Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2016 - 2024 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2010 - 2016 Öğretim Görevlisi

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim
  • 2010 - 2010 Chef de Cuisine

    Şirket, Senatus Otel Sultanahmet, Senatus Otel Sultanahmet

  • 2006 - 2010 Sous Chef

    Şirket, Bernardini Organizasyon, Bernardini Organizasyon

  • 2009 - 2009 Chef de Cuisine

    Şirket, Doors Grup, Doors Grup

  • 1999 - 2006 Aşçı ve Danışman

    Şirket, Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel, Chef de Part

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans MÖNÜ PLANLAMASI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ARAŞTIRMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans GIDA TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans AŞÇILIĞA GİRİŞ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans BİTİRME PROJESİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans MUTFAĞA GİRİŞ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Staj Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI 2 (A) (B) (C) Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans MUTFAK UYGULAMALARI 1 (A) (B) (C) Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans PASTACILIK Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans DÜNYA MUTFAKLARI 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans EKMEK YAPIMI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans YEŞİL RESTORANCILIK Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans DÜNYA MUTFAKLARI 1 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 1 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans İşlevsel Besinler Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans GIDA COĞRAFYASI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Ekmek Yapımı ve Pastacılık Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) PASTANE ÜRÜNLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) YÖRESEL MUTFAKLAR Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK ORGANİZASYONU Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) DÜNYA MUTFAKLARI Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) VEJETERYAN MUTFAK Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) YİYECEK STİLİSTLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK OPERASYONLARI 1-2 Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) STAJ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) MENÜ PLANLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) SOĞUK MUTFAK Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK ÜRÜNLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK ÇEŞİTLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans (N+İÖ) PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ Sürdürülebilir Kalkınma