Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ

6. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Afyon, 06 October 2022, pp.434-440

Concept Restaurants

4th International Tourism Congress, Eskişehir, Turkey, 16 October 2019, pp.134-141

HAND HYGIENE EXPERIENCE OF GASTRONOMY STUDENTS: CASE OF ANADOLU UNIVERSITY

The 11th Tourism Outlook ConferenceHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, 3 - 05 October 2018

Gastronomy-Travel Based Tv Programs and Functions

4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Turkey, 06 December 2018, pp.68-84

Experiments for Hand Hygiene of Gastronomy Student: Anadolu University Sample

The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Turkey, 02 October 2018, vol.5, pp.414-421

Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 28 - 30 September 2017, vol.1, pp.1420-1432

Gastronomi Tur ve Durakları

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Turkey, 17 - 19 November 2016, pp.57-66

Turistik Bir Çekicilik Olarak Gastronomi Müzeleri

15. Ulusal Turizm Kongresi, Turkey, 13 - 16 November 2014

Books & Book Chapters

Gastronomi Rotaları ve Şehirleri

in: Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Prof. Dr. Oktay EMİR, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.135-151, 2022

Konaklama İşletmeciliğine Giriş

in: Konaklama İşletmeciliği, Emir OKTAY, Editor, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, pp.3-22, 2020

Gastronomi ve medya ilişkisi

in: Gastronomi ve medya, YILMAZ Hakan, Editor, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, pp.3-25, 2018

Kitle İletişiminde Gastronomi

in: Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editor, Detay Yayıncılık, pp.43-60, 2016

Metrics

Publication

23

Project

5
UN Sustainable Development Goals