-
2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2024 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2010 - 2016 Öğretim Görevlisi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2025 - Devam Ediyor Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2024 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu
-
2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2010 - 2010 Chef de Cuisine
Şirket, Senatus Otel Sultanahmet, Senatus Otel Sultanahmet, Chef de Cuisine
-
2006 - 2010 Sous Chef
Şirket, Bernardini Organizasyon, Bernardini Organizasyon, Sous Chef
-
2009 - 2009 Chef de Cuisine
Şirket, Doors Grup, Doors Grup, Chef de Cuisine
-
1999 - 2006 Aşçı ve Danışman
Şirket, Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel, Chef de Part, Aşçı ve Danışman
-
Lisans
Besin Kontrolü ve Mevzuatı
TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ
BİTİRME PROJESİ
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER
MUTFAĞA GİRİŞ
TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
Staj
TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
MUTFAK UYGULAMALARI 2 (A) (B) (C)
ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI
MUTFAK UYGULAMALARI 1 (A) (B) (C)
TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1
PASTACILIK
DÜNYA MUTFAKLARI 2
EKMEK YAPIMI
YEŞİL RESTORANCILIK
DÜNYA MUTFAKLARI 1
GIDA COĞRAFYASI
Ekmek Yapımı ve Pastacılık
-
Ön Lisans
RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
MÖNÜ PLANLAMASI
MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ARAŞTIRMALARI
GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
GIDA TEKNOLOJİSİ
AŞÇILIĞA GİRİŞ
YÖRESEL MUTFAKLAR
Pişirme Yöntemleri 1
İşlevsel Besinler
Pişirme Yöntemleri 2
(N+İÖ) PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2
(N+İÖ) PASTANE ÜRÜNLERİ
(N+İÖ) DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
(N+İÖ) YÖRESEL MUTFAKLAR
(N+İÖ) MUTFAK ORGANİZASYONU
(N+İÖ) DÜNYA MUTFAKLARI
(N+İÖ) VEJETERYAN MUTFAK
(N+İÖ) YİYECEK STİLİSTLİĞİ
(N+İÖ) MUTFAK OPERASYONLARI 1-2
(N+İÖ) STAJ
(N+İÖ) CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ
(N+İÖ) MENÜ PLANLAMA
(N+İÖ) SOĞUK MUTFAK
(N+İÖ) MUTFAK ÜRÜNLERİ
(N+İÖ) YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ
(N+İÖ) MUTFAK ÇEŞİTLERİ
(N+İÖ) PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ