Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Küçük İşletmelerde Temel Yetenek Abdüsselam Balaban Kebap Örneği

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm: Kurumlar, Kuruluşlar, Turizm Bölgeleri Meslekler, Nazmi Kozak, Editör, Yılmazlar Basın Yayın, İstanbul, ss.727-740, 2018

Türkiye’de Barmenlik Mesleği

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm: Kurumlar, Kuruluşlar, Turizm Bölgeleri, Meslekler, Nazmi Kozak, Editör, Yılmazlar Basın Yayın, İstanbul, ss.797-812, 2018

Süsleme ve Sunum

Yiyecek Üretim Temelleri, H. R. Yüncü, Editör, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, ss.170-199, 2017

Öğün Planlanması

Yiyecek Üretim Temelleri, Hilmi Rafet YÜNCÜ, Editör, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi, Eskişehir, ss.2-21, 2017

Mesrubatlar (Gazlı Içecekler, Meyve Suları, Enerj Içeceklerve Maden Suları)

İçecek Bilgisi, Hilmi Rafet Yüncü, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.64-89, 2016

Aperatifler, Garnitürler

Temel Mutfak Teknikleri, Ebru Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, ss.134-154, 2016

Temel Mutfak Bilgileri

Temel Mutfak Teknikleri, Ebru Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, ss.2-29, 2016

Abdüsselam Balaban Kebap

Dünden Bugüne Eskişehir’deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.161-175, 2013

Abdüsselam Balaban Kebap

Dünden Bugüne Eskişehir'deki 14 İşletmenin Öyküsü, NAZMİ KOZAK, Editör, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.161-175, 2013

Gastronomi Turizmi

Alternatif Turizm, A. Sadık BAHÇE, Editör, Anadou Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Eskişehir, ss.158-189, 2013

Catering İşletmelerinde Yemek Üretim Yöntemleri ve Aşamaları

Catering Hizmetleri, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, ss.111-127, 2009

Catering İşletmeleri ve Hizmet Sistemleri

Catering Hizmetleri, Öney, Hüseyin, Editör, Anadolu Üniversitesi, Açık Öğretim, Eskişehir, ss.23-39, 2009

Yiyecek İçecek Endüstrisi

Catering Hizmetleri, Meryem Akoğlan Kozak, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.3-21, 2009

Metrikler

Yayın

16

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Proje

2