Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021

Turizmin Karanlık Yüzü: Şehirlerde Aşırı Turizm

20. Ulusal - 4. Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 16 Ekim 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

WEB SITES AS MARKETING TOOL - “A Content Analysis of Turkish Wine Companies’ Websites”

6th International Annual Meeting of Sosyoekonomi Society, 24 - 25 Ekim 2019, ss.133-143

Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları

4. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi, 19 - 21 Eylül 2019

Şarap turizmi haram turizmi mi?

3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 13 - 15 Haziran 2019, ss.91-92

Industry 4.0 vs. Tourism 4.0

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018

Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi

Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018

Determining Prior Competencies of Hotel Top Manager in City Hotels

3rd International Conference on Tourism: Theory, Current Issuesand Research, Roma, İtalya, 27 - 29 Nisan 2017, ss.46

Evaluation of Wine Tourism from Rural Tourism Perspective

1 st International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017

Village Symbiosis in Rural Tourism Model: Ekim Village Symbiosis

1st International Rural Tourism and Development Congress, Bursa, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017

A Structural Model of Competitiveness in Wine Tourism

International Conference on MArketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017

Food Acculturation in Tourism and Gastronomy

9th International Conference on Social Science and Humanities, Bangkok, Tayland, 26 - 27 Aralık 2016, ss.24-25

Ecological Tourism Performance and Environmental Sustainability of Mediterranean Countries

18th International Conference on Computer and Systems Sciences, LİZBON, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016, ss.1812 Sürdürülebilir Kalkınma

Analysis of Turkish Government Cultural Portal for Supporting Gastronomy Tourism

ICTH 2016 : 18th International Conference on Tourism and Hospitality, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016

Evaluation of the Relationship Between Needs for Affects and Eating Behaviour

Culinary and Wine Tourism Conference 2015, Viyana, Avusturya, 21 - 23 Ekim 2015

E Complaints in Fast Food Sectors in Turkey Social Network Analysis on a Website as Virtual Complaint Environment

4. INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016

Network Characteristics of Collaborative Marketing Efforts at Hospitality Business

INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016

Türkiye'de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi

3. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014

Tu rkiye de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014

Prominent Elements for Providing Quality in Thermal Hotel Enterprises from the Perspective of Managers

6th World Conference for Graduate Researchin Tourism, Hospitality and Leisure, 24 - 29 Nisan 2012

Bir Bölgenin Şarap Turizmine Yönelik Geliştirilmesi

VI. Lisansustu Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012

Wine History Wine Tourism and Cappadocia

The 5th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 25 - 30 Mayıs 2010

Sürdürülebilir Turizm Açısından Gastronomi Turizmi ve Perşembe Yaylası

10. Aybastı Kabataş Kurultayı, Türkiye, 1 - 05 Temmuz 2010 Sürdürülebilir Kalkınma

Defining A Hallmark Event Foreign Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005 Turkey

6th International Conference on Sports: Economic, Management and Marketing Aspects, Atina, Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006, ss.173-183
Kitap & Kitap Bölümleri

İçecek Trendleri

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, atilla akbaba neslihan serçeoğlu, Editör, Detay yayıncılık, ss.534-543, 2022

Gastronomi Turizmi

Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021

Gastronominin Temelleri

Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2020

Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları

GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Prof. Dr. Şule AYDIN, Doç. Dr. Ömer ÇOBAN, Arş. Gör. Dr. Yusuf KARAKUŞ, Arş. Gör. Dr. Nurgül ÇALIŞKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.327-338, 2020

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN

İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

AŞIRI TURİZM PARADOKSU

DERLEMELER I İktisadi ve İdari Bilimler Alanyazın, Metin Kılıç, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.35-45, 2019

Şarap Turizmi Bölgelerinde Rekabet Edebilirlik

İşletme Finans Yazıiarı III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Basım Yayın Dağıtım AŞ:, İstanbul, ss.451-468, 2019

Trakya Lokantası

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.177-190, 2013

Yasin Sucukları

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.243-254, 2013

Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler

Prof. Dr. Fermani Maviş Anı Kitabı, Prof. Dr. Nazmi Kozak, Editör, T. C. Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.1-16, 2009

Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler

Prof Dr Fermani Maviş Anı Kitabı, Kozak Nazmi, Editör, Anadolu üniversitesi Yayınları, No: 1885, Eskişehir, ss.1-16, 2009

Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı

Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Metrikler

Yayın

70

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

17

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (Scholar)

623

H-İndeks (Scholar)

9

Atıf (TrDizin)

47

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

144

Proje

7

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları