Yayınlar & Eserler

Makaleler 1
Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 19

1. Bayatlamış Ekmeklerden Elde Edilen Unların Kek Üretiminde Kullanımı ve Keklerin Tekstürel Özellikleri Üzerine Etkisi

Uluslararası Çevrimiçi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Konferansı, Gümüşhane, Türkiye, 05 Temmuz 2021, (Özet Bildiri)

2. International scientific collaborative activities: Barriers and opportunities

International Congress of Future Medical Pioneers - ICOFMEP 2021, Türkiye, 08 Mayıs 2021, (Özet Bildiri)

5. BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY

1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium, 27 - 29 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

6. The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri

ICADET: International Conference on Advanced Engineering Technologies, 21 - 23 Eylül 2017, (Özet Bildiri)

7. Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi

Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187, (Özet Bildiri)

8. Ekstrüzyon teknolojisinin hububat ve baklagillerde kullanımı

Mühendislikte Yeni Teknolojiler (MYT 2015), Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)

9. The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged Wheat

The 3rd International Symposium on Traditional Foods Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

10. Kurutulmuş Bir Gıda: Kokoç

Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)

13. Ziron

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

14. Tatlı Çorba

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)

19. Textural properties of Bread Kadayıf, a Traditional Turkish Dessert

The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Autoimmunity and Functional Food Components

Human Autoimmunity and Associated Diseases, Demir Kenan, Görgün Selim, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.149-168, 2021

2. Food Consumption Trends and Sustainability From Tradition to Future

Contemporary Research Paradigms of Sustainability, Başar Şule, Editör, Scholars' Press, Chisinau, ss.139-150, 2021
Metrikler

Yayın

23

Atıf (WoS)

4

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları