Desteklenen Projeler
-
2025 - 2026 Eskişehire Özgü Coğrafi İşaretli Gıda Ürünlerinin Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Kapsamında Geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Şallı G. (Yürütücü), Güldemir O., Durucasu R. R., Yıldız E., Tugay O.
-
2025 - 2026 Görev Temelli Dil Öğretiminde Yeni Bir Tat: Türkçe Öğretiminde Mutfak Uygulamaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Türker M. S. (Yürütücü), Yavaşlar E., Güleç E., Güldemir O., Şallı G., Doğan M., et al.
-
2023 - 2024 Seçili Yemeklerin Kızılötesi Pişiriciyle Hazırlanması ve Tarif Kitapçığının Oluşturulması
-
2023 - 2023 Seçili Gıdaların Kızılötesi Pişiriciyle Hazırlanması ve Akrilamid, pH Tayini ile Sağlık Açısından Değerlendirilmesi
-
2021 - 2021 Tariften Duyusal Analiz Pratiklerine Gastronomi Uygulamaları ARGE Projesi
-
2021 - 2021 Gastronomide Bilim ve Teknik: Mutfakta Mühendis Var-2
-
2020 - 2021 Osmanlı Mutfağındaki Meyveli Etli Yemeklerinin Yiyecek İçecek İşletmelerine Kazandırılması
-
2016 - 2018 Zonguldak Mutfak Kültürü ve Yemekleri
-
2015 - 2016 Devrek te Un Sanata Dönüşüyor