Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

TOPLUMA YÖNELİK YEMEK ŞİDDETİNİN SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN İNCELENMESİ

6. International Gastronomy Tourism Studies Congress, Afyon, 06 Ekim 2022, ss.434-440

Concept Restaurants

4th International Tourism Congress, Eskişehir, Türkiye, 16 Ekim 2019, ss.134-141

HAND HYGIENE EXPERIENCE OF GASTRONOMY STUDENTS: CASE OF ANADOLU UNIVERSITY

The 11th Tourism Outlook ConferenceHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, 3 - 05 Ekim 2018

Gastronomy-Travel Based Tv Programs and Functions

4.Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Türkiye, 06 Aralık 2018, ss.68-84

Experiments for Hand Hygiene of Gastronomy Student: Anadolu University Sample

The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 02 Ekim 2018, cilt.5, ss.414-421

Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1420-1432

Gastronomi Tur ve Durakları

Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.57-66

Turistik Bir Çekicilik Olarak Gastronomi Müzeleri

15. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 13 - 16 Kasım 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Gastronomi Rotaları ve Şehirleri

Destinasyon Geliştirme ve Örnek Uygulamalar, Prof. Dr. Oktay EMİR, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.135-151, 2022

Konaklama İşletmeciliğine Giriş

Konaklama İşletmeciliği, Emir OKTAY, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.3-22, 2020

Gastronomi ve medya ilişkisi

Gastronomi ve medya, YILMAZ Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.3-25, 2018

Kitle İletişiminde Gastronomi

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.43-60, 2016

Metrikler

Yayın

23

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları