Funded Projects
5
-
2025 - 2026 Development of Eskişehir-Specific Geographically Indicated Food Products within the Scope of Creative Culinary Applications
Project Supported by Higher Education Institutions
Şallı G. (Executive), Güldemir O., Durucasu R. R., Yıldız E., Tugay O.
-
2023 - 2024 Organik Gıda Atıklarının Tespiti ve Değerlendirilmesine Yönelik Çözüm Önerileri
Project Supported by Higher Education Institutions
Zencir Çiftçi E., Yıldız Ü. Y., Uyanık B., Yıldız E., Yüncü H. R. (Executive)
-
2020 - 2021 Osmanlı Mutfağındaki Meyveli Etli Yemeklerinin Yiyecek İçecek İşletmelerine Kazandırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O. (Executive), Yıldız E., Afşar A., Şallı G.
-
2016 - 2017 Yiyecek İçecek İşletmeleri Çalışanlarının Gizli Müşteri Uygulamalarına Yönelik Tutumları
-
2014 - 2015 TraMEP Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması