-
2023 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2018 - 2023 Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
2013 - 2018 Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü
-
2010 - 2013 Yrd. Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü
-
1998 - 2010 Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
-
2019 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2019 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2012 - 2015 Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, İŞLETME FAKÜLTESİ, TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ
-
Lisans Birey ve Lezzet
-
Lisans Yiyecek İçecek Bölümünde Bilgisayar Uygulamaları
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri I
-
Yüksek Lisans Proje Tasarımı
-
Doktora Türk Mutfak Kültürü
-
Lisans Otel İşletmeciliği
-
Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi
-
Lisans Genel Turizm
-
Lisans Şarap Endüstrisi
-
Lisans Bar Yönetimi
-
Lisans İçecek Teknolojileri
-
Lisans Yiyecek İçecek Hizmetleri II
-
Yüksek Lisans Konaklama İşletmelerinde İş Süreçleri
-
Lisans Otel Yönetimi
-
Lisans Kültürlerarası İletişim
-
Yüksek Lisans Turizm ve Gastronomi
-
Yüksek Lisans Konaklama İşletmelerinde İş Süreçleri
-
Lisans Kültürlerarası İletişim
-
Lisans Kültürlerarası İletişim
-
Gastronomi kimliği unsurlarının geliştirilmesi ve coğrafi bilgi sistemleri destekli bir model
Yüncü H. R. (Danışman)
G.ERŞEN(Öğrenci), Doktora, 2024 -
Türk mutfağı yemekleri ve bira eşleşmesi: Duyusal bir değerlendirme
Yüncü H. R. (Danışman)
S.KARAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Şarap turizmi destinasyonu somut çekicilik unsurlarının dematel yöntemiyle analizi: Trakya bağ rotası örneği
Yüncü H. R. (Danışman)
B.BAYINDIR(Öğrenci), Doktora, 2022 -
15. yüzyılda Türk-İran yemeklerin karşılaştırması
Yüncü H. R. (Danışman)
N.NIKEGHBAL(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Yiyecek işletmeleri web sitelerinde kullanıcı deneyiminin nöropazarlama teknikleriyle belirlenmesi
Yüncü H. R. (Danışman)
E.BABAÇ(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Temalı parklarda atmosfer, deneyim, fantastik imgelem, mutluluk ve eudaimoni ilişkisi
Yüncü H. R. (Danışman)
S.KAMA(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Şehir otellerinde üst düzey yönetici seçiminde öncelikli görülen yetkinliklerin AHP yöntemi ile değerlendirilmesi: Eskişehir örneği
Yüncü H. R. (Danışman)
H.ERTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
İzmir Karaburun Yarımadası gastronomi turizmi ürününe yönelik rotalarının coğrafi bilgi sistemleri ile belirlenmesi
Yüncü H. R. (Danışman)
G.ERŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017