Desteklenen Projeler
6
-
2025 - 2026 Eskişehir Rumeli-Balkan Göçmen Mutfağının İncelenmesi ve İşletmelere Kazandırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yıldız E. (Yürütücü), Güldemir O., Şallı G., Taş R.
-
2025 - 2026 Eskişehire Özgü Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Kapsamında Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şallı G. (Yürütücü), Güldemir O., Durucasu R. R., Yıldız E., Tugay O.
-
2023 - 2024 Organik Gıda Atıklarının Tespiti ve Değerlendirilmesine Yönelik Çözüm Önerileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Zencir Çiftçi E., Yıldız Ü. Y., Uyanık B., Yıldız E., Yüncü H. R. (Yürütücü)
-
2020 - 2021 Osmanlı Mutfağındaki Meyveli Etli Yemeklerinin Yiyecek İçecek İşletmelerine Kazandırılması
-
2016 - 2017 Yiyecek İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Gizli Müşteri Uygulamalarına Yönelik Tutumları
-
2014 - 2015 TraMEP Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması