Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Books & Book Chapters

Nörogastronomi ve Gastrofizik

in: Gastronomide Yeni Akımlar, Hakan Yılmaz, Editor, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları , Eskişehir, pp.211-225, 2022

Geleceğe Yönelik Çözüm Önerileri

in: Türkiye Turizminin Sistem Dinamikleri Yaklaşımı Bağlamında Değerlendirilmesi ve Geleceğe Yönelik Öneriler, Emir Oktay, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.81-95, 2022

Türkiye’de Planlı Dönem Öncesi ve Sonrası Turizm Sektörü

in: Türkiye Turizminin Sistem Dinamikleri Yaklaşımı Bağlamında Değerlendirilmesi ve Geleceğe Yönelik Öneriler, Emir Oktay, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-34, 2022

Yerel Ürünlerin Turistik Amaçlı Kullanımı

in: Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Oktay Emir, Barış Çıvak, Editor, Detay Yayıncılık, pp.198-214, 2022

Gastronomi Turizmi

in: Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editor, Detay Yayıncılık, pp.7-17, 2021

Türkiye'ye En Uygun Sürdürülebilir Turizm Türleri

in: Sürdürülebilir Turizm, EMİR Oktay, AKSÖZ, Emre Ozan, Editor, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, pp.189-217, 2021

Episodes in the Encyclopedia

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt I

Detay Yayıncılık, pp.17-18, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt IX

Detay Yayıncılık, pp.372-373, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, pp.207-208, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt II

Detay Yayıncılık, pp.1-2, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XII

Detay Yayıncılık, pp.73-74, 2022