-
2015 - Devam Ediyor Çok Fonksiyonlu Salon ve Drama Dersliği
-
2014 - Devam Ediyor Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Mutfak Laboratuvarı
-
2022 - 2023 Glutensiz ve Gluten İçeriği Düşük Unlu Mamul Geliştirme: Anadolu Üniversitesi Uygulaması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Şenel P. (Yürütücü), Yücel Güngör M., Yılmaz H.
-
2019 - 2020 Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
KAVAK M., GÜNAY AKTAŞ S.(Yürütücü), OLGAÇ S., KARAGÖZ D., YILMAZ H., ÖZGÜR GÖDE M., et al.
-
2016 - 2017 Türkiye de Turizmin Bölgesel Kalkınmaya Etkisi Panel Veri Analizi ile Bir İnceleme
-
2016 - 2017 Turizmde Sadakat Oyunları Oyunsallaştırma Uygulamalarının Rolü
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.
-
2015 - 2017 Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu ÜniversitesiÖrneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YÜKSEK G., ÇAKIR P. G., GÜNAY AKTAŞ S., YETGİN AKGÜN D., YILMAZ H., GÜVEN M., et al.
-
2015 - 2017 Televizyonda Yayınlanan Gastronomi Konulu Gezi Programlarının Davranışsal Tatma Niyetine Etkisi
-
2015 - 2015 AÇIKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK KARİYER PLANLAMASI ve GELİŞTİRMESİ HİZMETİNİN ALTYAPISININ OLUŞTURULMASI