Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Culinary Arts Associate Degree Program, Faculty of Open Education, Anadolu University
Journal of Tourism, Leisure and Hospitality
, cilt.1, sa.2, ss.96-97, 2019 (Hakemsiz Dergi)
BIBLIOMETRIC PROFILE OF MYSTERY SHOPPING LITERATURE FROM 1997 TO 2018
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.2, sa.1, ss.3-13, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gastronomi Bloglarının Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi
20. Ulusal Turizm Kongresi (UTK20) ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi (4th International Tourism Congress – ITC2019), Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019
An Adaptable Food for Alternate Cultures, Menemen.
Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) at the University of Alaska Anchorage., ANCHORAGE, Amerika Birleşik Devletleri, 26 - 29 Haziran 2019
Coğrafi İşaretlemenin Kırsal Turizm in Gelişimindeki Rolü Datça Badem Örneği
5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi 18-22 Mayıs 2016, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016
Kitap & Kitap Bölümleri
Makarnalar
İleri Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz , Bayrakçı Selman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.65-87, 2021
Gastronomiyi Disiplin Olarak Ele Alan Çalışmaların Sistematik Bir Derlemesi.
Gastronomide Sistematik Araştırmalar., ARMAN Adem; Erdem Özkan, Editör, Oğlak Yayıncılık, İstanbul, ss.101-116, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.92-117, 2020
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis
Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.66-91, 2020
Gastronomi veTarım
Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.116-145, 2020
Gastronomi Disiplini ve İlişkileri
Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.32-59, 2020
Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 2, Özdoğan Osman Nuri, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-96, 2016
Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları
Yiyecek Endüstrisinde Trendler, Özdoğan, Osman N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-96, 2016
Yiyecek İçecek Sektörü İçin Mesleki İngilizce Vocational English For Food And Beverage Sector
Beta Basım Yayım, Ankara, 2015
Ansiklopedide Bölümler
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ Cilt 6
Detay Yayıncılık, ss., 2022
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ Cilt 10
Detay Yayıncılık, ss., 2022
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ Cilt 13
Detay Yayıncılık, ss., 2022
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ Cilt 3
Detay Yayıncılık, ss., 2022
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ Cilt 8
Detay Yayıncılık, ss., 2022
TÜRKİYE TURİZM ANSİKLOPEDİSİ Cilt 2
Detay Yayıncılık, ss., 2022