Academic Titles
-
2024 - Continues Lecturer PhD
Anadolu University, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2016 - 2024 Lecturer
Anadolu University, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2010 - 2016 Lecturer
Aydin Adnan Menderes University, Didim Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Managerial Experience
-
2015 - 2016 Deputy Head of Department
Aydin Adnan Menderes University
-
2013 - 2015 Assistant Director of Vocational School
Aydin Adnan Menderes University
-
2012 - 2014 Deputy Head of Department
Aydin Adnan Menderes University
Non Academic Experience
-
2010 - 2010 Chef de Cuisine
Senatus Otel Sultanahmet
-
2006 - 2010 Sous Chef
Bernardini Organizasyon
-
2009 - 2009 Chef de Cuisine
Doors Grup
-
1999 - 2006 Aşçı ve Danışman
Hilton İstanbul, Swissotel Göcek, Food to Be, Zihni Restoran, Rixsos Tekirova, Anjelique Ortaköy, Büyük Anadolu Otel
Courses
-
Undergraduate GMS101 MUTFAĞA GİRİŞ
-
Undergraduate GMS215 (C) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS465 DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
-
Undergraduate GMS104 (B) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS215 (B) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS212 TÜRK MUTFAĞINDA BESİN SAKLAMA YÖNTEMLERİ
-
Undergraduate GMS412 (EY) BİTİRME PROJESİ
-
Undergraduate THU203 (EY) TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS215 (A) TÜRK MUTFAK UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS104 (C) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS104 (A) TEMEL MUTFAK UYGULAMALARI
-
Undergraduate THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI
-
Undergraduate GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
-
Undergraduate GMS209 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 1
-
Undergraduate GMS457 PASTACILIK
-
Undergraduate GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 2
-
Undergraduate GMS302 MUTFAK UYGULAMALARI 1
-
Undergraduate TRZ408 ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI
-
Undergraduate GMS210 TEMEL MUTFAK TEKNİKLERİ 2
-
Undergraduate GMS454 DÜNYA MUTFAKLARI 2
-
Undergraduate GMS451 YEŞİL RESTORANCILIK
-
Undergraduate GMS301 MUTFAK UYGULAMALARI 1
-
Undergraduate GMS458 EKMEK YAPIMI
-
Undergraduate GMS453 DÜNYA MUTFAKLARI 1
-
Undergraduate GMS205 GIDA COĞRAFYASI
-
Undergraduate THU203 TOPLUMA HİZMET UYGULAMALAR
-
Associate Degree AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri 1
-
Associate Degree AŞÇ120 İşlevsel Besinler
-
Associate Degree AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri 2
-
Undergraduate GMS456 Ekmek Yapımı ve Pastacılık
-
Associate Degree PASTANE ÜRÜNLERİ
-
Associate Degree DENEYSEL YİYECEK HAZIRLAMA
-
Associate Degree PİŞİRME YÖNTEMLERİ 1 - 2
-
Associate Degree YÖRESEL MUTFAKLAR
-
Associate Degree MUTFAK ORGANİZASYONU
-
Associate Degree DÜNYA MUTFAKLARI
-
Associate Degree VEJETERYAN MUTFAK
-
Associate Degree YİYECEK STİLİSTLİĞİ
-
Associate Degree STAJ
-
Associate Degree CATERİNG HİZMETLERİ YÖNETİMİ
-
Associate Degree MENÜ PLANLAMA
-
Associate Degree MUTFAK OPERASYONLARI 1-2
-
Associate Degree SOĞUK MUTFAK
-
Associate Degree MUTFAK ÜRÜNLERİ
-
Associate Degree YİYECEK İÇECEK OTOMASYON SİSTEMLERİ
-
Associate Degree MUTFAK ÇEŞİTLERİ
-
Associate Degree PASTACILIK VE EKMEK ÜRÜNLERİ