Articles Published in Other Journals
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, vol.8, no.1, pp.213-228, 2021 (Peer-Reviewed Journal)
DETERMINATION OF ACTIVITIES OF FOOD AND BEVERAGEBUSINESSES IN ACTIVITY BASED COSTING
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, vol.5, no.15, pp.367-371, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
The Role of Accounting In The Improvement of Costs In Hotel Businesses’ Sustainability Report
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, vol.5, no.13, pp.417-424, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, 2019 (Peer-Reviewed Journal)
GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’ PERSPECTIVE
Studia UBB Negotia
, vol.62, no.1, pp.23-43, 2017 (Peer-Reviewed Journal)
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Engellilere Yönelik Düzenlemelerin İncelenmesi Eskişehir Örneği
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi
, vol.8, no.2, pp.189-201, 2016 (Peer-Reviewed Journal)
Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings
Comparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Treviso in Terms of Antifragile
7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Macedonia, 8 - 10 June 2023
A Product Development Study for Black Foods in the Turkish Cuisine: The Case of Keşkül
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Turkey, 06 October 2022
EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS
11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Turkey, 3 October - 05 January 2018, pp.341-347
Determination of Activities of Food and Beverage Businesses in Activity Based Costing
The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Turkey, 2 - 05 October 2018, vol.1, pp.445-449
The Role of Accounting in the Improvement of Costs in Hotel Businesses’ Sustainability Report
The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Turkey, 2 - 05 October 2018, vol.1, pp.480-487
Evaluation of participants’ acquisition of food competitions
11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 October 2018
Evaluation of customer profitability anaysis and menü analysis
VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 April 2018
Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Turkey, 20 - 21 April 2018, pp.981-991
Otel İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Raporlamasının Değerlendirilmesi ve Analizi
1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ İNOVASYON, GİRİŞİMCİLİK VE SÜRDÜREBİLİRLİK KONGRESİ, 28 - 30 September 2017
Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanlarının bölüme ilişkin değerlendirmeleri
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10 - 12 December 2015
Modelling the relationship among service quality percived value food quality customer satisfaction behavioral ıntention and brand loyalty in fast food restaurants
3rd International Conference On Hospitality, Leisure, Sports And Tourism, 22 - 24 July 2015
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Turkey, 17 - 19 April 2015
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
4.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Turkey, 17 April 2015
Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Yiyecek İçecek İşletmelerinde bir Uygulama
14. Ulusal Turizm Kongresi, Turkey, 5 - 08 December 2013
Books & Book Chapters
Eskişehir
in: Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editor, Gazi Kitabevi, Ankara, pp.43-74, 2023
Eskişehir İlinin Halk Kültürüne Dayalı Turizm Kaynakları
in: Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Prof. Dr. Semra Günay Aktaş, Editor, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BEBKA, Bursa, pp.102-125, 2020
Konaklama İşletmelerinde Muhasebe ve Finansman Yönetimi
in: Konaklama İşletmeciliği, Prof. Dr. Oktay Emir, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.170-199, 2020
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
in: İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editor, Beta Yayınevi, Ankara, pp.15-30, 2019
Beslenmenin Önemi
in: Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.18-38, 2018
Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış
in: Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.1-15, 2016
BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ
in: BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editor, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, pp.30-52, 2015
Episodes in the Encyclopedia
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, pp., 2022
Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, pp., 2022