Articles Published in Other Journals
ET RESTORANLARININ İÇ MEKAN ATMOSFERİ: TEMEL İLKELER
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, vol.4, no.2, pp.551-568, 2021 (Peer-Reviewed Journal)

Hand Hygiene Experiences of Gastronomy and Culinary Arts Students: The Case of Anadolu University. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, vol.7, no.1, pp.637-646, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
Televizyonda Yayınlanan Gastronomi Konulu Gezi Programlarının Davranışsal Tatma Niyetine Etkisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, vol.20, no.38, pp.343-358, 2017 (Peer-Reviewed Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Süpermarketlerin Yeni Bir Rekreasyon Alanı Olarak Değerlendirilmesine İlişkin Bir Araştırma
22. Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Turkey, 29 October 2022
Türk Mutfağı'nda İçecekler: Gastrodiplomasi Kapsamında Kavramsal Bir İnceleme
22.Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Turkey, 27 October 2022
Gastronomi Tur ve Durakları
Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Turkey, 17 - 19 November 2016, pp.57-66
Books & Book Chapters
Gastronomi ve medya ilişkisi
in: Gastronomi ve medya, YILMAZ Hakan, Editor, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, pp.3-25, 2018