Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastronomi şehri Gaziantep: Yerel yiyecek-içecek işletmelerinin UNESCO kriterleri kapsamında değerlendirilmesi (The city of gastronomy Gaziantep: Evaluation of local restaurants within the scope of UNESCO criteria)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.1, ss.269-287, 2022 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bir Dilim Kilim: Sivrihisar Kilim Motiflerinin Gastronomi Alanında Kullanımı
21. Uluslararası Halkbilimi (Halk Gastronomisi) Sempozyumu, 27 Ekim 2022
Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği
II. Rize Turizm Sempozyumu, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016
Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi
II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, 2 - 04 Mayıs 2016
Kitap & Kitap Bölümleri
Alan Yazında Ürün Geliştirme
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Durlu Özkaya, Fügen, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.35-61, 2024
Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Güvenliğinde Riskler
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, DÜNDAR ARIKAN Alev,YÜCEL GÜNGÖR Mehtap, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2023
Yerel Ürünlerin Turistik Amaçlı Kullanımı
Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Oktay Emir, Barış Çıvak, Editör, Detay Yayıncılık, ss.198-214, 2022
Gastronomi Turizmi
Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021
Türkiye'ye En Uygun Sürdürülebilir Turizm Türleri
Sürdürülebilir Turizm, EMİR Oktay, AKSÖZ, Emre Ozan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.189-217, 2021
Ansiklopedide Bölümler
Rumeli İşkembecisi
Detay Yayıncılık, ss.136-137, 2022
Sampi Pide
Detay Yayıncılık, ss.200-201, 2022
Göçmen Börekçisi
Detay Yayıncılık, ss.207-208, 2022
Açıklamalı Mutfak Terimleri Sözlüğü
Detay Yayıncılık, ss.17-18, 2022
Rejans Restoran
Detay Yayıncılık, ss.73-74, 2022
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Programı
Detay Yayıncılık, ss.1-2, 2022
Lacivert Restoran
Detay Yayıncılık, ss.372-373, 2022