Makaleler
1
Tümü (1)
Diğer Yayınlar (1)
1. Süne Buğdaya Verdiği Zarar ve Mücadele Yöntemleri
Hasad Bitkisel Üretim Dergisi
, cilt.27, sa.318, ss.98-104, 2011 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
19
7. Süneli buğdaylardan elde edilen unlar ile üretilen ekmeklerde bozulan kalitenin doğal katkılar ile düzeltilmesi
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.187, (Özet Bildiri)
8. Ekstrüzyon teknolojisinin hububat ve baklagillerde kullanımı
Mühendislikte Yeni Teknolojiler (MYT 2015), Türkiye, 22 - 24 Ekim 2015, (Tam Metin Bildiri)
9. The Effect of Cephalaria syriaca Addition on The Rheological Properties of Dough From Sunn Pest Damaged Wheat
The 3rd International Symposium on Traditional Foods Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
10. Kurutulmuş Bir Gıda: Kokoç
Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar, Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
11. Cephalaria Syriaca Spp.'nın Süne Hasarlı Bugdaylardan Elde Edilen Ekmeklerin Agırlık, Hacim Ve Spesifik Hacim Degerlerine Etkisi
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
12. Cephalaria syriaca spp. İle Süne Hasarlı Buğdaylardan Elde Edilen Unlarda Gluten Kalitesinin Geliştirilmesi
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
15. Süneli Buğdaylardan Elde Edilen Hamurların Reolojik Özellikleri Üzerine Cephalaria syriaca Unu İlavesinin Etkisi.
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Tam Metin Bildiri)
16. Süne hasarlı buğdaylardan elde edilen hamurların kabarma ve gaz tutma özelliklerine Cephalaria syriaca uygulamasının etkisi.
7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
17. Production Of Butanol From Grape Pomace
Nafi, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
18. Textural properties of rebaked cakes after part-baked and stored at room temperature
1st International Congress on Food Technology., 3 - 06 Kasım 2010, (Özet Bildiri)
19. Textural properties of Bread Kadayıf, a Traditional Turkish Dessert
The 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 15 - 17 Nisan 2010, (Özet Bildiri)