Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2016 - 2024 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2010 - 2016 Öğretim Görevlisi

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim
  • 2010 - 2010 Chef de Cuisine

    Şirket, Senatus Otel Sultanahmet, Senatus Otel Sultanahmet

  • 2006 - 2010 Sous Chef

    Şirket, Bernardini Organizasyon, Bernardini Organizasyon

  • 2009 - 2009 Chef de Cuisine

    Şirket, Doors Grup, Doors Grup

  • 1999 - 2006 Aşçı ve Danışman

    Şirket, Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel, Chef de Part

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ

  • Ön Lisans GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR

  • Ön Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans MÖNÜ PLANLAMASI

  • Ön Lisans MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ARAŞTIRMALARI

  • Ön Lisans GIDA TEKNOLOJİSİ

  • Ön Lisans AŞÇILIĞA GİRİŞ

  • Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR

  • Lisans GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER

  • Lisans MUTFAĞA GİRİŞ

  • Lisans TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA

  • Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans BİTİRME PROJESİ

  • Lisans TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Lisans TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI 1 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1

  • Lisans PASTACILIK

  • Lisans ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI

  • Lisans DÜNYA MUTFAKLARI 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans YEŞİL RESTORANCILIK Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans EKMEK YAPIMI

  • Lisans DÜNYA MUTFAKLARI 1

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 1 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans GIDA COĞRAFYASI

  • Ön Lisans İşlevsel Besinler

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 2

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Ekmek Yapımı ve Pastacılık

  • Ön Lisans PASTANE ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA

  • Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR

  • Ön Lisans MUTFAK ORGANİZASYONU

  • Ön Lisans DÜNYA MUTFAKLARI

  • Ön Lisans VEJETERYAN MUTFAK

  • Ön Lisans YİYECEK STİLİSTLİĞİ

  • Ön Lisans STAJ

  • Ön Lisans CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans MENÜ PLANLAMA

  • Ön Lisans MUTFAK OPERASYONLARI 1-2

  • Ön Lisans SOĞUK MUTFAK

  • Ön Lisans MUTFAK ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ

  • Ön Lisans MUTFAK ÇEŞİTLERİ

  • Ön Lisans PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ