Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yoghurt in Turkish cuisine and its importance in the gourmand tourism experience

ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmandtourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020

Slow cities (cittaslow) route in Turkey as a gourmand tourism destination

ATLAS SIG meetingGastronomy and TourismThe dynamics of construction of gourmand tourist destinations in the world, 12 - 15 Şubat 2020

The Place of Sherbet in Beverage Preferences of University Students

The 11. Tourism Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018

Importance of Food Paradox, Food Equinox and Food Detox for the Local Food Culture

The 11th Outlook Conference Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018

Importance of Cittaslow Philosophy for the Protection of Local Food

Leave No One Behind: sustainable Development Goals Local Governments, 12 - 13 Ekim 2018

The Role of Local Food in Culinary Tourism Development a Case Study on the Thrace Wine Route

8th Advances in Hospitality and Tourism Marketing and Management (AHTMM) Conference, Bangkok, Tayland, 25 - 29 Temmuz 2018

Cittaslow Philosophy in Yedi Bilgeler Winery-Turkey

4th International Conference of the International-Association-of-Cultural-and-Digital-Tourism (IACuDiT) on Innovative Approaches to Tourism and Leisure - Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Athens, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017, ss.351-361 Sürdürülebilir Kalkınma identifier identifier

The Thrace Wine Route in Turkey

Culinary and Wine TourismConference 2017, 18 - 21 Ekim 2017

Cıttaslow Phılosophy In Yedı Bılgeler Wınery – Turkey

4th International Conference on Innovation Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context, Atina, Yunanistan, 25 - 27 Mayıs 2017

Eskişehir’deki Otel İşletmelerinde Eskişehir Mutfağı

I. International Rural Tourism and Development ongress VI. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi, 4 - 06 Mayıs 2017, ss.22

An Approach to Culinary Tourism Development in Turkey

International Tourism and Hospitality Management Conference, 30 Eylül - 04 Ekim 2015

Personality Trait Inferences about Hotel Businesses Development of A Scale

Global Interdisciplinary Business-Economics Advancement Conference (GIBA 2014, 15 - 17 Mayıs 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Yetenek Yönetimi

İnsan Kaynaklarında Güncel Yaklaşımlar, Aslı Geylan, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.166-202, 2020

Eskişehir İlinin Gastronomiye Dayalı Turizm Kaynakları

Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Ünal Güliz, Aydın, Fatih, Kacır, Seyfettin, Editör, BEBKA, Eskişehir, ss.126-171, 2020

Gelecekte Yemek Kültürü

Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan Çetinkaya, Editör, NOBEL, Ankara, ss.435-479, 2020

Hint Mutfağı

Dünya Mutfakları II, Alev DÜNDAR ARIKAN, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.36-67, 2016

Yemeklerin Görsel Sunumu

Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay yayıncılık, Ankara, ss.19-42, 2016

Mazlumlar Muhallebicisi

Dünden Bugüne Eskişehir deki 14 İşletmenin Öyküsü, Kozak Nazmi, Editör, Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir, ss.109-126, 2013

Ansiklopedide Bölümler

Turizm Ansiklopedisi

Detay Yayıncılık, ss.472-473, 2019

Metrikler

Yayın

31

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları