Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi

Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Türkiye, 05 Temmuz 2021

International scientific collaborative activities: Barriers and opportunities

International Congress of Future Medical Pioneers - ICOFMEP 2021, Türkiye, 08 Mayıs 2021

BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY

1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, 27 - 29 Eylül 2017

Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187

Ekstrüzyon teknolojisinin hububat ve baklagillerde kullanımı

Mühendislikte Yeni Teknolojiler (MYT 2015), Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015

Kurutulmuş Bir Gıda: Kokoç

Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

Ziron

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Tatlı Çorba

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Textural properties of Bread Kadayıf, a Traditional Turkish Dessert

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010

Kitap & Kitap Bölümleri

Autoimmunity and Functional Food Components

Human Autoimmunity and Associated Diseases, Demir Kenan, Görgün Selim, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.149-168, 2021

Food Consumption Trends and Sustainability From Tradition to Future

Contemporary Research Paradigms of Sustainability, Başar Şule, Editör, Scholars' Press, Chisinau, ss.139-150, 2021

Metrikler

Yayın

23

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları