Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süne Buğdaya Verdiği Zarar ve Mücadele Yöntemleri
Hasad Bitkisel Üretim Dergisi
, cilt.27, sa.318, ss.98-104, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187
Ekstrüzyon teknolojisinin hububat ve baklagillerde kullanımı
Mühendislikte Yeni Teknolojiler (MYT 2015), Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015
The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged Wheat
The 3rd International Symposium on Traditional Foods Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Kurutulmuş Bir Gıda: Kokoç
Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
Cephalaria Syriaca Spp.'nın Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Ekmeklerin Agırlık, Hacim Ve Spesifik Hacim Degerlerine Etkisi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Cephalaria syriaca spp. İle Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Geliştirilmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Süne hasarlı buğdaylardan elde edilen hamurların kabarma ve gaz tutma özelliklerine Cephalaria syriaca uygulamasının etkisi.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Production Of Butanol From Grape Pomace
Nafi, 26 - 29 Mayıs 2011
Textural properties of rebaked cakes after part-baked and stored at room temperature
1st International Congress on Food Technology., 3 - 06 Kasım 2010
Textural properties of Bread Kadayıf, a Traditional Turkish Dessert
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010