Yayınlar & Eserler

Makaleler 12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 10

1. What's the difference between us? An evaluation on eating and drinking practices

ANTI FRAGILE RURAL TOURISM ENTREPRENEURSHIP YES FOR RURAL TOURISM FINAL CONFERENCE, Eskişehir, Türkiye, 26 - 29 Şubat 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. Türk Mutfağı'nda İçecekler: Gastrodiplomasi Kapsamında Kavramsal Bir İnceleme

22.Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 27 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

4. TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ

6. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Afyon, 06 Ekim 2022, ss.434-440, (Tam Metin Bildiri)

5. Concept Restaurants

4th International Tourism Congress, Eskişehir, Türkiye, 16 Ekim 2019, ss.134-141, (Tam Metin Bildiri)

6. HAND HYGIENE EXPERIENCE OF GASTRONOMY STUDENTS: CASE OF ANADOLU UNIVERSITY

The 11th Tourism Outlook ConferenceHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, 3 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

7. Gastronomy-Travel Based Tv Programs and Functions

4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 06 Aralık 2018, ss.68-84, (Tam Metin Bildiri)

8. Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1420-1432, (Tam Metin Bildiri)

9. Gastronomi Tur ve Durakları

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.57-66, (Tam Metin Bildiri)

10. Turistik Bir Çekicilik Olarak Gastronomi Müzeleri

15. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Food Porn: A Review From Social, Cultural, and Economic Perspectives

Critical Social Challenges in the Tourism Industry: Labor, Commodification, and Drugs, ÇIVAK BARIŞ, BAYRAKTAROĞLU ENGİN, Editör, IGI Global, ss.176-196, 2023

2. Alkolsüz İçecekler

Alkolsüz İçecek Bilgisi, ÖZGÜR GÖDE MERVE, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-19, 2023

3. Gastronomi Rotaları ve Şehirleri

Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Prof. Dr. Oktay EMİR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.135-151, 2022

4. Konaklama İşletmeciliğine Giriş

Konaklama İşletmeciliği, Emir OKTAY, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.3-22, 2020

5. Gastronomi ve medya ilişkisi

Gastronomi ve medya, YILMAZ Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.3-25, 2018

6. Kitle İletişiminde Gastronomi

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.43-60, 2016
Ansiklopedide Bölümler 9

1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XV

Detay Yayıncılık, ss.65-65, 2022

2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.78-78, 2022

3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XII

Detay Yayıncılık, ss.382-383, 2022

4. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII

Detay Yayıncılık, ss.150-151, 2022

5. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X

Detay Yayıncılık, ss.255-256, 2022

6. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt V

Detay Yayıncılık, ss.381-381, 2022

7. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt IX

Detay Yayıncılık, ss.240-241, 2022

8. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.288-299, 2022

9. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI

Detay Yayıncılık, ss.77-78, 2022
Metrikler

Yayın

44

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

3

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

3

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

30

Proje

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları