Akademik Unvanlar
-
2024 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2024 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2010 - 2016 Öğretim Görevlisi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2015 - 2016 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2013 - 2015 MYO Müdür Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu
-
2012 - 2014 Bölüm Başkan Yardımcısı
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2010 - 2010 Chef de Cuisine
Senatus Otel Sultanahmet
-
2006 - 2010 Sous Chef
Bernardini Organizasyon
-
2009 - 2009 Chef de Cuisine
Doors Grup
-
1999 - 2006 Aşçı ve Danışman
Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel
Verdiği Dersler
-
Lisans GMS101 MUTFAĞA GİRİŞ
-
Lisans GMS215 (C) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans GMS465 DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
-
Lisans GMS104 (B) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans GMS215 (B) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans GMS212 TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ
-
Lisans GMS412 (EY) BİTİRME PROJESİ
-
Lisans THU203 (EY) TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
-
Lisans GMS215 (A) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans GMS104 (C) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans GMS104 (A) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Lisans THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
-
Lisans GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
-
Lisans GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1
-
Lisans GMS457 PASTACILIK
-
Lisans GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 2
-
Lisans GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 1
-
Lisans TRZ408 ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI
-
Lisans GMS210 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
-
Lisans GMS454 DÜNYA MUTFAKLARI 2
-
Lisans GMS451 YEŞİL RESTORANCILIK
-
Lisans GMS301 MUTFAK UYGULAMALARI 1
-
Lisans GMS458 EKMEK YAPIMI
-
Lisans GMS453 DÜNYA MUTFAKLARI 1
-
Lisans GMS205 GIDA COĞRAFYASI
-
Lisans THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALAR
-
Ön Lisans AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri 1
-
Ön Lisans AŞÇ120 İşlevsel Besinler
-
Ön Lisans AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri 2
-
Lisans GMS456 Ekmek Yapımı ve Pastacılık
-
Ön Lisans PASTANE ÜRÜNLERİ
-
Ön Lisans DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
-
Ön Lisans PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2
-
Ön Lisans YÖRESEL MUTFAKLAR
-
Ön Lisans MUTFAK ORGANİZASYONU
-
Ön Lisans DÜNYA MUTFAKLARI
-
Ön Lisans VEJETERYAN MUTFAK
-
Ön Lisans YİYECEK STİLİSTLİĞİ
-
Ön Lisans STAJ
-
Ön Lisans CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Ön Lisans MENÜ PLANLAMA
-
Ön Lisans MUTFAK OPERASYONLARI 1-2
-
Ön Lisans SOĞUK MUTFAK
-
Ön Lisans MUTFAK ÜRÜNLERİ
-
Ön Lisans YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ
-
Ön Lisans MUTFAK ÇEŞİTLERİ
-
Ön Lisans PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ