Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

6-12 Aylık Bebekler İçin Porselen Beslenme Seti Tasarımı

5. Ulusal Tasarım Araştırmaları Konferansı, Türkiye, 14 Eylül 2022, ss.298-320

Mothers' Experiences and Product Choices in Complementary Feeding Period: A Qualitative Study.

Second International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 24 Şubat 2022

Consumption and Preferences of Fruit and Vegetables in Turkish Adults

The Federation of European Nutrition Societies (FENS) 13th European Nutrition Conference, Dublin, İrlanda, 15 - 18 Ekim 2019, cilt.1, ss.1

In Vitro Antioxidant and Antimicrobial Activity of Some Green Leafy Vegetables and Spices: Effect of Cooking Method

2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, Marmaris, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019

Types of Different Posa in a Meal Effect on Toughness and Nutrition

2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, Muğla, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019

Yaşlı Beslenmesi

10. Ulusal Yaşlılık Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019

Investigation of the Importance of Macronutrients in Sports Nutrition and Determination of Diet Quality Index

Union of Thrace Universities 2nd International Health Sciences Congress, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Kasım 2018

Fats and Their Effects on Food Intake

The 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress, Tahran, İran, 19 - 21 Aralık 2018, ss.70

Üniversite öğrencilerinin Ortoreksiya Nervoza eğiliminin araştırılması

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017

Premenopoz ve Postmenopoz Dönemindeki KadınlarınSıvı Tüketim Durumunun Saptanması

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017

Factors Affecting Body Mass Index in 6-12 Months Old Infants

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 25 - 27 Ekim 2017

Evaluation Of Nutrition Status Of 6-12 Months Old Infants

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017

Polyamine Content of Traditional Dishes Consumed by Turkish Population

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 1 - 04 Ekim 2015

Investigation of slimming herbal tea consumption and reasons in overweight and obese women

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014

Determination of chocolate consumption by adults

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Konstipasyonda Beslenme Yaklaşımı

Gastrointestinal Sorunlara Güncel Beslenme Yaklaşımları, Ersoy G., Editör, Türkiye Klinikleri, ss.32-36, 2023

Gıda ve Beslenme Okuryazarlığının Geliştirilmesinde Farklı Sektör ve Disiplinlerin Rolü

Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı, Aktaş, N., Editör, Türkiye Klinikleri, ss.26-30, 2022

Sürdürülebilir Beslenme Modelleri

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.145-171, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

Sporcularda Sıvı Dengesinin Sağlanmasının Performansa Etkisi

Egzersiz ve Sporda Beslenme ve Yeme Bozuklukları, Ersoy G., Aktaş N., Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.79-82, 2020

Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Gıda Güvenliği

Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Beslenme, , Editör, Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, ss.121-134, 2020

Metrikler

Yayın

79

Atıf (Scopus)

63

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

10

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları