Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (4)
Diğer Yayınlar (2)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
8
3. Bir Dilim Kilim: Sivrihisar Kilim Motiflerinin Gastronomi Alanında Kullanımı
21. Uluslararası Halkbilimi (Halk Gastronomisi) Sempozyumu, 27 Ekim 2022, (Özet Bildiri)
6. Rize Bölgesindeki Yerel Tatların Yaygınlaştırılması ve Turizme Kazandırılması Üzerine Bir Çalışma: Kabak Sütlacı Örneği
II. Rize Turizm Sempozyumu, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, (Tam Metin Bildiri)
8. Türk Mutfağında Bir Füzyon Mutfak Uygulaması: Affagato Eşliğinde Tahin Pekmez Suflesi
II. Uluslararası Nevşehir Tarih ve Kültür Sempozyumu, 2 - 04 Mayıs 2016, (Özet Bildiri)
Kitaplar
15
2. İngiliz, Balkan, İskandinav ve Rus Mutfağı
Dünya Mutfakları I, Hakan Yılmaz, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.48-92, 2024
4. Alan Yazında Ürün Geliştirme
Gastronomide Ürün Geliştirme ve Duyusal Analiz, Durlu Özkaya, Fügen, Editör, Nobel Yayıncılık, ss.35-61, 2024
5. Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Güvenliğinde Riskler
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi, DÜNDAR ARIKAN Alev,YÜCEL GÜNGÖR Mehtap, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 2023
13. Yerel Ürünlerin Turistik Amaçlı Kullanımı
Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Oktay Emir, Barış Çıvak, Editör, Detay Yayıncılık, ss.198-214, 2022
14. Gastronomi Turizmi
Türkiye Lezzet Rotaları, Prof. Dr. İrfan YAZICIOĞLU Doç. Dr. Ümit SORMAZ Dr. Cihan CANBOLAT, Editör, Detay Yayıncılık, ss.7-17, 2021
15. Türkiye'ye En Uygun Sürdürülebilir Turizm Türleri
Sürdürülebilir Turizm, EMİR Oktay, AKSÖZ, Emre Ozan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.189-217, 2021
Ansiklopedide Bölümler
7
1. Rumeli İşkembecisi
Detay Yayıncılık, ss.136-137, 2022
2. Sampi Pide
Detay Yayıncılık, ss.200-201, 2022
3. Göçmen Börekçisi
Detay Yayıncılık, ss.207-208, 2022
4. Açıklamalı Mutfak Terimleri Sözlüğü
Detay Yayıncılık, ss.17-18, 2022
5. Rejans Restoran
Detay Yayıncılık, ss.73-74, 2022
6. Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans Programı
Detay Yayıncılık, ss.1-2, 2022
7. Lacivert Restoran
Detay Yayıncılık, ss.372-373, 2022
