Bilimsel & Mesleki Faaliyetler

Jüri Üyelikleri

  • Aralık 2023 Yarışma

    Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED)

    20. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, Yarışmalar

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

  • 2024 - Devam Ediyor Eskişehir Kent Konseyi, Eskişehir Gastronomi Platformu Sürdürülebilir Kalkınma

    Üye

  • 2024 - Devam Ediyor Amerikan Beslenme Derneği Sürdürülebilir Kalkınma

    Üye

  • 2023 - Devam Ediyor Başkent Üniversitesi, Türk Mutfak Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜMAR) Sürdürülebilir Kalkınma

    Danışma Kurulu Üyesi

  • 2020 - Devam Ediyor Nevin Halıcı Yemek Kültürü Vakfı Sürdürülebilir Kalkınma

    Başkan

  • 2015 - Devam Ediyor Eskişehir SKAL (Turizm) Kulübü Derneği

    Yönetim Kurulu Üyesi

  • 2013 - Devam Ediyor Aşçılık Okulu Mezunları Derneği Sürdürülebilir Kalkınma

    Yönetim Kurulu Üyesi

Bilimsel Hakemlikler

  • Kasım 2022 TÜBİTAK Projesi

    2219 - Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı, Anadolu Üniversitesi, Türkiye

Bilimsel Danışmanlıklar

  • 2020 - Devam Ediyor Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED)

    Kurum veya Organizasyonlar İçin Yapılan Danışmanlık

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ, Türkiye

Akademik Dolaşım Faaliyetleri

  • 2023 - 2023Erasmus Programı, Eğitim Alma

    Kobenhavns Universitet (University of Copenhagen), Danimarka

Sanatsal Etkinlik

  • Ağustos 2017 “Ekmek İsraf Edilemez”. İsraf Konulu Karma Sergi.

  • Eylül 2016 Osmanlı Yemekleri Fotoğraf Sergisi

Yayıncılık Etkinlikleri

  • 2024 - Devam Ediyor Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi (ANAMEUD)

    Dergi Yayıncılığı Sürdürülebilir Kalkınma