Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

LAKTOZSUZ AYRAN ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

International Travel and Tourism Dynamics: Restructuring Tourism For Tomorrow, 28 September 2022

Yöresel Ürünlerde Anlam Karmaşasının Giderilmesi: “Kuymak” Ve “Muhlama” Örneği

International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Ankara, Turkey, 8 - 10 October 2020

Yiyecek İçecek İşletmeleri Ve Seyahat Acentelerinin Gastronomi Turizmine Yaklaşımı

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019

Gastronomi Öğrencilerinin Paketli Gıda Tüketimine Yaklaşımları

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019

Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Turkey, 19 - 21 September 2019

Konaklama İşletmelerinde İşten Ayrılma: Türkiye de Son On Yılda Yapılan Çalışmalar Üzerine Bir Değerlendirme

1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi, Priştine, Kosovo, 12 - 17 September 2017, pp.478-488

Books & Book Chapters

Dikey Tarım ve Gastronomi

in: Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu, İrfan; Alphan, Eda; Bölükbaş, Rabia, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.41-60, 2022

Gastronomi Festivalleri

in: Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Yılmaz Gökhan, Şahin Ayşe, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.110-130, 2021

Eskişehir

in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.448-458, 2021

Eskişehir

in: Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.448-458, 2021

Gastronomi Öğrencilerinin Paketli Gıda Tüketimine Yaklaşımları

in: Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Aydın Ş., Çoban Ö., Karakuş Y. ve Çalışkan N., Editor, DETAY YAYINCILIK, Ankara, pp.257-267, 2020

Episodes in the Encyclopedia

Metrics

Publication

18