Yayınlar & Eserler

Makaleler 9
Tümü (9)
Scopus (1)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Gastronomide Algı Yönetimi: Halo Etkisinin Rolü ve Uygulamaları

2. Uluslararası Turizm ve Kültür Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 22 - 25 Mayıs 2025, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

3. Yöresel Ne Kadar Yöresel? Cumalıkızık Örneği. How Long Local is Local? Example of Cumalıkızık.

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2020, ss.200-205, (Özet Bildiri)

4. Gastronomi mi, Yiyecek İçecek İşletmeciliği mi? Gastronomy or Food and Beverage Management?

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2020, ss.899-914, (Tam Metin Bildiri)

5. Gastronomi Bloglarının Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi

20. Ulusal Turizm Kongresi (UTK20) ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi (4th International Tourism Congress – ITC2019), Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)

6. An Adaptable Food for Alternate Cultures, Menemen.

Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) at the University of Alaska Anchorage., ANCHORAGE, Amerika Birleşik Devletleri, 26 - 29 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

7. GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI KAPSAMINDA YAPILANÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK PROFİLİ (1997-2018)

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.730-744, (Tam Metin Bildiri)

8. YÖNETİCİLERİN PERSPEKTİFİNDEN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI

II. GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri) identifier

9. Coğrafi İşaretlemenin Kırsal Turizm in Gelişimindeki Rolü Datça Badem Örneği

5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi 18-22 Mayıs 2016, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar 19

1. Osmanlı Coğrafyasında Gastrodiplomasi Uygulamaları ve Temsilî Yemekler

Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 3, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.57-65, 2025 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. KEK HAZIRLAMA VE UYGULAMA TEKNİKLERİ

PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, ZENGİN Burhanettin,ULEMA Şevki,TAŞ Muhammed, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.53-74, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

4. Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler

Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1, Arman Adem; Kurnaz Alper, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.77-105, 2021

5. TARTLAR, PAYLAR, KEKLER, MERENG

TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-255, 2021

6. Gastronomiyi Disiplin Olarak Ele Alan Çalışmaların Sistematik Bir Derlemesi

Gastronomide Sistematik Araştırmalar, ARMAN Adem; Erdem Özkan, Editör, Oğlak Yayıncılık, İstanbul, ss.101-116, 2021 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

7. Makarnalar

İleri Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz , Bayrakçı Selman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.65-87, 2021

8. Gastronomi veTarım

Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.116-145, 2020

9. Gastronomi Disiplini ve İlişkileri

Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.32-59, 2020

10. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.66-91, 2020

11. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.92-117, 2020

12. AŞÇILIK OKULU MEZUNLAR DERNEĞİ (AŞOMDER)

KAMP’IN KİTABI, Güldemir Osman, Kurnaz Alper, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.3-19, 2017

13. Sebze ve Meyveler

Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, ss.110-133, 2016

14. Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

Yiyecek Endüstrisinde Trendler, Özdoğan, Osman N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-96, 2016

15. Fransız Mutfağı

Dünya Mutfakları 1, Yılmaz Hakan, Editör, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2171, Eskişehir, ss.2-53, 2016

16. Soslar ve Çorbalar

Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, ss.60-81, 2016

17. Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları

Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Önçel Sibel, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir, ss.58-89, 2016

18. Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 2, Özdoğan Osman Nuri, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-96, 2016
Ansiklopedide Bölümler 11

1. Gizli Müşteri

Detay Yayıncılık, ss.189, 2022

2. Mutfak Profesyonelleri Derneği

Detay Yayıncılık, ss.351, 2022

3. Şuruplar

Detay Yayıncılık, ss.265, 2022

4. Aşçı

Detay Yayıncılık, ss.169, 2022

5. Kaz Ciğeri

Detay Yayıncılık, ss.317-318, 2022

6. Aperitif

Detay Yayıncılık, ss.87, 2022

7. Buket Garni

Detay Yayıncılık, ss.247, 2022

8. Aşçıbaşı Yardımcısı

Detay Yayıncılık, ss.171-172, 2022

9. Aşçıbaşı

Detay Yayıncılık, ss.171, 2022

10. Açmak, Hapsetme, İçlemek

Detay Yayıncılık, ss.8, 237, 260, 2020
Metrikler

Yayın

48

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

34

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

100

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

16

Toplam Atıf Sayısı

125

Proje

6

Açık Erişim

12
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları