Academic and Administrative Experience

Academic Titles

  • 2022 - Continues Associate Professor

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2019 - 2022 Assistant Professor

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2018 - 2019 Lecturer

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2015 - 2018 Lecturer

    Anadolu University, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

  • 2013 - 2015 Lecturer

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2011 - 2013 Lecturer

    Bursa Uludağ University, Harmancık Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Managerial Experience

  • 2023 - Continues Deputy Head of Department

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2022 - Continues Rektörlük Kalite Komisyonu Üyesi

    Anadolu University, Rektörlük

  • 2022 - Continues Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu University, Türk Dünyası Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2021 - Continues Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu

  • 2022 - 2023 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2021 - 2022 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2021 - 2022 Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi

    Anadolu University, Türk Dünyası Uygulama Ve Araştırma Merkezi

  • 2019 - 2020 Bölüm Akademik Teşvik Değerlendirme Komisyonu Üyesi

    Anadolu University, Eskişehir Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü

Non Academic Experience

  • 2009 - 2010 Cook

    Business Organization (private), La Vento, Fields, Kitchen

  • 2009 - 2010 Aşçı

    La Vento, Fields, Kopenhag/Danimarka

  • 2008 - 2008 Stajyer Öğretmen

    Zübeyde Hanım Anadolu Kız Meslek Lisesi

  • 2006 - 2006 Stajyer Öğretmen

    Alaaddin İlköğretim Okulu

  • 2005 - 2006 Stajyer Öğretmen

    Cemile Erkunt İlköğretim Okulu

  • 2005 - 2005 F&B Servis Elemanı

    Hilton Konya

  • 2005 - 2005 F&B Servis Elemanı

    Rixos Konya

  • 2000 - 2004 Otel Sorumlusu

    Mengen And. Aşçılık Mes. Lisesi Uygulama Oteli

  • 2003 - 2003 Stajyer Aşçı

    Otel Villa Daffodil

  • 2002 - 2002 Stajyer Aşçı

    Club Alibey Tatil Köyü

Courses

  • Undergraduate Ottoman Cuisine Sustainable Development

  • Associate Degree Turkish Cuisine Sustainable Development

  • Associate Degree Ottoman Cuisine Sustainable Development

  • Postgraduate Thesis Sustainable Development

  • Postgraduate Research On Ottoman Cuisine Sustainable Development

  • Associate Degree Research of Culinary Culture and Food Sustainable Development

  • Associate Degree Community Service Practices Sustainable Development

  • Associate Degree Community Services - D Sustainable Development

  • Undergraduate Term Project Sustainable Development

  • Undergraduate Creative Kitchen Practices Sustainable Development

  • Associate Degree Introduction to Cookery Sustainable Development

  • Undergraduate Turkish Cuisine Sustainable Development

  • Postgraduate Seminar Sustainable Development

  • Postgraduate Research in Area of Specialization Sustainable Development

  • Associate Degree Banquet Cuisine Sustainable Development

  • Associate Degree EİŞ202(B) İşyeri Uygulaması

  • Associate Degree THU201(D) Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Associate Degree EİŞ204(B) İşyeri Eğitimi

  • Undergraduate GMS453 Dünya Mutfakları I

  • Postgraduate Sociology of Food and Beverage Sustainable Development

  • Associate Degree AŞÇ116(A) Pişirme Yöntemleri I

  • Associate Degree EİŞ202 İşyeri Uygulaması

  • Associate Degree TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Associate Degree AŞÇ218 Mönü Planlaması

  • Associate Degree AŞÇ217 Pişirme Yöntemleri II (A)

  • Associate Degree AŞÇ227 Yemek Yazarlığı

  • Associate Degree EİŞ204 İşyeri Eğitimi

  • Associate Degree AŞÇ240(C)Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması

  • Associate Degree AŞÇ217(A) Pişirme Yöntemleri II

  • Associate Degree AŞÇ229 (B) ZİYAFET MUTFAĞI

  • Associate Degree AŞÇ229 (A) ZİYAFET MUTFAĞI

  • Associate Degree AŞÇ116 Pişirme Yöntemleri I

  • Associate Degree AŞÇ120 İşlevsel Besinler

  • Associate Degree AŞÇ118(B) Osmanlı Mutfağı

  • Associate Degree TRZ277 - Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Associate Degree AŞÇ118(A) Osmanlı Mutfağı

  • Associate Degree AŞÇ116 - Pişirme Yöntemleri I

  • Associate Degree AŞÇ229 (A) Ziyafet Mutfağı

  • Undergraduate TRZ408 - Endüstriye Dayalı Proje Çalışması - F -

  • Undergraduate GMS210 - Temel Mutfak Teknikleri II - A -

  • Undergraduate GMS101 (A) Mutfağa Giriş

  • Undergraduate GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - B -

  • Undergraduate THU203(C) Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Undergraduate GMS301 (B) Mutfak Uygulamaları I

  • Undergraduate GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - B -

  • Undergraduate GMS209 (A) Temel Mutfak Teknikleri I

  • Associate Degree AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - A -

  • Associate Degree AŞÇ229 (B) Ziyafet Mutfağı

  • Associate Degree AŞÇ118 - Osmanlı Mutfağı - B -

  • Undergraduate TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Undergraduate GMS301 (A) Mutfak Uygulamaları I

  • Undergraduate GMS302 - Mutfak Uygulamaları II - A -

  • Associate Degree TRZ277 Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Undergraduate THU203 - Topluma Hizmet Uygulamaları - C -

  • Associate Degree AŞÇ227 Yemek Yazarlığı

  • Undergraduate GMS352 - Yaratıcı Mutfak Uygulamaları - A -

  • Undergraduate THU203 (E) Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Associate Degree AŞÇ110 Osmanlı Mutfağı

  • Undergraduate GMS 302 (B) Mutfak Uygulamaları II

  • Undergraduate Topluma Hizmet Uygulamaları

  • Undergraduate GMS 302 (A) Mutfak Uygulamaları II

  • Associate Degree Yemek Yazarlığı

  • Undergraduate Mutfak Uygulamaları I

  • Undergraduate TRZ408 (V) Endüstriye Dayalı Proje Çalışması

  • Associate Degree Ziyafet Mutfağı

  • Associate Degree Ziyafet ve İkram Hizmetleri Yönetimi

  • Associate Degree Mutfak Kültürü ve Yemekleri Araştırması

  • Associate Degree Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-II

  • Associate Degree Ziyafet Mutfağı

  • Associate Degree Yaratıcı Mutfak Uygulamaları-I

  • Associate Degree Culturel Diversity and Communication

  • Associate Degree İŞLEVSEL BESİNLER

  • Associate Degree Osmanlı Mutfağı

  • Associate Degree Yemek Yazarlığı

  • Associate Degree MUTFAK TARİHİ VE KÜLTÜRÜ

  • Associate Degree Pişirme Yöntemleri II

  • Associate Degree Türk Mutfağı

  • Associate Degree Pişirme Yöntemleri I

  • Associate Degree Mutfak Organizasyonu

  • Associate Degree Mutfak Ürünleri

  • Associate Degree Turizm Ekonomisi

  • Associate Degree Mutfak Planlama

  • Associate Degree Yöresel Mutfaklar

  • Associate Degree Mesleki Yabancı Dil II

  • Associate Degree İşyeri Eğitimi I

  • Associate Degree Mutfak Çeşitleri

  • Associate Degree Mesleki Yabancı Dil I

  • Associate Degree Osmanlı Mutfağı

  • Associate Degree İşlevsel Besinler

  • Associate Degree Mutfak Tarihi ve Kültürü

  • Associate Degree Yiyeceklerde Muhafaza

  • Associate Degree Fırın ve Güveç Kebabları

  • Associate Degree Mesleki Uygulama I

  • Associate Degree Mutfak Hizmetleri Planlaması

  • Associate Degree Soğuk Mutfağı

  • Associate Degree Menü Planlama

  • Associate Degree Yiyecek İçecek Hazırlama Teknikleri II

  • Associate Degree Yiyecek ve İçecek Maliyet Kontrolü

  • Associate Degree Mesleki Uygulama II

  • Associate Degree Türk Mutfağı

  • Associate Degree Mutfak Teknikleri