Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2022 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2019 - 2022 Dr. Öğr. Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2018 - 2019 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2015 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2013 - 2015 Öğretim Görevlisi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2011 - 2013 Öğretim Görevlisi

    Bursa Uludağ Üniversitesi, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Yönetimsel Görevler

  • 2023 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2022 - Devam Ediyor Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Rektörlük

  • 2022 - Devam Ediyor Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Türk Dünyası Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2021 - Devam Ediyor Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2021 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2021 - 2022 Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Türk Dünyası Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2019 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Akademi Dışı Deneyim

  • 2009 - 2010 Aşçı

    Ticari Kuruluş (özel), La Vento, Fields, Mutfak

  • 2009 - 2010 Aşçı

    La Vento, Fields, Kopenhag/Danimarka

  • 2008 - 2008 Stajyer Öğretmen

    Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi

  • 2006 - 2006 Stajyer Öğretmen

    Alaaddin İlköğretim Okulu

  • 2005 - 2006 Stajyer Öğretmen

    Cemile Erkunt İlköğretim Okulu

  • 2005 - 2005 F&B Servis Elemanı

    Hilton Konya

  • 2005 - 2005 F&B Servis Elemanı

    Rixos Konya

  • 2000 - 2004 Otel Sorumlusu

    Mengen And. Aşçılık Mes. Lisesi Uygulama Oteli

  • 2003 - 2003 Stajyer Aşçı

    Otel Villa Daffodil

  • 2002 - 2002 Stajyer Aşçı

    Club Alibey Tatil Köyü

Verdiği Dersler

  • Lisans Osmanlı Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Türk Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Osmanlı Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans Tez Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans Osmanlı Mutfağı Araştırmaları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları - D Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Bitirme Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Aşçılığa Giriş Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans Türk Mutfak Kültürü Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans Uzmanlık Alan Dersi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans Ziyafet Mutfağı Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans EİŞ202(B) İşyeri Uygulaması

  • Ön Lisans THU201(D) Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Ön Lisans EİŞ204(B) İşyeri Eğitimi

  • Lisans GMS453 Dünya Mutfakları I

  • Yüksek Lisans Yiyecek İçecek Sosyolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Ön Lisans AŞÇ116(A) Pişirme Yöntemleri I

  • Ön Lisans EİŞ202 İşyeri Uygulaması

  • Ön Lisans TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Ön Lisans AŞÇ218 Mönü Planlaması

  • Ön Lisans AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II (A)

  • Ön Lisans AŞÇ227 Yemek Yazarlığı

  • Ön Lisans EİŞ204 İşyeri Eğitimi

  • Ön Lisans AŞÇ240(C)Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması

  • Ön Lisans AŞÇ217(A) Pişirme Yöntemleri II

  • Ön Lisans AŞÇ229 (B) ZİYAFET MUTFAĞI

  • Ön Lisans AŞÇ229 (A) ZİYAFET MUTFAĞI

  • Ön Lisans AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I

  • Ön Lisans AŞÇ120 İşlevsel Besinler

  • Ön Lisans AŞÇ118(B) Osmanlı Mutfağı

  • Ön Lisans TRZ277 - Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Ön Lisans AŞÇ118(A) Osmanlı Mutfağı

  • Ön Lisans AŞÇ116 - Pişirme Yöntemleri I

  • Ön Lisans AŞÇ229 (A) Ziyafet Mutfağı

  • Lisans TRZ408 - Endüstriye Dayalı Proje Çalışması - F -

  • Lisans GMS210 - Temel Mutfak Teknikleri II - A -

  • Lisans GMS101 (A) Mutfağa Giriş

  • Lisans GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - B -

  • Lisans THU203(C) Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Lisans GMS301 (B) Mutfak Uygulamaları I

  • Lisans GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - B -

  • Lisans GMS209 (A) Temel Mutfak Teknikleri I

  • Ön Lisans AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - A -

  • Ön Lisans AŞÇ229 (B) Ziyafet Mutfağı

  • Ön Lisans AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - B -

  • Lisans TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Lisans GMS301 (A) Mutfak Uygulamaları I

  • Lisans GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - A -

  • Ön Lisans TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Lisans THU203 - Topluma Hizmet Uygulamaları - C -

  • Ön Lisans AŞÇ227 Yemek Yazarlığı

  • Lisans GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - A -

  • Lisans THU203 (E) Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Ön Lisans AŞÇ110 Osmanlı Mutfağı

  • Lisans GMS 302 (B) Mutfak Uygulamaları II

  • Lisans Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Lisans GMS 302 (A) Mutfak Uygulamaları II

  • Ön Lisans Yemek Yazarlığı

  • Lisans Mutfak Uygulamaları I

  • Lisans TRZ408 (V) Endüstriye Dayalı Proje Çalışması

  • Ön Lisans Ziyafet Mutfağı

  • Ön Lisans Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Ön Lisans Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması

  • Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-II

  • Ön Lisans Ziyafet Mutfağı

  • Ön Lisans Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-I

  • Ön Lisans Culturel Diversity and Communication

  • Ön Lisans İŞLEVSEL BESİNLER

  • Ön Lisans Osmanlı Mutfağı

  • Ön Lisans Yemek Yazarlığı

  • Ön Lisans MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri II

  • Ön Lisans Türk Mutfağı

  • Ön Lisans Pişirme Yöntemleri I

  • Ön Lisans Mutfak Organizasyonu

  • Ön Lisans Mutfak Ürünleri

  • Ön Lisans Turizm Ekonomisi

  • Ön Lisans Mutfak Planlama

  • Ön Lisans Yöresel Mutfaklar

  • Ön Lisans Mesleki Yabancı Dil II

  • Ön Lisans İşyeri Eğitimi I

  • Ön Lisans Mutfak Çeşitleri

  • Ön Lisans Mesleki Yabancı Dil I

  • Ön Lisans Osmanlı Mutfağı

  • Ön Lisans İşlevsel Besinler

  • Ön Lisans Mutfak Tarihi ve Kültürü

  • Ön Lisans Yiyeceklerde Muhafaza

  • Ön Lisans Fırın ve Güveç Kebabları

  • Ön Lisans Mesleki Uygulama I

  • Ön Lisans Mutfak Hizmetleri Planlaması

  • Ön Lisans Soğuk Mutfağı

  • Ön Lisans Menü Planlama

  • Ön Lisans Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri II

  • Ön Lisans Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü

  • Ön Lisans Mesleki Uygulama II

  • Ön Lisans Türk Mutfağı

  • Ön Lisans Mutfak Teknikleri