Makaleler
18
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (6)
2. A New Menu Analysis Approach: Time-Driven Menu Engineering (TDME)
JOURNAL OF QUALITY ASSURANCE IN HOSPITALITY & TOURISM
, cilt.26, sa.4, ss.731-762, 2025 (ESCI, Scopus)
9. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.8, sa.1, ss.213-228, 2021 (TRDizin)
10. The Role of Accounting In The Improvement of Costs In Hotel Businesses’ Sustainability Report
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, cilt.5, sa.13, ss.417-424, 2019 (Hakemli Dergi)
12. DETERMINATION OF ACTIVITIES OF FOOD AND BEVERAGEBUSINESSES IN ACTIVITY BASED COSTING
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, cilt.5, sa.15, ss.367-371, 2019 (Hakemli Dergi)
16. GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’ PERSPECTIVE
Studia UBB Negotia
, cilt.62, sa.1, ss.23-43, 2017 (Hakemli Dergi)
18. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Engellilere Yönelik Düzenlemelerin İncelenmesi Eskişehir Örneği
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.189-201, 2016 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
24
5. Comparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Treviso in Terms of Antifragile
7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)
7. A Product Development Study for Black Foods in the Turkish Cuisine: The Case of Keşkül
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye, 06 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
10. EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS
11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 3 Ekim - 05 Ocak 2018, ss.341-347, (Tam Metin Bildiri)
11. The Role of Accounting in the Improvement of Costs in Hotel Businesses’ Sustainability Report
The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, cilt.1, ss.480-487, (Tam Metin Bildiri)
12. Determination of Activities of Food and Beverage Businesses in Activity Based Costing
The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, cilt.1, ss.445-449, (Tam Metin Bildiri)
13. Evaluation of participants’ acquisition of food competitions
11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
14. Evaluation of customer profitability anaysis and menü analysis
VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
15. Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.981-991, (Tam Metin Bildiri)
17. Otel İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Raporlamasının Değerlendirilmesi ve Analizi
1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ İNOVASYON, GİRİŞİMCİLİK VE SÜRDÜREBİLİRLİK KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)
19. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanlarının bölüme ilişkin değerlendirmeleri
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri)
21. Modelling the relationship among service quality percived value food quality customer satisfaction behavioral ıntention and brand loyalty in fast food restaurants
3rd International Conference On Hospitality, Leisure, Sports And Tourism, 22 - 24 Temmuz 2015, (Tam Metin Bildiri)
22. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
23. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
4.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Türkiye, 17 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
24. Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Yiyecek İçecek İşletmelerinde bir Uygulama
14. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
12
2. Eskişehir
Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.43-74, 2023
3. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi
Nobel Yayınevi, 2022
6. Konaklama İşletmelerinde Muhasebe ve Finansman Yönetimi
Konaklama İşletmeciliği, Prof. Dr. Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.170-199, 2020
8. Eskişehir İlinin Halk Kültürüne Dayalı Turizm Kaynakları
Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Prof. Dr. Semra Günay Aktaş, Editör, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BEBKA, Bursa, ss.102-125, 2020
9. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019
10. Beslenmenin Önemi
Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018
11. Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış
Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016
12. BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ
BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015
Ansiklopedide Bölümler
6
1. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022
2. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022
3. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022
4. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022
5. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022
6. Türkiye Turizm Ansiklopedisi
Detay Yayıncılık, ss., 2022
Metrikler
Yayın (WoS)
3
Yayın (Scopus)
4
Atıf (WoS)
8
H-İndeks (WoS)
2
Atıf (Scopus)
13
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
21
H-İndeks (Scholar)
3
Atıf (TrDizin)
19
H-İndeks (TrDizin)
3
Atıf (Sobiad)
30
H-İndeks (Sobiad)
1
Atıf (Diğer Toplam)
80
Proje
16
Tez Danışmanlığı
1