SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
KULLANILAN GIDA KATKI MADDELERİ AÇISINDAN ALKOLSÜZ İÇECEKLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.3, ss.1267-1281, 2023 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMİ TURİZMİNDE GASTRONOMİK YÜRÜYÜŞ ROTALARI: ESKİŞEHİR GASTRONOMİ YÜRÜYÜŞ ROTASI
social mentality and researcher thinkers journal
, cilt.7, sa.45, ss.1109-1119, 2021 (Hakemli Dergi)
Limonata: bir içecekten Fazlası
GSI Journals Serie B: Advancements in Business and Economics
, cilt.3, sa.1, ss.20-32, 2020 (Hakemli Dergi)
Yanlızlık Düzeylerine Göre Dışarıda Kahvaltı Yapma Alışkanlıklarının Değerlendirilmesi.
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.23, sa.4, ss.1751-1766, 2019 (Hakemli Dergi)
SPACE TOURISM: A VACATION TO MARS OR A SCIENCE FICTION
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
, cilt.1, sa.1, 2018 (Hakemli Dergi)
İzmir Karaburun Bölgesinin Agroturizm Fırsatları Açısından Değerlendirilmesi
International Journal of Social and Economic Sciences
, cilt.7, sa.2, ss.46-53, 2017 (Hakemli Dergi)
Assesing Relationship between Need for Affects and Eating Behavior
International Journal of Humanities and Social Science Invention
, cilt.5, sa.2, ss.29-34, 2016 (Hakemli Dergi)
Sosyal Ağ Analizi ile Turizm Alanında Yazılmış Doktora Tezlerinin Araştırma Konularının İncelenmesi
Adıyaman Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitü Dergisi
, cilt.6, sa.15, ss.205-229, 2013 (Hakemli Dergi)
A Study on Determining the Factors That Influence the Customer Value in the Fast Casual Restaurants
International Journal of Business and Social Science
, cilt.4, sa.3, ss.114-122, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Turizmin Karanlık Yüzü: Şehirlerde Aşırı Turizm
20. Ulusal - 4. Uluslararası Turizm Kongresi, Türkiye, 16 Ekim 2019
WEB SITES AS MARKETING TOOL - “A Content Analysis of Turkish Wine Companies’ Websites”
6th International Annual Meeting of Sosyoekonomi Society, 24 - 25 Ekim 2019, ss.133-143
Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları
4. Uluslararası Gastronomi Araştırmaları Kongresi, 19 - 21 Eylül 2019
Şarap turizmi haram turizmi mi?
3. Uluslararası 8. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 13 - 15 Haziran 2019, ss.91-92
Industry 4.0 vs. Tourism 4.0
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ADVANCEMENTS IN INFORMATION SCIENCESAND TECHNOLOGIES (AIST 18), 5 - 09 Eylül 2018
Web 1.0’dan Web 3.0’a Yiyecek ve İçecek Endüstrisi
Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018
Gastroturizm Rotalarının Belirlenmesinde Coğrafi Bilgi Sistemleri Desteği
II. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 15 - 20 Mayıs 2017
Evaluation of Wine Tourism from Rural Tourism Perspective
1 st International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017
A Structural Model of Competitiveness in Wine Tourism
International Conference on MArketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017
Any Publicity Is Good Publicity, A Story of Hotel Commercial.Shangri-La ”It’xxs in Our Nature
Internetional Conference on Marketing and Tourism, 14 - 16 Ocak 2017
Food Acculturation in Tourism and Gastronomy
9th International Conference on Social Science and Humanities, Bangkok, Tayland, 26 - 27 Aralık 2016, ss.24-25
Developing Farm Prodcuts Route With The Aim Farm Tourism And Gastro Tourism In Karaburun With GeographicInformation Subsytems.
2nd International Gastronomic Tourism Congress, İzmir, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016
Developing farm products routes with the purpose of farm tourism and gastro tourism in Karaburun using Geographic Information Systems
II. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 8 - 10 Aralık 2016
Gastronomi Turizminde Yeni Açılımlar Karaburun Zeytin Rotalarının Coğrafi Bilgi Sistemleri İle Analizi
Balıkesir Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016
Analysis of Turkish Government Cultural Portal for Supporting Gastronomy Tourism
ICTH 2016 : 18th International Conference on Tourism and Hospitality, Portekiz, 14 - 15 Nisan 2016
Evaluation of the Relationship Between Needs for Affects and Eating Behaviour
Culinary and Wine Tourism Conference 2015, Viyana, Avusturya, 21 - 23 Ekim 2015
E Complaints in Fast Food Sectors in Turkey Social Network Analysis on a Website as Virtual Complaint Environment
4. INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016
Network Characteristics of Collaborative Marketing Efforts at Hospitality Business
INTERNATIONAL INTERDISCIPLINARY BUSINESS-ECONOMICS ADVANCEMENT CONFERENCE, 26 Mayıs 2015 - 29 Mayıs 2016
Türkiye'de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi
3. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014
Tu rkiye de Kumarhaneler Döneminin İncelenmesi
III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Türkiye, 4 - 05 Nisan 2014
Prominent Elements for Providing Quality in Thermal Hotel Enterprises from the Perspective of Managers
6th World Conference for Graduate Researchin Tourism, Hospitality and Leisure, 24 - 29 Nisan 2012
Bir Bölgenin Şarap Turizmine Yönelik Geliştirilmesi
VI. Lisansustu Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 12 - 15 Nisan 2012
Wine History Wine Tourism and Cappadocia
The 5th World Conference for Graduate Research in Tourism, Hospitality and Leisure, 25 - 30 Mayıs 2010
Sürdürülebilir Turizm Açısından Gastronomi Turizmi ve Perşembe Yaylası
10. Aybastı Kabataş Kurultayı, Türkiye, 1 - 05 Temmuz 2010
Determining Perception of Customer Value Differences Between Fast Food and Fine Dining Restaurants
International Conference Advances in Tourism Economics, 13 - 14 Nisan 2007
Defining A Hallmark Event Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005
Atiner Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006
Defining A Hallmark Event Foreign Visitors A Case Study of F1 Grand Prix Istanbul 2005 Turkey
6th International Conference on Sports: Economic, Management and Marketing Aspects, Atina, Yunanistan, 29 - 30 Haziran 2006, ss.173-183
Eskişehir de Görev Yapmakta Olan Hekimlerin Boş Zaman Özelliklerinin ve Boş Zaman Faaliyetlerine Yönelik Tercihlerinin Cinsiyet Faktörüne Göre Analizi
III. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Kongresi Bildiri Kitabı, Türkiye, 25 - 28 Mayıs 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
İçecek Trendleri
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, atilla akbaba neslihan serçeoğlu, Editör, Detay yayıncılık, ss.534-543, 2022
Gastronomi Turizmi
Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021
Gastronominin Temelleri
Anadolu Yayınları, Eskişehir, 2020
Metaforlarla İçmek: Alkollü İçeceklerin Metaforik Anlamları
GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Prof. Dr. Şule AYDIN, Doç. Dr. Ömer ÇOBAN, Arş. Gör. Dr. Yusuf KARAKUŞ, Arş. Gör. Dr. Nurgül ÇALIŞKAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.327-338, 2020
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019
AŞIRI TURİZM PARADOKSU
DERLEMELER I İktisadi ve İdari Bilimler Alanyazın, Metin Kılıç, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.35-45, 2019
Şarap Turizmi Bölgelerinde Rekabet Edebilirlik
İşletme Finans Yazıiarı III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Basım Yayın Dağıtım AŞ:, İstanbul, ss.451-468, 2019
Trakya Lokantası
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.177-190, 2013
Yasin Sucukları
Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.243-254, 2013
Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler
Prof. Dr. Fermani Maviş Anı Kitabı, Prof. Dr. Nazmi Kozak, Editör, T. C. Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.1-16, 2009
Prof. Dr. Fermani Maviş; Yaşam Öyküsü ve Belirlenebilen Çalışmalarının Bibliografyası Üzerine Bazı Gözlemler
Prof Dr Fermani Maviş Anı Kitabı, Kozak Nazmi, Editör, Anadolu üniversitesi Yayınları, No: 1885, Eskişehir, ss.1-16, 2009
Sivrihisar'da Turistik Potansiyel ve Sivrihisar Halkının Turizme Bakışı
Eskişehir Turizm Geliştirme Projeleri, İrfan Arıkan, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.187-226, 2006