Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2016 - 2024 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2010 - 2016 Öğretim Görevlisi

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 2010 - 2010 Chef de Cuisine

    Senatus Otel Sultanahmet

  • 2006 - 2010 Sous Chef

    Bernardini Organizasyon

  • 2009 - 2009 Chef de Cuisine

    Doors Grup

  • 1999 - 2006 Aşçı ve Danışman

    Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel

Verdiği Dersler

  • Lisans GMS101 MUTFAĞA GİRİŞ

  • Lisans GMS215 (C) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans GMS465 DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA

  • Lisans GMS104 (B) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans GMS215 (B) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans GMS212 TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ

  • Lisans GMS412 (EY) BİTİRME PROJESİ

  • Lisans THU203 (EY) TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Lisans GMS215 (A) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans GMS104 (C) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans GMS104 (A) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Lisans THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Lisans GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2

  • Lisans GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1

  • Lisans GMS457 PASTACILIK

  • Lisans GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 2

  • Lisans GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 1

  • Lisans TRZ408 ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI

  • Lisans GMS210 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2

  • Lisans GMS454 DÜNYA MUTFAKLARI 2

  • Lisans GMS451 YEŞİL RESTORANCILIK

  • Lisans GMS301 MUTFAK UYGULAMALARI 1

  • Lisans GMS458 EKMEK YAPIMI

  • Lisans GMS453 DÜNYA MUTFAKLARI 1

  • Lisans GMS205 GIDA COĞRAFYASI

  • Lisans THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALAR

  • Ön Lisans AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri 1

  • Ön Lisans AŞÇ120 İşlevsel Besinler

  • Ön Lisans AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri 2

  • Lisans GMS456 Ekmek Yapımı ve Pastacılık

  • Ön Lisans PASTANE ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA

  • Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2

  • Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR

  • Ön Lisans MUTFAK ORGANİZASYONU

  • Ön Lisans DÜNYA MUTFAKLARI

  • Ön Lisans VEJETERYAN MUTFAK

  • Ön Lisans YİYECEK STİLİSTLİĞİ

  • Ön Lisans STAJ

  • Ön Lisans CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Ön Lisans MENÜ PLANLAMA

  • Ön Lisans MUTFAK OPERASYONLARI 1-2

  • Ön Lisans SOĞUK MUTFAK

  • Ön Lisans MUTFAK ÜRÜNLERİ

  • Ön Lisans YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ

  • Ön Lisans MUTFAK ÇEŞİTLERİ

  • Ön Lisans PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ