Makaleler
26
Tümü (26)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (11)
5. KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.3, ss.1267-1281, 2023 (TRDizin)
10. GASTRONOMİ TURİZMİNDE GASTRONOMİK YÜRÜYÜŞ ROTALARI: ESKİŞEHİR GASTRONOMİ YÜRÜYÜŞ ROTASI
social mentality and researcher thinkers journal
, cilt.7, sa.45, ss.1109-1119, 2021 (Hakemli Dergi)
16. Limonata: bir içecekten Fazlası
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
, cilt.3, sa.1, ss.20-32, 2020 (Hakemli Dergi)
17. Yanlızlık Düzeylerine Göre Dışarıda Kahvaltı Yapma Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.23, sa.4, ss.1751-1766, 2019 (TRDizin)
19. SPACE TOURISM: A VACATION TO MARS OR A SCIENCE FICTION
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
, cilt.1, sa.1, 2018 (Hakemli Dergi)
20. İzmir Karaburun Bölgesinin Agroturizm Fırsatları Açısından Değerlendirilmesi
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.7, sa.2, ss.46-53, 2017 (Hakemli Dergi)
22. Assesing Relationship between Need for Affects and Eating Behavior
International Journal of Humanities and Social Science Invention
, cilt.5, sa.2, ss.29-34, 2016 (Hakemli Dergi)
26. A Study on Determining the Factors That Influence the Customer Value in the Fast Casual Restaurants
International Journal of Business and Social Science
, cilt.4, sa.3, ss.114-122, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
33
2. Turizmin Karanlık Yüzü: Şehirlerde Aşırı Turizm
20. Ulusal - 4. Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 16 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
3. WEB SITES AS MARKETING TOOL - “A Content Analysis of Turkish Wine Companies’ Websites”
6th International Annual Meeting of Sosyoekonomi Society, 24 - 25 Ekim 2019, ss.133-143, (Tam Metin Bildiri)
4. Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları
4. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi, 19 - 21 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)
5. Şarap turizmi haram turizmi mi?
3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 13 - 15 Haziran 2019, ss.91-92, (Özet Bildiri)
6. Industry 4.0 vs. Tourism 4.0
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)
7. Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi
Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
8. Gastroturizm Rotalarının Belirlenmesinde Coğrafi Bilgi Sistemleri Desteği
II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 15 - 20 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
12. Evaluation of Wine Tourism from Rural Tourism Perspective
1 st International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
13. A Structural Model of Competitiveness in Wine Tourism
International Conference on MArketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017, (Tam Metin Bildiri)
14. Any Publicity Is Good Publicity, A Story of Hotel Commercial.Shangri-La ”It’xxs in Our Nature
Internetional Conference on Marketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017, (Tam Metin Bildiri)
15. Food Acculturation in Tourism and Gastronomy
9th International Conference on Social Science and Humanities, Bangkok, Tayland, 26 - 27 Aralık 2016, ss.24-25, (Özet Bildiri)
16. Developing Farm Prodcuts Route With The Aim Farm Tourism And Gastro Tourism In Karaburun With GeographicInformation Subsytems.
2nd International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016
17. Developing farm products routes with the purpose of farm tourism and gastro tourism in Karaburun using Geographic Information Systems
II. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 8 - 10 Aralık 2016, (Özet Bildiri)
18. Gastronomi Turizminde Yeni Açılımlar Karaburun Zeytin Rotalarının Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Analizi
Balıkesir Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, (Özet Bildiri)
20. Analysis of Turkish Government Cultural Portal for Supporting Gastronomy Tourism
ICTH 2016 : 18th International Conference on Tourism and Hospitality, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
21. Evaluation of the Relationship Between Needs for Affects and Eating Behaviour
Culinary and Wine Tourism Conference 2015, Viyana, Avusturya, 21 - 23 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
22. Network Characteristics of Collaborative Marketing Efforts at Hospitality Business
INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
23. E Complaints in Fast Food Sectors in Turkey Social Network Analysis on a Website as Virtual Complaint Environment
4. INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
24. Türkiye'de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi
3. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
25. Tu rkiye de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi
III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
26. Prominent Elements for Providing Quality in Thermal Hotel Enterprises from the Perspective of Managers
6th World Conference for Graduate Researchin Tourism, Hospitality and Leisure, 24 - 29 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)
27. Bir Bölgenin Şarap Turizmine Yönelik Geliştirilmesi
VI. Lisansustu Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012, (Tam Metin Bildiri)
28. Wine History Wine Tourism and Cappadocia
The 5th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 25 - 30 Mayıs 2010, (Tam Metin Bildiri)
29. Sürdürülebilir Turizm Açısından Gastronomi Turizmi ve Perşembe Yaylası
10. Aybastı Kabataş Kurultayı, Türkiye, 1 - 05 Temmuz 2010, (Tam Metin Bildiri)
30. Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants
International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007, (Tam Metin Bildiri)
31. Defining A Hallmark Event Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005
Atiner Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006, (Tam Metin Bildiri)
32. Defining A Hallmark Event Foreign Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005 Turkey
6th International Conference on Sports: Economic, Management and Marketing Aspects, Atina, Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006, ss.173-183, (Tam Metin Bildiri)
33. Eskişehir de Görev Yapmakta Olan Hekimlerin Boş Zaman Özelliklerinin ve Boş Zaman Faaliyetlerine Yönelik Tercihlerinin Cinsiyet Faktörüne Göre Analizi
III. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi Bildiri Kitabı, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
12
1. İçecek Trendleri
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, atilla akbaba neslihan serçeoğlu, Editör, Detay yayıncılık, ss.534-543, 2022
2. Gastronomi Turizmi
Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021
3. Gastronominin Temelleri
Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2020
4. Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları
GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Prof. Dr. Şule AYDIN, Doç. Dr. Ömer ÇOBAN, Arş. Gör. Dr. Yusuf KARAKUŞ, Arş. Gör. Dr. Nurgül ÇALIŞKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.327-338, 2020
5. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019
6. AŞIRI TURİZM PARADOKSU
DERLEMELER I İktisadi ve İdari Bilimler Alanyazın, Metin Kılıç, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.35-45, 2019
7. Şarap Turizmi Bölgelerinde Rekabet Edebilirlik
İşletme Finans Yazıiarı III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Basım Yayın Dağıtım AŞ:, İstanbul, ss.451-468, 2019
8. Trakya Lokantası
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.177-190, 2013
9. Yasin Sucukları
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.243-254, 2013
10. Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler
Prof Dr Fermani Maviş Anı Kitabı, Kozak Nazmi, Editör, Anadolu üniversitesi Yayınları, No: 1885, Eskişehir, ss.1-16, 2009
11. Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler
Prof. Dr. Fermani Maviş Anı Kitabı, Prof. Dr. Nazmi Kozak, Editör, T. C. Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.1-16, 2009
12. Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı
Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006
Metrikler
Yayın (WoS)
5
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
22
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
13
H-İndeks (Scopus)
2
Atıf (Scholar)
623
H-İndeks (Scholar)
9
Atıf (TrDizin)
56
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
19
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
163
Toplam Atıf Sayısı
260
Proje
8
Tez Danışmanlığı
8