Yayınlar & Eserler

Makaleler 39
Tümü (39)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (13)
ESCI (4)
Scopus (13)
TRDizin (17)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 54

1. The Relationship Between Caffeine Deprivation, Emotional Eating Behaviour and Mood in Individuals Fasting During Ramadan

NUTRITION 2025, Orlando, Amerika Birleşik Devletleri, 31 Mayıs - 03 Haziran 2025, cilt.9, (Özet Bildiri)

2. Nutritional Habits of Bus Drivers: A Cross-Sectional Study

NUTRITION 2024, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 29 Haziran - 02 Temmuz 2024, (Özet Bildiri)

4. Türkiye'de Lisansüstü Tezlerde Karbonhidrat Sayımı Uygulamaları: İçerik Analizi

5. Klinik Endokrinoloji ve Diyabet Kongresi, Muğla, Türkiye, 27 Eylül - 01 Ekim 2023, (Özet Bildiri)

5. 6-12 Aylık Bebekler İçin Porselen Beslenme Seti Tasarımı

5. Ulusal Tasarım Araştırmaları Konferansı, Türkiye, 14 Eylül 2022, ss.298-320, (Tam Metin Bildiri)

6. Mothers' Experiences and Product Choices in Complementary Feeding Period: A Qualitative Study.

Second International Congress on Biological and Health Sciences, Afyon, Türkiye, 24 Şubat 2022, (Özet Bildiri)

7. Akdeniz Diyeti'nin Sürdürülebilir Beslenme Yönüyle İncelenmesi

1. Ulusal Gastronomi Çalışmaları Sempozyumu, Türkiye, 18 - 19 Şubat 2021, (Tam Metin Bildiri)

8. COVİD-19 Pandemisinin Yaşlıların Beslenmesine Etkileri

11.Ulusal Yaşlılık Kongresi, Erzurum, Türkiye, 09 Nisan 2021, (Tam Metin Bildiri)

10. Kurumsal Şirket Çalışanlarının Sürdürülebilir Beslenme Davranışlarının Araştırılması

2.Uluslararası Sürdürülebilir Yaşam E-Kongresi, Türkiye, 19 - 20 Mart 2021, (Özet Bildiri)

11. Farklı Ekmek Türlerinin Kısa Süreli Kan Glukoz Düzeyi ve İştah Üzerindeki Etkisi

10. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik E-Kongresi, Türkiye, 31 Mart 2021, (Özet Bildiri)

12. Tabak Boyutlarının Porsiyon Algısına ve Besin Alımına Etkisi

9. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi, Türkiye, 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

13. Adölesanlarda Şekerli İçecek Tüketiminin Belirlenmesi

9. Ulusal Sağlıklı Yaşam Kongresi, Türkiye, 08 Ekim 2020, (Özet Bildiri)

14. Gece Vardiyalı Çalışan Şoförlerde Beslenme Düzeninin Araştırılması

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, 26 - 27 Aralık 2019, (Tam Metin Bildiri)

17. Consumption and Preferences of Fruit and Vegetables in Turkish Adults

The Federation of European Nutrition Societies (FENS) 13th European Nutrition Conference, Dublin, İrlanda, 15 - 18 Ekim 2019, cilt.1, ss.1, (Özet Bildiri)

18. Types of Different Posa in a Meal Effect on Toughness and Nutrition

2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, Muğla, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

19. In Vitro Antioxidant and Antimicrobial Activity of Some Green Leafy Vegetables and Spices: Effect of Cooking Method

2nd International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, Marmaris, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

21. Yaşlı Beslenmesi

10. Ulusal Yaşlılık Kongresi, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

22. Examination of the effects of omega-3 fatty acid supplementation on gestational age and neonatal development in the last trimester

7th International Congress on Maternal Infant Nutrition in the First 1000 Days, İstanbul, Türkiye, 27 - 30 Mart 2019, cilt.1, ss.148, (Özet Bildiri)

23. Investigation of the Importance of Macronutrients in Sports Nutrition and Determination of Diet Quality Index

Union of Thrace Universities 2nd International Health Sciences Congress, Tekirdağ, Türkiye, 15 - 17 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

24. The Determination of Nutrition and Body Compositions in Menstrual Cyclus Perıods

Union of Thrace Universities 2nd Internatıonal Health Sciences Congress, 15 - 17 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

25. Omega Yağ Asitlerinin Kan Glukoz ve İnsülin Düzeylerine Kısa Süreli Etkisi

3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Ankara, Türkiye, 27 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

27. Fats and Their Effects on Food Intake

The 3rd International and 15th Iranian Nutrition Congress, Tahran, İran, 19 - 21 Aralık 2018, ss.70, (Özet Bildiri)

28. Food and Nutrition Literacy Research: Content Analysis

SNEB 2018 Annual Conference, Minnesota, Amerika Birleşik Devletleri, 21 - 24 Temmuz 2018, cilt.50, ss.101, (Özet Bildiri)

31. Kuru ve taze üzümsü meyvelerde antioksidan ve antimikrobiyal aktivitenin belirlenmesi

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

32. Üniversite öğrencilerinin Ortoreksiya Nervoza eğiliminin araştırılması

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

33. Premenopoz ve Postmenopoz Dönemindeki KadınlarınSıvı Tüketim Durumunun Saptanması

2. İstanbul Ulusal Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 - 26 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

34. Factors Affecting Body Mass Index in 6-12 Months Old Infants

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

35. The Impact Of Omega-3 Support During Pregnancy And Lactation On Breastmilk Content

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

36. Evaluation Of Nutrition Status Of 6-12 Months Old Infants

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 9 - 12 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

39. Investigation of Prediabetes and Dyslipidemia Risk İndicators in Overweight and Obesity

15. International Nutrition and Diagnostic Conference, 5 - 08 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

40. Relationships Between Nutrition, Inflamatory Bowel Disease and Anemia

15. International Nutrition and Diagnostic Conference, 5 - 08 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

42. Polyamine Content of Traditional Dishes Consumed by Turkish Population

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucaus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

46. Investigation of slimming herbal tea consumption and reasons in overweight and obese women

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

47. The evaluation of knowledge level about probiotics and consumption frequency of probiotic products in adults

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

48. Determination of chocolate consumption by adults

7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods, 14 - 17 Ekim 2014, (Özet Bildiri)

49. Üniversite Öğrencilerinde Beden Algısının Değerlendirilmesi

9. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

50. Menstrual Döngünün Vücut Bileşimine Etkisi.

9. Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, 2 - 05 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Gebelik ve Laktasyonda Hidrasyon

Hidrasyon ve Sağlık, GARİPAĞAOĞLU DENİZHAN MUAZZEZ, HIZLI GÜLDEMİR HİLAL, Editör, Turkiye Klinikleri, Ankara, ss.18-22, 2025

2. Konstipasyonda Beslenme Yaklaşımı

Gastrointestinal Sorunlara Güncel Beslenme Yaklaşımları, Ersoy G., Editör, Türkiye Klinikleri, ss.32-36, 2023

3. Gıda ve Beslenme Okuryazarlığının Geliştirilmesinde Farklı Sektör ve Disiplinlerin Rolü

Gıda ve Beslenme Okuryazarlığı, Aktaş, N., Editör, Türkiye Klinikleri, ss.26-30, 2022

4. Sürdürülebilir Beslenme Modelleri

Gastronomi ve Sürdürülebilirlik, Yüncü, Hilmi Rafet, Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.145-171, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma

5. Sporcularda Sıvı Dengesinin Sağlanmasının Performansa Etkisi

Egzersiz ve Sporda Beslenme ve Yeme Bozuklukları, Ersoy G., Aktaş N., Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.79-82, 2020

6. Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Gıda Güvenliği

Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Beslenme, , Editör, Hatiboğlu Yayınevi, Ankara, ss.121-134, 2020
Metrikler

Yayın

101

Yayın (WoS)

13

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

5

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

91

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

215

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (TrDizin)

9

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

89

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

17

Proje

11

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları