Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2018 - 2019 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2015 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2013 - 2015 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2011 - 2013 Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler
  • 2024 - Devam Ediyor MYO Müdürü

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2022 - Devam Ediyor Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, REKTÖRLÜK

  • 2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, TÜRK DÜNYASI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • 2021 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU

  • 2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2021 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

  • 2021 - 2022 Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, TÜRK DÜNYASI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

  • 2019 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Akademi Dışı Deneyim
  • 2009 - 2010 Aşçı

    Ticari Kuruluş (özel), La Vento, Fields, Mutfak, Aşçı

  • 2009 - 2010 Aşçı

    La Vento, Fields, Kopenhag/Danimarka, Aşçı

  • 2008 - 2008 Stajyer Öğretmen

    Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi, Stajyer Öğretmen

  • 2006 - 2006 Stajyer Öğretmen

    Alaaddin İlköğretim Okulu, Stajyer Öğretmen

  • 2005 - 2006 Stajyer Öğretmen

    Cemile Erkunt İlköğretim Okulu, Stajyer Öğretmen

  • 2005 - 2005 F&B Servis Elemanı

    Rixos Konya, F&B Servis Elemanı

  • 2005 - 2005 F&B Servis Elemanı

    Hilton Konya, F&B Servis Elemanı

  • 2000 - 2004 Otel Sorumlusu

    Mengen And. Aşçılık Mes. Lisesi Uygulama Oteli, Otel Sorumlusu

  • 2003 - 2003 Stajyer Aşçı

    Otel Villa Daffodil, Stajyer Aşçı

  • 2002 - 2002 Stajyer Aşçı

    Club Alibey Tatil Köyü, Stajyer Aşçı

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans

    Tez Sürdürülebilir Kalkınma

    Osmanlı Mutfağı Araştırmaları Sürdürülebilir Kalkınma

    Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

    Uzmanlık Alan Dersi Sürdürülebilir Kalkınma

    Yiyecek İçecek Sosyolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans

    Osmanlı Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitirme Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Sürdürülebilir Kalkınma

    Türk Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Kalkınma

    GMS453 Dünya Mutfakları I

    TRZ408 - Endüstriye Dayalı Proje Çalışması - F -

    GMS210 - Temel Mutfak Teknikleri II - A -

    GMS101 (A) Mutfağa Giriş

    GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - B -

    THU203(C) Topluma Hizmet Uygulamaları

    GMS301 (B) Mutfak Uygulamaları I

    GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - B -

    GMS209 (A) Temel Mutfak Teknikleri I

    TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

    GMS301 (A) Mutfak Uygulamaları I

    GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - A -

    THU203 - Topluma Hizmet Uygulamaları - C -

    GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - A -

    THU203 (E) Topluma Hizmet Uygulamaları

    GMS 302 (B) Mutfak Uygulamaları II

    Topluma Hizmet Uygulamaları

    GMS 302 (A) Mutfak Uygulamaları II

    Mutfak Uygulamaları I

    TRZ408 (V) Endüstriye Dayalı Proje Çalışması

  • Ön Lisans

    Türk Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

    Osmanlı Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

    Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması Sürdürülebilir Kalkınma

    Topluma Hizmet Uygulamaları Sürdürülebilir Kalkınma

    Topluma Hizmet Uygulamaları - D Sürdürülebilir Kalkınma

    Aşçılığa Giriş Sürdürülebilir Kalkınma

    Ziyafet Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

    EİŞ202(B) İşyeri Uygulaması

    THU201(D) Topluma Hizmet Uygulamaları

    EİŞ204(B) İşyeri Eğitimi

    AŞÇ116(A) Pişirme Yöntemleri I

    EİŞ202 İşyeri Uygulaması

    TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

    AŞÇ218 Mönü Planlaması

    AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II (A)

    AŞÇ227 Yemek Yazarlığı

    EİŞ204 İşyeri Eğitimi

    AŞÇ240(C)Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması

    AŞÇ217(A) Pişirme Yöntemleri II

    AŞÇ229 (B) ZİYAFET MUTFAĞI

    AŞÇ229 (A) ZİYAFET MUTFAĞI

    AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I

    AŞÇ120 İşlevsel Besinler

    AŞÇ118(B) Osmanlı Mutfağı

    TRZ277 - Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

    AŞÇ118(A) Osmanlı Mutfağı

    AŞÇ116 - Pişirme Yöntemleri I

    AŞÇ229 (A) Ziyafet Mutfağı

    AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - A -

    AŞÇ229 (B) Ziyafet Mutfağı

    AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - B -

    TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

    AŞÇ227 Yemek Yazarlığı

    AŞÇ110 Osmanlı Mutfağı

    Yemek Yazarlığı

    Ziyafet Mutfağı

    Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

    Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-II

    Ziyafet Mutfağı

    Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-I

    Culturel Diversity and Communication

    İŞLEVSEL BESİNLER

    Osmanlı Mutfağı

    Yemek Yazarlığı

    MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ

    Pişirme Yöntemleri II

    Türk Mutfağı

    Pişirme Yöntemleri I

    Mutfak Organizasyonu

    Mutfak Ürünleri

    Turizm Ekonomisi

    Mutfak Planlama

    Yöresel Mutfaklar

    Mesleki Yabancı Dil II

    İşyeri Eğitimi I

    Mutfak Çeşitleri

    Mesleki Yabancı Dil I

    Osmanlı Mutfağı

    İşlevsel Besinler

    Mutfak Tarihi ve Kültürü

    Yiyeceklerde Muhafaza

    Fırın ve Güveç Kebabları

    Mesleki Uygulama I

    Mutfak Hizmetleri Planlaması

    Soğuk Mutfağı

    Menü Planlama

    Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri II

    Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü

    Mesleki Uygulama II

    Türk Mutfağı

    Mutfak Teknikleri