Akademik Unvanlar
-
2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2018 - 2019 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2015 - 2018 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
-
2013 - 2015 Öğretim Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2011 - 2013 Öğretim Görevlisi
Bursa Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2024 - Devam Ediyor MYO Müdürü
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2022 - Devam Ediyor Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, REKTÖRLÜK
-
2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, TÜRK DÜNYASI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2021 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU
-
2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
-
2021 - 2022 Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, TÜRK DÜNYASI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
-
2019 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi
Anadolu Üniversitesi, ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU, OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Akademi Dışı Deneyim
-
2009 - 2010 Aşçı
Ticari Kuruluş (özel), La Vento, Fields, Mutfak
-
2009 - 2010 Aşçı
La Vento, Fields, Kopenhag/Danimarka
-
2008 - 2008 Stajyer Öğretmen
Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi
-
2006 - 2006 Stajyer Öğretmen
Alaaddin İlköğretim Okulu
-
2005 - 2006 Stajyer Öğretmen
Cemile Erkunt İlköğretim Okulu
-
2005 - 2005 F&B Servis Elemanı
Hilton Konya
-
2005 - 2005 F&B Servis Elemanı
Rixos Konya
-
2000 - 2004 Otel Sorumlusu
Mengen And. Aşçılık Mes. Lisesi Uygulama Oteli
-
2003 - 2003 Stajyer Aşçı
Otel Villa Daffodil
-
2002 - 2002 Stajyer Aşçı
Club Alibey Tatil Köyü
Verdiği Dersler
-
Lisans Osmanlı Mutfağı
-
Ön Lisans Türk Mutfağı
-
Ön Lisans Osmanlı Mutfağı
-
Yüksek Lisans Tez
-
Yüksek Lisans Osmanlı Mutfağı Araştırmaları
-
Ön Lisans Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması
-
Ön Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları
-
Ön Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları - D
-
Lisans Bitirme Projesi
-
Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
-
Ön Lisans Aşçılığa Giriş
-
Lisans Türk Mutfak Kültürü
-
Yüksek Lisans Seminer
-
Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi
-
Ön Lisans Ziyafet Mutfağı
-
Ön Lisans EİŞ202(B) İşyeri Uygulaması
-
Ön Lisans THU201(D) Topluma Hizmet Uygulamaları
-
Ön Lisans EİŞ204(B) İşyeri Eğitimi
-
Lisans GMS453 Dünya Mutfakları I
-
Yüksek Lisans Yiyecek İçecek Sosyolojisi
-
Ön Lisans AŞÇ116(A) Pişirme Yöntemleri I
-
Ön Lisans EİŞ202 İşyeri Uygulaması
-
Ön Lisans TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
-
Ön Lisans AŞÇ218 Mönü Planlaması
-
Ön Lisans AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II (A)
-
Ön Lisans AŞÇ227 Yemek Yazarlığı
-
Ön Lisans EİŞ204 İşyeri Eğitimi
-
Ön Lisans AŞÇ240(C)Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması
-
Ön Lisans AŞÇ217(A) Pişirme Yöntemleri II
-
Ön Lisans AŞÇ229 (B) ZİYAFET MUTFAĞI
-
Ön Lisans AŞÇ229 (A) ZİYAFET MUTFAĞI
-
Ön Lisans AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I
-
Ön Lisans AŞÇ120 İşlevsel Besinler
-
Ön Lisans AŞÇ118(B) Osmanlı Mutfağı
-
Ön Lisans TRZ277 - Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
-
Ön Lisans AŞÇ118(A) Osmanlı Mutfağı
-
Ön Lisans AŞÇ116 - Pişirme Yöntemleri I
-
Ön Lisans AŞÇ229 (A) Ziyafet Mutfağı
-
Lisans TRZ408 - Endüstriye Dayalı Proje Çalışması - F -
-
Lisans GMS210 - Temel Mutfak Teknikleri II - A -
-
Lisans GMS101 (A) Mutfağa Giriş
-
Lisans GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - B -
-
Lisans THU203(C) Topluma Hizmet Uygulamaları
-
Lisans GMS301 (B) Mutfak Uygulamaları I
-
Lisans GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - B -
-
Lisans GMS209 (A) Temel Mutfak Teknikleri I
-
Ön Lisans AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - A -
-
Ön Lisans AŞÇ229 (B) Ziyafet Mutfağı
-
Ön Lisans AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - B -
-
Lisans TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
-
Lisans GMS301 (A) Mutfak Uygulamaları I
-
Lisans GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - A -
-
Ön Lisans TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
-
Lisans THU203 - Topluma Hizmet Uygulamaları - C -
-
Ön Lisans AŞÇ227 Yemek Yazarlığı
-
Lisans GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - A -
-
Lisans THU203 (E) Topluma Hizmet Uygulamaları
-
Ön Lisans AŞÇ110 Osmanlı Mutfağı
-
Lisans GMS 302 (B) Mutfak Uygulamaları II
-
Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları
-
Lisans GMS 302 (A) Mutfak Uygulamaları II
-
Ön Lisans Yemek Yazarlığı
-
Lisans Mutfak Uygulamaları I
-
Lisans TRZ408 (V) Endüstriye Dayalı Proje Çalışması
-
Ön Lisans Ziyafet Mutfağı
-
Ön Lisans Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi
-
Ön Lisans Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması
-
Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-II
-
Ön Lisans Ziyafet Mutfağı
-
Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-I
-
Ön Lisans Culturel Diversity and Communication
-
Ön Lisans İŞLEVSEL BESİNLER
-
Ön Lisans Osmanlı Mutfağı
-
Ön Lisans Yemek Yazarlığı
-
Ön Lisans MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri II
-
Ön Lisans Türk Mutfağı
-
Ön Lisans Pişirme Yöntemleri I
-
Ön Lisans Mutfak Organizasyonu
-
Ön Lisans Mutfak Ürünleri
-
Ön Lisans Turizm Ekonomisi
-
Ön Lisans Mutfak Planlama
-
Ön Lisans Yöresel Mutfaklar
-
Ön Lisans Mesleki Yabancı Dil II
-
Ön Lisans İşyeri Eğitimi I
-
Ön Lisans Mutfak Çeşitleri
-
Ön Lisans Mesleki Yabancı Dil I
-
Ön Lisans Osmanlı Mutfağı
-
Ön Lisans İşlevsel Besinler
-
Ön Lisans Mutfak Tarihi ve Kültürü
-
Ön Lisans Yiyeceklerde Muhafaza
-
Ön Lisans Fırın ve Güveç Kebabları
-
Ön Lisans Mesleki Uygulama I
-
Ön Lisans Mutfak Hizmetleri Planlaması
-
Ön Lisans Soğuk Mutfağı
-
Ön Lisans Menü Planlama
-
Ön Lisans Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri II
-
Ön Lisans Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü
-
Ön Lisans Mesleki Uygulama II
-
Ön Lisans Türk Mutfağı
-
Ön Lisans Mutfak Teknikleri