Makaleler
12
Tümü (12)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (2)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (1)
11. Televizyonda Yayınlanan Gastronomi Konulu Gezi Programlarının Davranışsal Tatma Niyetine Etkisi
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.20, sa.38, ss.343-358, 2017 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
10
2. Süpermarketlerin Yeni Bir Rekreasyon Alanı Olarak Değerlendirilmesine İlişkin Bir Araştırma
22. Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 29 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
3. Türk Mutfağı'nda İçecekler: Gastrodiplomasi Kapsamında Kavramsal Bir İnceleme
22.Ulusal Turizm Kongresi, Burdur, Türkiye, 27 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
9. Gastronomi Tur ve Durakları
Gastronomi Turizmi Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 17 - 19 Kasım 2016, ss.57-66, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
6
2. Alkolsüz İçecekler
Alkolsüz İçecek Bilgisi, ÖZGÜR GÖDE MERVE, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-19, 2023
5. Gastronomi ve medya ilişkisi
Gastronomi ve medya, YILMAZ Hakan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.3-25, 2018
Ansiklopedide Bölümler
9
1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XV
Detay Yayıncılık, ss.65-65, 2022
2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Detay Yayıncılık, ss.78-78, 2022
3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XII
Detay Yayıncılık, ss.382-383, 2022
4. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt XIII
Detay Yayıncılık, ss.150-151, 2022
5. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt X
Detay Yayıncılık, ss.255-256, 2022
6. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt V
Detay Yayıncılık, ss.381-381, 2022
7. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt IX
Detay Yayıncılık, ss.240-241, 2022
8. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Detay Yayıncılık, ss.288-299, 2022
9. Türkiye Turizm Ansiklopedisi Cilt VI
Detay Yayıncılık, ss.77-78, 2022
