SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
ET RESTORANLARININ İÇ MEKAN ATMOSFERİ: TEMEL İLKELER
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.2, ss.551-568, 2021 (Hakemli Dergi)
Hand Hygiene Experiences of Gastronomy and Culinary Arts Students: The Case of Anadolu University. Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.7, sa.1, ss.637-646, 2019 (Hakemli Dergi)
Televizyonda Yayınlanan Gastronomi Konulu Gezi Programlarının Davranışsal Tatma Niyetine Etkisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.20, sa.38, ss.343-358, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Süpermarketlerin Yeni Bir Rekreasyon Alanı Olarak Değerlendirilmesine İlişkin Bir Araştırma
22. Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 29 Ekim 2022
Türk Mutfağı'nda İçecekler: Gastrodiplomasi Kapsamında Kavramsal Bir İnceleme
22.Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 27 Ekim 2022
Gastronomi Tur ve Durakları
Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.57-66
Kitap & Kitap Bölümleri
Gastronomi ve medya ilişkisi
Gastronomi ve medya, YILMAZ Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.3-25, 2018