Academic and Administrative Experience

Academic Titles

  • 2024 - Continues Lecturer PhD

    Anadolu University, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2016 - 2024 Lecturer

    Anadolu University, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2010 - 2016 Lecturer

    Aydin Adnan Menderes University, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Managerial Experience

  • 2015 - 2016 Deputy Head of Department

    Aydin Adnan Menderes University

  • 2013 - 2015 Assistant Director of Vocational School

    Aydin Adnan Menderes University

  • 2012 - 2014 Deputy Head of Department

    Aydin Adnan Menderes University

Non Academic Experience

  • 2010 - 2010 Chef de Cuisine

    Senatus Otel Sultanahmet

  • 2006 - 2010 Sous Chef

    Bernardini Organizasyon

  • 2009 - 2009 Chef de Cuisine

    Doors Grup

  • 1999 - 2006 Aşçı ve Danışman

    Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel

Courses

  • Undergraduate GMS101 MUTFAĞA GİRİŞ

  • Undergraduate GMS215 (C) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS465 DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA

  • Undergraduate GMS104 (B) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS215 (B) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS212 TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ

  • Undergraduate GMS412 (EY) BİTİRME PROJESİ

  • Undergraduate THU203 (EY) TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS215 (A) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS104 (C) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS104 (A) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI

  • Undergraduate THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

  • Undergraduate GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2

  • Undergraduate GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1

  • Undergraduate GMS457 PASTACILIK

  • Undergraduate GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 2

  • Undergraduate GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 1

  • Undergraduate TRZ408 ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI

  • Undergraduate GMS210 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2

  • Undergraduate GMS454 DÜNYA MUTFAKLARI 2

  • Undergraduate GMS451 YEŞİL RESTORANCILIK

  • Undergraduate GMS301 MUTFAK UYGULAMALARI 1

  • Undergraduate GMS458 EKMEK YAPIMI

  • Undergraduate GMS453 DÜNYA MUTFAKLARI 1

  • Undergraduate GMS205 GIDA COĞRAFYASI

  • Undergraduate THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALAR

  • Associate Degree AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri 1

  • Associate Degree AŞÇ120 İşlevsel Besinler

  • Associate Degree AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri 2

  • Undergraduate GMS456 Ekmek Yapımı ve Pastacılık

  • Associate Degree PASTANE ÜRÜNLERİ

  • Associate Degree DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA

  • Associate Degree PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2

  • Associate Degree YÖRESEL MUTFAKLAR

  • Associate Degree MUTFAK ORGANİZASYONU

  • Associate Degree DÜNYA MUTFAKLARI

  • Associate Degree VEJETERYAN MUTFAK

  • Associate Degree YİYECEK STİLİSTLİĞİ

  • Associate Degree STAJ

  • Associate Degree CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ

  • Associate Degree MENÜ PLANLAMA

  • Associate Degree MUTFAK OPERASYONLARI 1-2

  • Associate Degree SOĞUK MUTFAK

  • Associate Degree MUTFAK ÜRÜNLERİ

  • Associate Degree YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ

  • Associate Degree MUTFAK ÇEŞİTLERİ

  • Associate Degree PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ