Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2016 - 2024 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2010 - 2016 Öğretim Görevlisi

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2025 - Devam Ediyor Rektörlük Stratejik Plan Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2024 - Devam Ediyor MYO Müdür Yardımcısı

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2024 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2024 - Devam Ediyor Birim Kalite Komisyonu Başkanı

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı

    Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim
  • 2010 - 2010 Chef de Cuisine

    Şirket, Senatus Otel Sultanahmet, Senatus Otel Sultanahmet, Chef de Cuisine

  • 2006 - 2010 Sous Chef

    Şirket, Bernardini Organizasyon, Bernardini Organizasyon, Sous Chef

  • 2009 - 2009 Chef de Cuisine

    Şirket, Doors Grup, Doors Grup, Chef de Cuisine

  • 1999 - 2006 Aşçı ve Danışman

    Şirket, Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel, Chef de Part, Aşçı ve Danışman

Verdiği Dersler
  • Lisans

    TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    BİTİRME PROJESİ Sürdürülebilir Kalkınma

    TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    GASTRONOMİDE YENİ EĞİLİMLER Sürdürülebilir Kalkınma

    MUTFAĞA GİRİŞ Sürdürülebilir Kalkınma

    TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

    Staj Sürdürülebilir Kalkınma

    TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2 Sürdürülebilir Kalkınma

    MUTFAK UYGULAMALARI 2 (A) (B) (C) Sürdürülebilir Kalkınma

    ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI Sürdürülebilir Kalkınma

    MUTFAK UYGULAMALARI 1 (A) (B) (C) Sürdürülebilir Kalkınma

    TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1 Sürdürülebilir Kalkınma

    PASTACILIK Sürdürülebilir Kalkınma

    DÜNYA MUTFAKLARI 2 Sürdürülebilir Kalkınma

    EKMEK YAPIMI Sürdürülebilir Kalkınma

    YEŞİL RESTORANCILIK Sürdürülebilir Kalkınma

    DÜNYA MUTFAKLARI 1 Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA COĞRAFYASI Sürdürülebilir Kalkınma

    Ekmek Yapımı ve Pastacılık Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans

    RESTORAN İŞLETMECİLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

    GASTRONOMİDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR Sürdürülebilir Kalkınma

    TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ Sürdürülebilir Kalkınma

    MÖNÜ PLANLAMASI Sürdürülebilir Kalkınma

    MUTFAK KÜLTÜRÜ VE YEMEKLERİ ARAŞTIRMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma

    AŞÇILIĞA GİRİŞ Sürdürülebilir Kalkınma

    YÖRESEL MUTFAKLAR Sürdürülebilir Kalkınma

    Pişirme Yöntemleri 1 Sürdürülebilir Kalkınma

    İşlevsel Besinler Sürdürülebilir Kalkınma

    Pişirme Yöntemleri 2 Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2 Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) PASTANE ÜRÜNLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) YÖRESEL MUTFAKLAR Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) MUTFAK ORGANİZASYONU Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) DÜNYA MUTFAKLARI Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) VEJETERYAN MUTFAK Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) YİYECEK STİLİSTLİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) MUTFAK OPERASYONLARI 1-2 Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) STAJ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) MENÜ PLANLAMA Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) SOĞUK MUTFAK Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) MUTFAK ÜRÜNLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) MUTFAK ÇEŞİTLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    (N+İÖ) PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ Sürdürülebilir Kalkınma