Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Kitap & Kitap Bölümleri

Food Porn: A Review From Social, Cultural, and Economic Perspectives

Critical Social Challenges in the Tourism Industry: Labor, Commodification, and Drugs, ÇIVAK BARIŞ, BAYRAKTAROĞLU ENGİN, Editör, IGI Global, ss.176-196, 2023

Alkolsüz İçecekler

Alkolsüz İçecek Bilgisi, ÖZGÜR GÖDE MERVE, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-19, 2023

Kitle İletişiminde Gastronomi

Bir iletişim biçimi olarak gastronomi, YILMAZ HAKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.43-59, 2016
Ansiklopedide Bölümler

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XV

Detay Yayıncılık, ss.65-65, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.78-78, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XII

Detay Yayıncılık, ss.382-383, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII

Detay Yayıncılık, ss.150-151, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X

Detay Yayıncılık, ss.255-256, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt V

Detay Yayıncılık, ss.381-381, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt IX

Detay Yayıncılık, ss.240-241, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.288-299, 2022

Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.77-78, 2022
Metrikler

Yayın

44

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

17

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

29

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları