Yayınlar & Eserler

Makaleler 26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (11)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 33

1. FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri)

2. Turizmin Karanlık Yüzü: Şehirlerde Aşırı Turizm

20. Ulusal - 4. Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 16 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. WEB SITES AS MARKETING TOOL - “A Content Analysis of Turkish Wine Companies’ Websites”

6th International Annual Meeting of Sosyoekonomi Society, 24 - 25 Ekim 2019, ss.133-143, (Tam Metin Bildiri)

4. Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları

4. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

5. Şarap turizmi haram turizmi mi?

3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 13 - 15 Haziran 2019, ss.91-92, (Özet Bildiri)

6. Industry 4.0 vs. Tourism 4.0

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

7. Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi

Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

8. Gastroturizm Rotalarının Belirlenmesinde Coğrafi Bilgi Sistemleri Desteği

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 15 - 20 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

9. Determining Prior Competencies of Hotel Top Manager in City Hotels

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issuesand Research, Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.46, (Özet Bildiri)

10. Kırsal Kalkınmanın Sağlanmasında Agroturi̇zm Olanaklarının Değerlendi̇ri̇lmesi̇

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 18 - 20 Mayıs 2017, ss.1117, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. Village Symbiosis in Rural Tourism Model: Ekim Village Symbiosis

1st International Rural Tourism and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

12. Evaluation of Wine Tourism from Rural Tourism Perspective

1 st International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

13. A Structural Model of Competitiveness in Wine Tourism

International Conference on MArketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017, (Tam Metin Bildiri)

15. Food Acculturation in Tourism and Gastronomy

9th International Conference on Social Science and Humanities, Bangkok, Tayland, 26 - 27 Aralık 2016, ss.24-25, (Özet Bildiri)

19. Ecological Tourism Performance and Environmental Sustainability of Mediterranean Countries

18th International Conference on Computer and Systems Sciences, LİZBON, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016, ss.1812, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

20. Analysis of Turkish Government Cultural Portal for Supporting Gastronomy Tourism

ICTH 2016 : 18th International Conference on Tourism and Hospitality, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)

21. Evaluation of the Relationship Between Needs for Affects and Eating Behaviour

Culinary and Wine Tourism Conference 2015, Viyana, Avusturya, 21 - 23 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

22. Network Characteristics of Collaborative Marketing Efforts at Hospitality Business

INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

23. E Complaints in Fast Food Sectors in Turkey Social Network Analysis on a Website as Virtual Complaint Environment

4. INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)

24. Türkiye'de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi

3. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)

25. Tu rkiye de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)

26. Prominent Elements for Providing Quality in Thermal Hotel Enterprises from the Perspective of Managers

6th World Conference for Graduate Researchin Tourism, Hospitality and Leisure, 24 - 29 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)

27. Bir Bölgenin Şarap Turizmine Yönelik Geliştirilmesi

VI. Lisansustu Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)

28. Wine History Wine Tourism and Cappadocia

The 5th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 25 - 30 Mayıs 2010, (Tam Metin Bildiri)

29. Sürdürülebilir Turizm Açısından Gastronomi Turizmi ve Perşembe Yaylası

10. Aybastı Kabataş Kurultayı, Türkiye, 1 - 05 Temmuz 2010, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

30. Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants

International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007, (Tam Metin Bildiri)

32. Defining A Hallmark Event Foreign Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005 Turkey

6th International Conference on Sports: Economic, Management and Marketing Aspects, Atina, Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006, ss.173-183, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 12

1. İçecek Trendleri

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, atilla akbaba neslihan serçeoğlu, Editör, Detay yayıncılık, ss.534-543, 2022

2. Gastronomi Turizmi

Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021

3. Gastronominin Temelleri

Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2020

4. Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları

GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Prof. Dr. Şule AYDIN, Doç. Dr. Ömer ÇOBAN, Arş. Gör. Dr. Yusuf KARAKUŞ, Arş. Gör. Dr. Nurgül ÇALIŞKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.327-338, 2020

5. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN

İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

6. AŞIRI TURİZM PARADOKSU

DERLEMELER I İktisadi ve İdari Bilimler Alanyazın, Metin Kılıç, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.35-45, 2019

7. Şarap Turizmi Bölgelerinde Rekabet Edebilirlik

İşletme Finans Yazıiarı III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Basım Yayın Dağıtım AŞ:, İstanbul, ss.451-468, 2019

8. Trakya Lokantası

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.177-190, 2013

9. Yasin Sucukları

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.243-254, 2013

10. Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler

Prof Dr Fermani Maviş Anı Kitabı, Kozak Nazmi, Editör, Anadolu üniversitesi Yayınları, No: 1885, Eskişehir, ss.1-16, 2009

11. Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler

Prof. Dr. Fermani Maviş Anı Kitabı, Prof. Dr. Nazmi Kozak, Editör, T. C. Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.1-16, 2009

12. Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı

Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Metrikler

Yayın

72

Yayın (WoS)

5

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

22

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

13

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

623

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

56

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Sobiad)

19

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

163

Toplam Atıf Sayısı

260

Proje

8

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları