Supported Projects
-
2016 - 2017 Yöresel Yemek Reçetelerinin Standart Hale Getirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M., ZENCİR ÇİFTÇİ E. (Executive)
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Executive), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2014 - 2016 Turizm Fakültesi Mutfak Laboratuvarı
-
2012 - 2016 Türkiye Turizmi Sözlü Tarihi
-
2012 - 2016 Eskişehir Çevresinde Gıda Olarak Tüketilen Yabani otların Tüketim Biçimleri ve Gıda İçeriklerinin Belirlenerek Turistik Tesislerde Kullanıma Kazandırılması BAP 1207F114
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2010 - 2012 Birinci Sınıf Restoranlarda Kurumsallaşma Durumunun Değerlendirilmesi: Türkiye Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
ZENCİR ÇİFTÇİ E. (Executive), AKOĞLAN KOZAK M. (Executive)