-
2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2024 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2010 - 2016 Öğretim Görevlisi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu
-
2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı
Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu
-
2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu
-
2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2010 - 2010 Chef de Cuisine
Şirket, Senatus Otel Sultanahmet, Senatus Otel Sultanahmet
-
2006 - 2010 Sous Chef
Şirket, Bernardini Organizasyon, Bernardini Organizasyon
-
2009 - 2009 Chef de Cuisine
Şirket, Doors Grup, Doors Grup
-
1999 - 2006 Aşçı ve Danışman
Şirket, Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel, Chef de Part
-
Ön Lisans RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ
-
Ön Lisans GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
-
Ön Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Ön Lisans YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans MÖNÜ PLANLAMASI
-
Ön Lisans MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ARAŞTIRMALARI
-
Ön Lisans GIDA TEKNOLOJİSİ
-
Ön Lisans AŞÇILIĞA GİRİŞ
-
Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR
-
Lisans TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
-
Lisans TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans BİTİRME PROJESİ
-
Lisans TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER
-
Lisans MUTFAĞA GİRİŞ
-
Lisans TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
-
Lisans Staj
-
Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
-
Lisans MUTFAK UYGULAMALARI 2 (A) (B) (C)
-
Lisans ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI
-
Lisans MUTFAK UYGULAMALARI 1 (A) (B) (C)
-
Lisans TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1
-
Lisans PASTACILIK
-
Lisans DÜNYA MUTFAKLARI 2
-
Lisans EKMEK YAPIMI
-
Lisans YEŞİL RESTORANCILIK
-
Lisans DÜNYA MUTFAKLARI 1
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 1
-
Ön Lisans İşlevsel Besinler
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri 2
-
Lisans GIDA COĞRAFYASI
-
Lisans Ekmek Yapımı ve Pastacılık
-
Ön Lisans (N+İÖ) PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2
-
Ön Lisans (N+İÖ) PASTANE ÜRÜNLERİ
-
Ön Lisans (N+İÖ) DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
-
Ön Lisans (N+İÖ) YÖRESEL MUTFAKLAR
-
Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK ORGANİZASYONU
-
Ön Lisans (N+İÖ) DÜNYA MUTFAKLARI
-
Ön Lisans (N+İÖ) VEJETERYAN MUTFAK
-
Ön Lisans (N+İÖ) YİYECEK STİLİSTLİĞİ
-
Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK OPERASYONLARI 1-2
-
Ön Lisans (N+İÖ) STAJ
-
Ön Lisans (N+İÖ) CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans (N+İÖ) MENÜ PLANLAMA
-
Ön Lisans (N+İÖ) SOĞUK MUTFAK
-
Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK ÜRÜNLERİ
-
Ön Lisans (N+İÖ) YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ
-
Ön Lisans (N+İÖ) MUTFAK ÇEŞİTLERİ
-
Ön Lisans (N+İÖ) PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ