SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
COVID-19 PANDEMİSİNİN TÜRKİYE DE FARKLI TURİZM ÇEŞİTLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN GOOGLE-TRENDS VERİLERİ ARACILIĞIYLA İNCELENMESİ (AN INVESTIGATION OF THE IMPACT OF THE COVID-19 PANDEMIC ON DIFFERENT TYPES OF TOURISM IN TURKEY THROUGH GOOGLE-TRENDS DATA)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.2, ss.880-898, 2022 (Hakemli Dergi)
DESTİNASYON PAZARLAMASINDA EDEBİYATIN ROLÜ (THE ROLE OF LITERATURE IN DESTINATION MARKETING)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.2, ss.871-879, 2022 (Hakemli Dergi)
TÜRKİYE DE YAZILI MEDYADA SOKAK LEZZETLERİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.2, ss.421-435, 2021 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK TUTUMUN, DENEYİM DEĞİŞKENLERİNİN ARACILIK ROLÜ ÜZERİNDEN DAVRANIŞSAL NIYETE ETKISİ (MEDIATING ROLE OF EXPERIENCE VARIABLES ON THE EFECT OF GASTRONOMY TOURISM ATTITUDE ON BEHAVIORAL INTENTION)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.1, ss.39-49, 2021 (Hakemli Dergi)
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ÖĞRENCİLERİNİN AKILLI RESTORAN UYGULAMALARINI KULLANMA NİYETLERİNİN ÖLÇÜLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.1, ss.102-121, 2021 (Hakemli Dergi)
ET RESTORANLARININ İÇ MEKAN ATMOSFERİ: TEMEL İLKELER
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.2, ss.551-568, 2021 (Hakemli Dergi)
Televizyonda Yayınlanan Gastronomi Konulu Gezi Programlarının Davranışsal Tatma Niyetine Etkisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.20, sa.38, ss.343-358, 2017 (Hakemli Dergi)
Gastronominin Sanatsal Kimliğinin Estetik Üzerinden İncelenmesi (Research on the Artistic Identity of Gastronomy Through Aesthetic)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.5, sa.3, ss.381-396, 2017 (Hakemli Dergi)
Corporate Social Responsibility in Hotel Businesses
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.16, sa.2, ss.89-100, 2016 (Hakemli Dergi)
Köroğlu Turizminin Oluşturulmasında Filmlerin Rolü
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.15, sa.3, ss.179-200, 2015 (Hakemli Dergi)
Eskişehir in Biricik Destinasyon Önerisi Endüstriyel Miras
Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
, cilt.29, sa.2, ss.205-225, 2014 (Hakemli Dergi)
Konuşan ve Konuşulan Destinasyonlar
Pazarlama ve İletişim Kültürü Dergisi
, sa.43, ss.5-14, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Golf Turistlerinin Seyahat Güdülerine ve BilgiKaynaklarına Dayalı İletişim Stratejileri Belek Uygulaması
Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Dergisi
, cilt.7, sa.4, ss.94-107, 2013 (Hakemli Dergi)
Skepticisim toward health claims in food labeling A Turkish Case
The International Journal of the Humaties
, cilt.8, sa.8, ss.33-44, 2010 (Hakemli Dergi)
Film Turizmi Destinasyonların Pazarlanmasında Filmlerin Rolü
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (AÜSBD)
, cilt.8, sa.1, ss.175-192, 2008 (Hakemli Dergi)
Örgütsel Sinisizm Eskişehir ve Alanya daki Otel İşletmelerinde Bir Uygulama
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.283-305, 2008 (Hakemli Dergi)
Örgütsel sinisizm Eskişehir ve Alanya daki Otel işletmelerinde bir uygulama
Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (AÜSBD)
, cilt.8, sa.2, ss.283-305, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sokak satıcılarına göre sokak lezzetleri.
20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 17 Ekim 2019
Sokak satıcılarının karşılaştıkları zorluklar
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 Eylül 2019
Yazılı Medyada Sokak Yemekleri.
3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 06 Aralık 2018
A Static Panel Data Analysis of Golf Tourism Demand from 14 Top Tourism Markets for Belek, Turkey
The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018
Yazılı Medyada Sokak Lezzetleri
International Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University, 20 - 22 Eylül 2018
YAZILI MEDYADA TÜRK MUTFAĞI
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.242-252
GASTRONOMİNİN SANATSAL KİMLİĞİNİN ESTETİK ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1200-1212
Gastronomi Kültürünün Pazarlanmasında Filmlerin Rolü Fransız ve İtalyan Mutfağına Yönelik Bir İnceleme
ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.1412-1427
Tourism Paradox vs Sustainability A Case From Turkey
The 3rd Advances in Hospitality and Tourism Marketing & Management Conference, Taipei, Tayvan, 25 - 30 Haziran 2013
Golf Turizmi Belek Destinasyonuna Yönelik Bir İnceleme
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Mayıs 2010
TRADITIONAL OR INNOVATIVE A SEMIOTIC ANALYSIS OF FIVE RAKI COMPANIES ADS IN TURKEY
COMMUNICATION IN MILLENIUM, Eskişehir, Türkiye, 14 - 16 Haziran 2006, ss.165-171
The differences between all inclusive and non inclusive resort hotels in Turkey
The 7th Biennial Conference on Tourism in Asia, 11 - 14 Mayıs 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
RESTORANLARDA KURUMSAL KİMLİK UYGULAMLARI: DÜNYANIN EN İYİ 50 RESTORANI LİSTESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
DETAY YAYINLARI, Ankara, 2022
İtalyan Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.207-222, 2020
Sokak Satıcılarının Karşılaştıkları Zorluklar
Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Şule Aydın, Ömer Çoban, Yusuf Karakuş ve Nurgül Çalışkan, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.101-114, 2020
Gastronomi Turizmi
Alternatif Turizm, Aydın, Şule Eren, Duygu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.143-168, 2019
Gastronomi Reklamcılığı
Yeni Nesil Reklamcılık, Kutlu Ömer, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.167-190, 2019
Turizm Endüstrisi Kripto Paraya Hazır Mı? Eskişehir Örneği
İşletme ve Ekonomi Yazıları-I, Nurhan Şakar, Editör, Beta, İstanbul, ss.631-650, 2018
Odalar Bölümü ve Bilgi Teknolojileri
Odalar Bölümü Yönetimi, Medet Yolal, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayını NO: 3528, Eskişehir, ss.139-166, 2017
Odalar Bölümünde Eşgüdüm ve İletişim
Odalar Bölümü Yönetimi, Medet Yolal, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3528, Eskişehir, ss.41-73, 2017
Gurmeler ve İletişim
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.115-138, 2016
Turizm Endüstrisinde İletişimin Yeri ve Önemi
Turizm ve İletişim, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.1-20, 2016
New Toy of Marketing Communication in Tourism:Gamification
e Consumers in the Era of New Tourism, Erkan Sezgin, Editör, Springer, ss.53-72, 2016
Gurmeler ve İletişim
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.115-138, 2016
An Introduction to Consumer Metamorphosisin the Digital Age
e Consumers in the Era of New Tourism, Erkan Sezgin, Editör, Springer, ss.1-13, 2016
Gastronomi Konulu Filmler
YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE TRENDLER II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri Cilt 2, Doç. Dr. Osman N. Özdoğan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.215-235, 2016
Gastronomiyi Konu Alan Filmler
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler I Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri, Doç. Dr. Osman Nuri ÖZDOĞAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.215-235, 2016
Sözsüz İletişim ve Turizm
Turizm ve İletişim, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Konya, ss.21-36, 2016
Turizm işletmelerinde yiyecek içecek yönetimi
grafiker, Ankara, 2015
Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi
Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi, Murat Doğdubay, Editör, Grafiker Yayınları, Ankara, ss.7-30, 2015