-
2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2024 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2010 - 2016 Öğretim Görevlisi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2025 - Devam Ediyor Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu
-
2024 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu
-
2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu
-
2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu
-
2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2010 - 2010 Chef de Cuisine
Şirket, Senatus Otel Sultanahmet, Senatus Otel Sultanahmet, Chef de Cuisine
-
2006 - 2010 Sous Chef
Şirket, Bernardini Organizasyon, Bernardini Organizasyon, Sous Chef
-
2009 - 2009 Chef de Cuisine
Şirket, Doors Grup, Doors Grup, Chef de Cuisine
-
1999 - 2006 Aşçı ve Danışman
Şirket, Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel, Chef de Part, Aşçı ve Danışman
-
Lisans
TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ
BİTİRME PROJESİ
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER
MUTFAĞA GİRİŞ
TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
Staj
TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
MUTFAK UYGULAMALARI 2 (A) (B) (C)
ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI
MUTFAK UYGULAMALARI 1 (A) (B) (C)
TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1
PASTACILIK
DÜNYA MUTFAKLARI 2
EKMEK YAPIMI
YEŞİL RESTORANCILIK
DÜNYA MUTFAKLARI 1
GIDA COĞRAFYASI
Ekmek Yapımı ve Pastacılık
-
Ön Lisans
RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ
GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
MÖNÜ PLANLAMASI
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ARAŞTIRMALARI
GIDA TEKNOLOJİSİ
AŞÇILIĞA GİRİŞ
YÖRESEL MUTFAKLAR
Pişirme Yöntemleri 1
İşlevsel Besinler
Pişirme Yöntemleri 2
(N+İÖ) PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2
(N+İÖ) PASTANE ÜRÜNLERİ
(N+İÖ) DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
(N+İÖ) YÖRESEL MUTFAKLAR
(N+İÖ) MUTFAK ORGANİZASYONU
(N+İÖ) DÜNYA MUTFAKLARI
(N+İÖ) VEJETERYAN MUTFAK
(N+İÖ) YİYECEK STİLİSTLİĞİ
(N+İÖ) MUTFAK OPERASYONLARI 1-2
(N+İÖ) STAJ
(N+İÖ) CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ
(N+İÖ) MENÜ PLANLAMA
(N+İÖ) SOĞUK MUTFAK
(N+İÖ) MUTFAK ÜRÜNLERİ
(N+İÖ) YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ
(N+İÖ) MUTFAK ÇEŞİTLERİ
(N+İÖ) PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ