişehir’deki Otel İşletmelerinde Eskişehir Mutfağı

I. International Rural Tourism and Development ongress VI. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.22

Tourism Strategic and Marketing Planning and Cultural Cooperation Channels Between Greece and Turkey

2nd International Conference of the International-Association-of-Cultural-and-Digital-Tourism (IACuDiT) on Forms and Norms of Tourism and Cultural in the Age of Innovation, Athens, Yunanistan, 21 - 24 Mayıs 2015, ss.351-360 Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

An Approach to Culinary Tourism Development in Turkey

International Tourism and Hospitality Management Conference, 30 Eylül - 04 Ekim 2015

Personality Trait Inferences about Hotel Businesses Development of A Scale

Global Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference (GIBA 2014, 15 - 17 Mayıs 2014

Otel Çalışanlarının İşte Kalma Niyeti Üzerine Bir Uygulama

V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi (27-30 Mayıs 2010, Nevşehir) Bildiri Kitabı, Türkiye, 27 - 29 Mayıs 2010, ss.356-376

Eskişehir deki Avukatların Boş Zaman Kullanımları ve Beklentileri Üzerine bir Araştırma

3. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, ss.370-386
Kitap & Kitap Bölümleri

İrfan Arıkan (Prof. Dr.)

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal, Şule, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.232-249, 2023

Fast Food Slow Food Organik Tarım ve Organik Gıda

Gastronomide Yeni Akımlar, Yılmaz Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.35-56, 2022

Küçük İşletmelerde Yönetim Fonksiyonları

Küçük İşletme Yönetimi, Ulukan, İbrahim Cemil, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.123-144, 2021

Yetenek Yönetimi

İnsan Kaynaklarında Güncel Yaklaşımlar, Aslı Geylan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.166-202, 2020

Gelecekte Yemek Kültürü

Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Serçeoğlu, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.435-479, 2020

Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Ünal Güliz, Aydın, Fatih, Kacır, Seyfettin, Editör, BEBKA, Eskişehir, ss.126-171, 2020

Yemeklerin Görsel Sunumu

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yılmaz, Hakan., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016

Hint Mutfağı

Dünya Mutfakları II, Alev DÜNDAR ARIKAN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.36-67, 2016

Mazlumlar Muhallebicisi

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Kozak Nazmi, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.109-126, 2013

Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı

Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Ansiklopedide Bölümler

Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.464-465, 2019

Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.472-473, 2019

Turizm Ansiklopedisi

Detay YAyıncılık, ss.469-470, 2019

Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.470-470, 2019
Metrikler

Yayın

45

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

6

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

29

Proje

8

Tez Danışmanlığı

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları