Yayınlar & Eserler

Makaleler 19
Tümü (19)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
ESCI (6)
Scopus (8)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 13

1. The Effects of Entrepreneurship Education, Digital Literacy and Personal Innovativeness on Digital Entrepreneurship Intention of Tourism Students

Conference on Managing Tourism Across Continents-MTCON’23, İstanbul, Türkiye, 15 - 18 Mart 2023, cilt.3, ss.122, (Özet Bildiri)

2. Oyunlaştırmanın Marka Tercihindeki Rolü: Yemeksepeti Örneği

10. Uluslararası Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Eskişehir, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2022, ss.85, (Özet Bildiri)

3. E-Girişimcilik ve Sanal Organizasyonlar: Airbnb Üzerine Bir Araştırma (E-Entrepreneurship and Virtual Organizations: The Case of Airbnb)

International West Asia Congress of Tourism (IWACT‘19), Van, Türkiye, 26 - 29 Eylül 2019, ss.181-187, (Özet Bildiri)

4. DETERMINATION OF CRITICAL SUCCESS FACTORS FOR CREATING ENTREPRENEURIAL ECOSYSTEM IN SMART CITIES VIA NEUTROSOPHIC SETS

Innovation as an Initiator of the development, Belgrade, Sırbistan, 05 Aralık 2019, ss.1-10, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. Kırsal Alanların Kamp ve Karavan Turizmi Amaçlı Kullanılması: Frig Örneği (Usage of Rural Areas for Camping and Caravanning Tourism: The Frig Sample)

VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Sysmposium Rural Tourism, Mersin, Türkiye, 19 Nisan - 20 Mayıs 2019, ss.558-569, (Tam Metin Bildiri)

6. Sürdürülebilir Kırsal Turizm Arzının Oluşumunda Yerel Girişimcilik ve Girişimcilik İkliminin Rolü (The Role of Local Entrepreneurship and Entrepreneurial Climate on Creating a Sustainable Rural Tourism Supply)

II. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi/II. International Sustainable Tourism Congress, Gümüşhane, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.13-30, (Tam Metin Bildiri)

7. The Role Of Quality Of Work Life In Strengthening Organizational Commitment Of Employees: An Evaluation Of Hotel Establishments

The 4th International Tourism and Hospitality Management Conference (ITHMC), Budapest, Macaristan, 17 - 21 Ekim 2018, (Özet Bildiri)

8. Ciddi Boş Zaman Faaliyeti Olarak Gönüllülük: Öğrenci Kulüpleri Kapsamında Bir Değerlendirme

1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)

9. Otelcilik Alanyazını Üzerinden Değişime Girişimci Bakışı

VIII.Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi,Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi-Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, Nevşehir, Türkiye, 28 Nisan - 01 Mayıs 2016, ss.123-133, (Tam Metin Bildiri)

10. Frigya Bölgesine Alternatif Konaklama Tesisi Önerisi Karavancılık

VII. Lisanüstü Turizm Öğrencileri Araştırmaları Kongresi-Adnan Menderes Üniversitesi-Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

11. OTEM Otel ve Eğitim Merkezi’nin Kurumsal Tarihi

III. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, ss.345-354, (Tam Metin Bildiri)

12. Aydın Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nun Kurumsal Tarihi

Turizm Araştırmaları Kongresi, Adnan Menderes Üniversitesi-Anatolia Turizm Araştırmaları Dergisi, Aydın, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2014, ss.355-367, (Tam Metin Bildiri)

13. Samsun ve Yöresinin Turizm Potansiyeli ve İlgi Turizmi Kapsamında Turizm Alternatifleri

Samsun Sempozyumu 'Samsuna bir parantez açıyoruz', Samsun, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 15

1. Dijital Girişimcilik ve Turizm

Detay Yayıncılık, Ankara, 2022

2. Akıllı Turizm Destinasyonları

Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Emir Oktay, Editör, Detay Yayıncılık, ss.42-59, 2022

3. Aşçılık Programında Sunulan E-Öğrenme Malzemelerinin Öğrenci Memnuniyetine Etkisi

İktisadi, Sosyal ve Kültürel Yönleriyle Turizm, Dr. Şahin Karabulut, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.259-277, 2021

4. Turizmde E-Girişimcilik

Turizmde Güncel Yaklaşımlar, Oktay Emir, Emre Ozan Aksöz, Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.57-74, 2020

5. Atilla Çelebi: Havacılıkta Önemli Bir Şahsiyet

Türk Turizmine Kanat Gerenler: Kamu ve Meslek Kuruluşları Yöneticileri,Turist Rehberleri, Ulaştırma İşletmecileri ve Diğerleri, Kozak Nazmi, Kozak Metin, Editör, Detay Yayıncılık, ss.33-41, 2020

6. Toplum Temelli Turizmin Etkileri ve Yerli Halk

Toplum Temelli Turizm, Kozak, N. ve Toker, A., Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.103-118, 2020

7. Turizm Eğitiminde Dijitalleşme

Dijital Turizm, Ece Doğantan, Editör, T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ YAYINI, Eskişehir, ss.181-207, 2020

8. Experimental Learning Methods in Distance Education: Research on Tourism Programs

Advances in Social Science Research, Viliyan KRYSTEV, Mihaela S. DINU, Recep EFE, Emin ATASOY, Editör, ST. KLIMENT OHRIDSKI UNIVERSITY PRESS, SOFIA, SOFYA, ss.486-500, 2020

9. Comparison of Cooking Methods in the Scope of Cuisine Dynamics: An Assessment From the Views of the Chefs in Neutrosophic Environment

Quadruple Neutrosophic Theory And Applications volumue I, Florentin Smarandache, Memet Şahin, Vakkas Uluçay, Abdullah Kargın, Editör, Pons Editions, Brussels, Belgium, Brüksel, ss.94-112, 2020

10. Local Tourism Entrepreneurship and Entrepreneurial Climate: The Case of İğneada, Kırklareli

Interdisciplinary Public Finance, Business and Economics Studies Volume II, Adil Akinci, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.339-346, 2019

11. Camp and Caravanning Tourism, Camp and Caravan Destinations’ Attributes and Camp and Caravanning Tourists’ Motivations

Travel Motivations: A Systematic Analysis of Travel Motivations in Different Tourism Contexts, Onur Çakır, Editör, LAP Lambert Academic Publishing, ss.67-86, 2019

12. Aydın Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Kurumsal Tarihi

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm: Kurumlar, Kuruluşlar, Turizm Bölgeleri, Meslekler, Nazmi Kozak, Editör, Yıkılmazlar Basın Yayın, ss.637-659, 2018

13. Pamfilya’nın Tarihi Liman Kenti: Antalya

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm: Kurumlar, Kuruluşlar, Turizm Bölgeleri, Meslekler, Nazmi Kozak, Editör, Yıkılmazlar Basın Yayın, ss.73-93, 2018

14. OTEM-Otelcilik ve Turizm Eğitim Merkezi

Dünden Bugüne Türkiye’de Turizm: Kurumlar, Kuruluşlar, Turizm Bölgeleri, Meslekler, Nazmi Kozak, Editör, Yıkılmazlar Basın Yayın, ss.741-755, 2018

15. Pino Hamburger

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Nazmi Kozak, Editör, Eskişehir: Tepebaşı Belediyesi Yayınları, Eskişehir, ss.211-224, 2013
Metrikler

Yayın

48

Yayın (WoS)

8

Yayın (Scopus)

8

Atıf (WoS)

27

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

29

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

197

H-İndeks (Scholar)

8

Atıf (TrDizin)

11

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

132

H-İndeks (Sobiad)

7

Atıf (Diğer Toplam)

30

Proje

7

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları