Yayınlar & Eserler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

LAKTOZSUZ AYRAN ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

International Travel and Tourism Dynamics: Restructuring Tourism For Tomorrow, 28 Eylül 2022

Yöresel Ürünlerde Anlam Karmaşasının Giderilmesi: “Kuymak” Ve “Muhlama” Örneği

International Travel and Tourism Dynamics: Overtourism, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2020

Yiyecek İçecek İşletmeleri Ve Seyahat Acentelerinin Gastronomi Turizmine Yaklaşımı

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Gastronomi Öğrencilerinin Paketli Gıda Tüketimine Yaklaşımları

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Türkiye'de Lisans Düzeyinde Gastronomi Eğitiminin Değerlendirilmesi

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019

Konaklama İşletmelerinde İşten Ayrılma: Türkiye de Son On Yılda Yapılan Çalışmalar Üzerine Bir Değerlendirme

1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi, Priştine, Kosova, 12 - 17 Eylül 2017, ss.478-488
Kitap & Kitap Bölümleri

Dikey Tarım ve Gastronomi

Gastronomi ve Teknoloji, Yazıcıoğlu, İrfan; Alphan, Eda; Bölükbaş, Rabia, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.41-60, 2022

Gastronomi Festivalleri

Örnek Olaylarla Gastronomi Turizminde Yeni Eğilimler, Yılmaz Gökhan, Şahin Ayşe, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.110-130, 2021

Eskişehir

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.448-458, 2021

Eskişehir

Türkiye Lezzet Rotaları, Yazıcıoğlu İrfan, Sormaz Ümit, Canbolat Cihan, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.448-458, 2021

Gastronomi Öğrencilerinin Paketli Gıda Tüketimine Yaklaşımları

Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Aydın Ş., Çoban Ö., Karakuş Y. ve Çalışkan N., Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.257-267, 2020
Ansiklopedide Bölümler
Metrikler

Yayın

19