Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Geleceğin gurmelerini yetiştirmek: Çocuklarda tat algısını ve bilincini geliştirmeye yönelik gastronomik bir yaklaşım

CONSENSE (ULUSLARARASI TÜKETİCİ VE DUYUSAL BİLİMLER KONFERANSI), Türkiye, 2 - 03 Ekim 2024

Dini İnançların Gastronomi Deneyimleri Üzerine Etkisi: Kapadokya Örneği

II. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 31 Ocak - 02 Şubat 2019

Kırsal Turizmin Nevşehir Bölgesinde Uygulanabilirliğine Bölgenin Mutfak Kültürünün Katkısı

I. International Rural Tourism and Development Congress, 4 - 06 Mayıs 2017

Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi

II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, 2 - 04 Mayıs 2016
Kitap & Kitap Bölümleri

İngiliz, Balkan, İskandinav ve Rus Mutfağı

Dünya Mutfakları I, Hakan Yılmaz, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.48-92, 2024

Tüketici Beğeni Testi

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Durlu Özkaya, Fügen, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.153-183, 2024

Alan Yazında Ürün Geliştirme

Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Durlu Özkaya, Fügen, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.35-61, 2024

Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Güvenliğinde Riskler

Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, DÜNDAR ARIKAN Alev,YÜCEL GÜNGÖR Mehtap, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2023

Kefir

Alkolsüz İçecek Bilgisi, Merve Özgür Göde, Editör, Detay Yayıncılık, ss.95-115, 2023

Ayran

Alkolsüz İçecek Bilgisi, Merve Özgür Göde, Editör, Detay Yayıncılık, ss.115-137, 2023

Nörogastronomi ve Gastrofizik

Gastronomide Yeni Akımlar, Hakan Yılmaz, Editör, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları , Eskişehir, ss.211-225, 2022

Geleceğe Yönelik Çözüm Önerileri

Türkiye Turizminin Sistem Dinamikleri Yaklaşımı Bağlamında Değerlendirilmesi ve Geleceğe Yönelik Öneriler, Emir, Oktay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-99, 2022

Geleceğe Yönelik Çözüm Önerileri

Türkiye Turizminin Sistem Dinamikleri Yaklaşımı Bağlamında Değerlendirilmesi ve Geleceğe Yönelik Öneriler, Emir Oktay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.81-95, 2022

Türkiye’de Planlı Dönem Öncesi ve Sonrası Turizm Sektörü

Türkiye Turizminin Sistem Dinamikleri Yaklaşımı Bağlamında Değerlendirilmesi ve Geleceğe Yönelik Öneriler, Emir Oktay, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-34, 2022

Nörogastronomi ve Gastrofizik

Gastronomide Yeni Akımlar, Yılmaz Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Yayınları, Eskişehir, ss.210-238, 2022

Yerel Ürünlerin Turistik Amaçlı Kullanımı

Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Oktay Emir, Barış Çıvak, Editör, Detay Yayıncılık, ss.198-214, 2022

Gastronomi Turizmi

Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021

Türkiye'ye En Uygun Sürdürülebilir Turizm Türleri

Sürdürülebilir Turizm, EMİR Oktay, AKSÖZ, Emre Ozan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.189-217, 2021
Ansiklopedide Bölümler

Rumeli İşkembecisi

Detay Yayıncılık, ss.136-137, 2022

Sampi Pide

Detay Yayıncılık, ss.200-201, 2022

Göçmen Börekçisi

Detay Yayıncılık, ss.207-208, 2022

Açıklamalı Mutfak Terimleri Sözlüğü

Detay Yayıncılık, ss.17-18, 2022

Rejans Restoran

Detay Yayıncılık, ss.73-74, 2022

Lacivert Restoran

Detay Yayıncılık, ss.372-373, 2022
Metrikler

Yayın

35

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scholar)

15

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

23

Proje

3