SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
21. YÜZYILDAKİ YEMEK OLGUSUNUN FÜTÜRİZM KAPSAMINDA KAVRAMSAL OLARAK İNCELENMESİ
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.6, sa.4, ss.1759-1769, 2023 (Hakemli Dergi)
ET RESTORANLARININ İÇ MEKAN ATMOSFERİ: TEMEL İLKELER
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.2, ss.551-568, 2021 (Hakemli Dergi)
Hand Hygiene Experiences of Gastronomy and Culinary Arts Students: The Case of Anadolu University. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.637-646, 2019 (Hakemli Dergi)
Televizyonda Yayınlanan Gastronomi Konulu Gezi Programlarının Davranışsal Tatma Niyetine Etkisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.20, sa.38, ss.343-358, 2017 (Hakemli Dergi)
Kitap & Kitap Bölümleri
Alkolsüz İçecekler
Alkolsüz İçecek Bilgisi, ÖZGÜR GÖDE MERVE, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-19, 2023
Ansiklopedide Bölümler
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XV
Detay Yayıncılık, ss.65-65, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Detay Yayıncılık, ss.78-78, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XII
Detay Yayıncılık, ss.382-383, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII
Detay Yayıncılık, ss.150-151, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Detay Yayıncılık, ss.255-256, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt V
Detay Yayıncılık, ss.381-381, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt IX
Detay Yayıncılık, ss.240-241, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Detay Yayıncılık, ss.288-299, 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Detay Yayıncılık, ss.77-78, 2022