-
2023 - 2024 Eskişehir'in Gastronomi İşletmeleri Yürüyüş Rotaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Yüncü H. R., Erşen G., Uyanık B.
-
2023 - 2024 Organik Gıda Atıklarının Tespiti ve Değerlendirilmesine Yönelik Çözüm Önerileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Zencir Çiftçi E., Yıldız Ü. Y., Uyanık B., Yıldız E., Yüncü H. R. (Yürütücü)
-
2019 - 2021 Yiyecek İşletmeleri Web Sitelerinde Müşterilerin Kullanıcı Deneyiminin Nöropazarlama Teknikleriyle Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ve Sürdürülebilir Turizmin Desteklenmesi Amacıyla Agroturizm Fırsatlarının Değerlendirilmesi ve Belirlenmesinde Rekreasyon Fırsat Dağılım (RFD) Yönteminden Yararlanılması
-
2016 - 2018 Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M., YÜNCÜ H. R. (Yürütücü), KAMA S.
-
2015 - 2017 DESTİNASYONLARDA İŞBİRLİKÇİ PAZARLAMA ÇABALARININ AĞ ÖZELLİKLERİ ESKİŞEHİR TURİZM SEKTÖRÜNDE İŞBİRLİĞİ AĞLARININ ANALİZİ
-
2012 - 2016 Türkiye Turizm Sözlü Tarih Çalışması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Kozak N. (Yürütücü), Yüncü H. R., Metin T. C., Güldemir O., Akoğlan Kozak M., Çiçek D., et al.