Yayınlar & Eserler

Makaleler 3
Tümü (3)
TRDizin (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 2

1. Dijital Oyunlar, Sanal Gerçeklik Ve Gastronomi: Cooking Simulator VR Hakkında Bir Araştırma

"Sınır/sız: Dijital Çağdan Sonra" 2. Disiplinlerarası Sanat, Tasarım ve Sosyal Bilimler Uluslararası Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Mayıs 2024, ss.34, (Özet Bildiri)

2. Glütensiz Beslenmenin Yükselişi: Tüketim Kültürü Ve Gastronomi Trendlerindeki Dönüşüm

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.164-166, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Osmanlı Coğrafyasında Gastrodiplomasi Uygulamaları ve Temsilî Yemekler

Gastrodiplomasiye Dair Seçki Yazılar 3, KILIÇ BİNALİ, BAYAT GÜLŞEN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.57-65, 2025 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

2. Kahve ve Yiyecek Eşleştirmesi

Kahvenin Kitabı, ARMAN ADEM, Editör, Oğlak Yayıncılık, İstanbul, ss.202-213, 2025

3. Uykuluk

Türkiye'nin Sokak Lezzetleri, Arman Adem, Çetinkaya Cihan, Kurnaz Alper, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.415-425, 2023
Metrikler

Yayın

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları