Desteklenen Projeler
11
-
2023 - 2026 Hafif Şişman Bireylerde Beslenme Eğitiminin Sezgisel Yeme Akdeniz Diyetine Bağlılık Vücut Bileşimleri ve Bazı Biyokimyasal Parametreler Üzerindeki Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Alt Yapı
Sivri D., Hızlı Güldemir H., Son O., Kuş G., Erenoğlu Son N., Mavili A. (Yürütücü)
-
2021 - 2022 Marketlerde Satılan Tüketime Hazır Gıdaların Besin İçeriklerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güldemir O. (Yürütücü), Hızlı Güldemir H.
-
2019 - 2019 Türkiye’de yaşayan yetişkin bireylerin kurubaklagil ve kuruyemiş tüketim durumlarının saptanması
-
2019 - 2019 Sağlıklı Beslenelim Projesi
-
2017 - 2018 OMEGA YAĞ ASİTLERİNİN SIÇANLARDA AÇLIK VE TOKLUK METABOLİZMASI ÜZERİNE ETKİLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2016 - 2016 Beykoz İlçesi 0-2 yaş bebeği olan annelerin anne sütü ve tamamlayıcı beslenme hakkındaki bilgi, tutum ve davranışlarının araştırılması
-
2015 - 2016 Obez ve Normal Ağırlıklı Çocuklarda Serum D Vitamini Düzeylerinin Bazı Hormon, Biyokimyasal Bulgular ve Beslenme Durumları ile İlişkisi
TÜBİTAK Projesi
-
2012 - 2015 OMEGA-3 YAĞ ASİTLERİ DESTEĞİNİN BEBEKLİK VE ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİ GELİŞİM SÜRECİNE ETKİSİ
-
2012 - 2015 Gebe ve emziren kadınlara yapılan omega-3 yağ asitleri desteğinin bebeklik ve erken çocukluk dönemi gelişim sürecine etkisi
-
2014 - 2014 Morbid obez bireylerin beslenme durumu ve antropometrik ölçümlerinin saptanması
-
2013 - 2014 İETT çalışanlarının beslenme ve sağlık durumlarının değerlendirilmesi