Dr. Öğr. Üyesi ŞULE BAŞAR
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Anadolu Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Süne Buğdaya Verdiği Zarar ve Mücadele Yöntemleri
KARAOĞLU M. M.
,
AKBAŞ Ş.
Hasad Bitkisel Üretim Dergisi
, cilt.27, sa.318, ss.98-104, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi
BAŞAR Ş.
,
KARAOĞLU M. M.
Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Türkiye, 05 Temmuz 2021
International scientific collaborative activities: Barriers and opportunities
BAŞAR Ş.
,
BAŞAR E. E.
International Congress of Future Medical Pioneers - ICOFMEP 2021, Türkiye, 08 Mayıs 2021
A New Alternative Grain for Biodiversity in Turkey: Chia/ Ülkemizde Tarımsal Ürün Çeşitliliği İçin Yeni Bir Alternatif: Chia
BAŞAR Ş.
,
ESGİN Ö.
,
ERTEN T.
1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, 27 - 29 Eylül 2017
A Pseudo-Cereal Which Contributes The Diversity In Turkey: Quinoa/ Türkiye’nin Biyoçeşitliliğine Katkı Sağlayan Bir Pseudo Tahıl: Kinoa
ESGİN Ö.
,
ERTEN T.
,
BAŞAR Ş.
1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium/, 27 - 29 Eylül 2017
BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY
ERTEN T.
,
ESGİN Ö.
,
BAŞAR Ş.
1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, 27 - 29 Eylül 2017
The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri
BAŞAR Ş.
,
ERTEN T.
,
AKTAŞ K.
ICADET: International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017
Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi
KARAOĞLU M. M.
,
BAŞAR Ş.
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187
Ekstrüzyon teknolojisinin hububat ve baklagillerde kullanımı
BAŞAR Ş.
,
KARAOĞLU M. M.
Mühendislikte Yeni Teknolojiler (MYT 2015), Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015
The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged Wheat
KARAOĞLU M. M.
,
BAŞAR Ş.
,
BOZ H.
The 3rd International Symposium on Traditional Foods Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Kurutulmuş Bir Gıda: Kokoç
ÖZAKÇA S.
,
BAŞAR Ş.
,
BAYRAM Y.
,
YURDUNUSEVEN YILDIZ A.
Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015
Cephalaria Syriaca Spp.'nın Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Ekmeklerin Agırlık, Hacim Ve Spesifik Hacim Degerlerine Etkisi
BAŞAR Ş.
,
KARAOĞLU M. M.
,
BOZ H.
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
Cephalaria syriaca spp. İle Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Geliştirilmesi
BAŞAR Ş.
,
KARAOĞLU M. M.
,
BOZ H.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
Ziron
MERCAN E.
,
BAŞAR Ş.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Tatlı Çorba
BAŞAR Ş.
,
MERCAN E.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.
BAŞAR Ş.
,
KARAOĞLU M. M.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Süne hasarlı buğdaylardan elde edilen hamurların kabarma ve gaz tutma özelliklerine Cephalaria syriaca uygulamasının etkisi.
KARAOĞLU M. M.
,
BAŞAR Ş.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Production Of Butanol From Grape Pomace
KAMİLOĞLU A.
,
ARSLANER A.
,
BAŞAR Ş.
Nafi, 26 - 29 Mayıs 2011
Textural properties of rebaked cakes after part-baked and stored at room temperature
KARAOĞLU M. M.
,
GERÇEKASLAN K. E.
,
BOZ H.
,
KOTANCILAR H. G.
,
BAŞAR Ş.
1st International Congress on Food Technology., 3 - 06 Kasım 2010
Textural properties of Bread Kadayıf, a Traditional Turkish Dessert
BOZ H.
,
GERÇEKASLAN K. E.
,
KARAOĞLU M. M.
,
BAŞAR Ş.
,
KOTANCILAR H. G.
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010
Kitaplar
Autoimmunity and Functional Food Components
BAŞAR Ş.
Human Autoimmunity and Associated Diseases, Demir Kenan, Görgün Selim, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.149-168, 2021
Food Consumption Trends and Sustainability From Tradition to Future
BAŞAR Ş.
Contemporary Research Paradigms of Sustainability, Başar Şule, Editör, Scholars' Press, Chisinau, ss.139-150, 2021
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
23
Proje
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları