-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2018 - 2019 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2015 - 2018 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2013 - 2015 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2011 - 2013 Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdürü
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, REKTÖRLÜK
-
2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, TÜRK DÜNYASI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2021 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2022 Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, TÜRK DÜNYASI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2019 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2009 - 2010 Aşçı
Ticari Kuruluş (özel), La Vento, Fields, Mutfak, Aşçı
-
2009 - 2010 Aşçı
La Vento, Fields, Kopenhag/Danimarka, Aşçı
-
2008 - 2008 Stajyer Öğretmen
Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi, Stajyer Öğretmen
-
2006 - 2006 Stajyer Öğretmen
Alaaddin İlköğretim Okulu, Stajyer Öğretmen
-
2005 - 2006 Stajyer Öğretmen
Cemile Erkunt İlköğretim Okulu, Stajyer Öğretmen
-
2005 - 2005 F&B Servis Elemanı
Rixos Konya, F&B Servis Elemanı
-
2005 - 2005 F&B Servis Elemanı
Hilton Konya, F&B Servis Elemanı
-
2000 - 2004 Otel Sorumlusu
Mengen And. Aşçılık Mes. Lisesi Uygulama Oteli, Otel Sorumlusu
-
2003 - 2003 Stajyer Aşçı
Otel Villa Daffodil, Stajyer Aşçı
-
2002 - 2002 Stajyer Aşçı
Club Alibey Tatil Köyü, Stajyer Aşçı
-
Yüksek Lisans
Tez
Osmanlı Mutfağı Araştırmaları
Seminer
Uzmanlık Alan Dersi
Yiyecek İçecek Sosyolojisi
-
Lisans
Osmanlı Mutfağı
Bitirme Projesi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Türk Mutfak Kültürü
GMS453 Dünya Mutfakları I
TRZ408 - Endüstriye Dayalı Proje Çalışması - F -
GMS210 - Temel Mutfak Teknikleri II - A -
GMS101 (A) Mutfağa Giriş
GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - B -
THU203(C) Topluma Hizmet Uygulamaları
GMS301 (B) Mutfak Uygulamaları I
GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - B -
GMS209 (A) Temel Mutfak Teknikleri I
TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
GMS301 (A) Mutfak Uygulamaları I
GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - A -
THU203 - Topluma Hizmet Uygulamaları - C -
GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - A -
THU203 (E) Topluma Hizmet Uygulamaları
GMS 302 (B) Mutfak Uygulamaları II
Topluma Hizmet Uygulamaları
GMS 302 (A) Mutfak Uygulamaları II
Mutfak Uygulamaları I
TRZ408 (V) Endüstriye Dayalı Proje Çalışması
-
Ön Lisans
Türk Mutfağı
Osmanlı Mutfağı
Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması
Topluma Hizmet Uygulamaları
Topluma Hizmet Uygulamaları - D
Aşçılığa Giriş
Ziyafet Mutfağı
EİŞ202(B) İşyeri Uygulaması
THU201(D) Topluma Hizmet Uygulamaları
EİŞ204(B) İşyeri Eğitimi
AŞÇ116(A) Pişirme Yöntemleri I
EİŞ202 İşyeri Uygulaması
TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
AŞÇ218 Mönü Planlaması
AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II (A)
AŞÇ227 Yemek Yazarlığı
EİŞ204 İşyeri Eğitimi
AŞÇ240(C)Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması
AŞÇ217(A) Pişirme Yöntemleri II
AŞÇ229 (B) ZİYAFET MUTFAĞI
AŞÇ229 (A) ZİYAFET MUTFAĞI
AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I
AŞÇ120 İşlevsel Besinler
AŞÇ118(B) Osmanlı Mutfağı
TRZ277 - Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
AŞÇ118(A) Osmanlı Mutfağı
AŞÇ116 - Pişirme Yöntemleri I
AŞÇ229 (A) Ziyafet Mutfağı
AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - A -
AŞÇ229 (B) Ziyafet Mutfağı
AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - B -
TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
AŞÇ227 Yemek Yazarlığı
AŞÇ110 Osmanlı Mutfağı
Yemek Yazarlığı
Ziyafet Mutfağı
Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-II
Ziyafet Mutfağı
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-I
Culturel Diversity and Communication
İŞLEVSEL BESİNLER
Osmanlı Mutfağı
Yemek Yazarlığı
MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ
Pişirme Yöntemleri II
Türk Mutfağı
Pişirme Yöntemleri I
Mutfak Organizasyonu
Mutfak Ürünleri
Turizm Ekonomisi
Mutfak Planlama
Yöresel Mutfaklar
Mesleki Yabancı Dil II
İşyeri Eğitimi I
Mutfak Çeşitleri
Mesleki Yabancı Dil I
Osmanlı Mutfağı
İşlevsel Besinler
Mutfak Tarihi ve Kültürü
Yiyeceklerde Muhafaza
Fırın ve Güveç Kebabları
Mesleki Uygulama I
Mutfak Hizmetleri Planlaması
Soğuk Mutfağı
Menü Planlama
Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri II
Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü
Mesleki Uygulama II
Türk Mutfağı
Mutfak Teknikleri