Eğitim Bilgileri
2015 - 2019
2015 - 2019Bütünleşik Doktora
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye
2011 - 2015
2011 - 2015Yüksek Lisans
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye
2006 - 2011
2006 - 2011Lisans
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Turizm Ve Otel İşletmeciliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2019
2019Bütünleşik Doktora
Yiyecek içecek işletmelerinde zaman temelli faaliyete dayalı maliyetleme kullanılarak menü mühendisliği analizi: Bir karma yöntem çalışması
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ AD.
2015
2015Yüksek Lisans
Fast food restoranlarında davranışsal niyetler ve marka sadakatini etkileyen değişkenler: Eskişehir örneği
Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Akademik Ünvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2022 - 2024
2022 - 2024Dr. Öğr. Üyesi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2014 - 2022
2014 - 2022Araştırma Görevlisi
Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yönetimsel Görevler
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorErasmus Programı Kurum Koordinatörü
Anadolu Üniversitesi
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Başkan Yardımcısı
Anadolu Üniversitesi
Yönetilen Tezler
2025
2025Yüksek Lisans
Sıfır atık temelli yeniden ürüne dönüştürme: Kahve atığı üzerine bir araştırma
Özgür Göde M. (Danışman)
F.TAŞPINAR(Öğrenci)
Makaleler
Tümü (18)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (3)
Scopus (4)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (6)
2025
20251. THE RELIGIOUS AND CULTURAL VALUE OF THE LOKMA TRADITION REFLECTED TODAY IN THE EXAMPLE OF SUCAEDDIN VELI ŞÜCAEDDİN VELİ ÖRNEĞİNDE LOKMA GELENEĞİNİN GÜNÜMÜZE YANSIYAN DİNİ VE KÜLTÜREL DEĞERİ
Göde M., Ekincek S., Günay S., Şahin H.
Turk Kulturu ve Haci Bektas Veli - Arastirma Dergisi
, sa.113, ss.309-329, 2025 (Scopus, TRDizin)
2025
20252. A New Menu Analysis Approach: Time-Driven Menu Engineering (TDME)
Gode M., Ekergil V.
JOURNAL OF QUALITY ASSURANCE IN HOSPITALITY & TOURISM
, cilt.26, sa.4, ss.731-762, 2025 (ESCI, Scopus)
2024
20243. Global palates: unraveling digital nomads' culinary journeys and gastro-tourist profiles
Yayla O., ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S.
WORLDWIDE HOSPITALITY AND TOURISM THEMES
, cilt.16, sa.3, ss.329-344, 2024 (ESCI, Scopus)
2023
20234. Restoran Tüketicilerinin Dijital Menü Deneyimine Yönelik Görüşleri**(Restaurant Consumers' Opinions on The Digital Menu Experience)
ÖZGÜR GÖDE M.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies,
, cilt.11, ss.2153-2170, 2023 (TRDizin)
2023
20235. Restoranlarda Tedarik Yönetimi Temelinde Hedef Maliyetleme: Fast Food Restoranı Örneği (Target Costing Based on Supply Management in Restaurants: The Case of Fast-Food Restaurant)
Özgür Göde M., Ekergil V.
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.3, ss.480-500, 2023 (TRDizin)
2023
20236. BİR CUMHURİYET DÖNEMİ İÇECEĞİ OLARAK ÇAYIN TÜRK TOPLUMUNDAKİ YOLCULUĞU (THE TEA S JOURNEY IN TURKISH SOCIETY AS A REPUBLICAN PERIOD BEVERAGE)
ÖZGÜR GÖDE M., KAYA SAYARI B., EKİNCEK S.
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online) , 2023 (TRDizin)
2023
20237. Perspectives of rural tourism entrepreneurs in Italy, Spain, and Türkiye: A focus group study
ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S., GÜNAY S., YAYLA Ö., YENİLMEZ İ., ACITAŞ Ş., et al.
Journal of Tourism Theory and Research , 2023 (Hakemli Dergi)
2021
20218. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M.
Turizm Akademik Dergisi , 2021 (TRDizin)
2021
20219. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Tasarımına Yönelik Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M.
Turizm Akademik Dergisi , cilt.8, sa.1, ss.213-228, 2021 (TRDizin)
2019
201910. EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE , 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201911. The Role of Accounting In The Improvement of Costs In Hotel Businesses’ Sustainability Report
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V.
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE
, cilt.5, sa.13, ss.417-424, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
201912. DETERMINATION OF ACTIVITIES OF FOOD AND BEVERAGEBUSINESSES IN ACTIVITY BASED COSTING
EKERGİL V., ÖZGÜR GÖDE M.
TOURISM, LEISURE AND GLOBAL CHANGE , cilt.5, sa.15, ss.367-371, 2019 (Hakemli Dergi)
2018
201813. Yöresel Yemeklerin Ön Standart Tarifeleri Hazırlanarak Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanıma Kazandırılması
ZENCİR E., ÖZOĞUL T., ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S.
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.6, sa.2, ss.368-399, 2018 (TRDizin)
2017
201714. Local survivor vs. global brand: Behavioural intention and brand loyalty tales of fast food restaurants
SEZGİN E., ÖZGÜR GÖDE M.
TOURISM
, cilt.65, sa.4, ss.406-421, 2017 (ESCI, Scopus)
2017
201715. Küresel Raporlama Girişimi (GRI) Standartlarına Göre Seçilen Otellerin Sürdürülebilirlik Raporlarının Analizi ve Değerlendirilmesi
Ekergil V., Özgür Göde M.
İşletme ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.8, ss.859-871, 2017 (TRDizin)
2017
201716. GASTRONOMY AND CULINARY ARTS EDUCATION IN TURKEY: DEPARTMENT HEADS’ PERSPECTIVE
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M., ÖNÇEL S., YOLAL M.
Studia UBB Negotia , cilt.62, sa.1, ss.23-43, 2017 (Hakemli Dergi)
2016
201617. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELERİN İNCELENMESİ
ÖZGÜR GÖDE M., ÖNÇEL S.
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , 2016 (Hakemli Dergi)
2016
201618. Yiyecek İçecek İşletmelerinde Engellilere Yönelik Düzenlemelerin İncelenmesi Eskişehir Örneği
ÖZGÜR GÖDE M., ÖNÇEL S.
Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi , cilt.8, sa.2, ss.189-201, 2016 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2023
20231. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEŞİL TEDARİK SÜRECİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
ÖZGÜR GÖDE M., ÇAKIR Ş.
7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
2023
20232. A Comparison of Potential Young Rural Tourism Entrepreneurs in Cordoba, Eskisehir, And Treviso in Terms of Digital Skills
GÜNAY S., MERT KANTAR Y., EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M., YENİLMEZ İ., YAYLA Ö., et al.
The 14th International Conference on Management, Economics, and Humanities, Kopenhag, Danimarka, 21 - 23 Temmuz 2023, (Özet Bildiri)
2023
20233. UHUTUN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDEKİ YERİ
ÖZGÜR GÖDE M., GÜNAY S.
7 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)
2023
20234. Geleneksel Bir Ürün Olan Uhutun Üretim Sürecinin Çeşitlendirilmesi
GÜNAY S., ÖZGÜR GÖDE M., MERT KANTAR Y.
7 th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)
2023
20235. Comparison of Young Tourism Entrepreneur Candidates in Cordoba, Eskisehir and Treviso in Terms of Antifragile
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M., YENİLMEZ İ., YAYLA Ö., ACITAŞ Ş., GÜNAY S., et al.
7th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM RESEARCH, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Haziran 2023, (Özet Bildiri)
2022
20226. ÇALIŞANLARIN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE OLUŞAN MALİYETLERE YÖNELİK BİLGİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
ÖZGÜR GÖDE M.
22. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Burdur, Türkiye, 27 - 29 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
2022
20227. A Product Development Study for Black Foods in the Turkish Cuisine: The Case of Keşkül
ÖZGÜR GÖDE M., Sezer S.
VI. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Türkiye, 06 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)
2020
20208. Evaluation of Profitability According to Customer Types in Fast Food Restaurant
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V.
7th International Conference on New Ideas in Management, Economics Accounting, ROMA, İtalya, 21 - 23 Şubat 2020, (Özet Bildiri)
2020
20209. Cost Control with Cash Flow Statement in Restaurant Businesses
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V.
7th International Conference on New Ideas in Management, Economics Accounting, ROMA, İtalya, 21 - 23 Şubat 2020, (Özet Bildiri)
2018
201810. EVALUATION OF PARTICIPANTS’ GAINS OF COOKING COMPETITIONS
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.
11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 3 Ekim - 05 Ocak 2018, ss.341-347, (Tam Metin Bildiri)
2018
201811. The Role of Accounting in the Improvement of Costs in Hotel Businesses’ Sustainability Report
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V.
The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, cilt.1, ss.480-487, (Tam Metin Bildiri)
2018
201812. Determination of Activities of Food and Beverage Businesses in Activity Based Costing
EKERGİL V., ÖZGÜR GÖDE M.
The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism Beyond Borders and Civilizations, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018, cilt.1, ss.445-449, (Tam Metin Bildiri)
2018
201813. Evaluation of participants’ acquisition of food competitions
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.
11th Tourism Outlook Conference, 2 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201814. Evaluation of customer profitability anaysis and menü analysis
EKERGİL V., ÖZGÜR GÖDE M.
VII. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)
2018
201815. Tüketicilerin Menülere Yönelik Beklentilerinin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M.
VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Hatay, Türkiye, 20 - 21 Nisan 2018, ss.981-991, (Tam Metin Bildiri)
2017
201716. Evaluation of Culinary Arts Program in Terms of Distance Education System: The Case of Anadolu University
YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M.
1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1681-1687, (Tam Metin Bildiri)
2017
201717. Otel İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Raporlamasının Değerlendirilmesi ve Analizi
EKERGİL V., ÖZGÜR GÖDE M.
1. ULUSLARARASI TURİZMİN GELECEĞİ İNOVASYON, GİRİŞİMCİLİK VE SÜRDÜREBİLİRLİK KONGRESİ, 28 - 30 Eylül 2017, (Tam Metin Bildiri)
2015
201518. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLARININ PROGRAMA YÖNELİK GÖRÜŞLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
ÖNÇEL S., EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.
ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri)
2015
201519. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanlarının bölüme ilişkin değerlendirmeleri
GÜLER S., EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.
Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri)
2015
201520. Modelling the relationship among service quality perceived value food quality customer satisfaction behavioural intention and brand loyalty in fast food restaurants
SEZGİN E., ÖZGÜR GÖDE M.
International Conference on Hospitality, Leisure, Sports and Tourism, Tokyo, Japonya, 22 - 24 Temmuz 2015, ss.543-564, (Tam Metin Bildiri)
2015
201521. Modelling the relationship among service quality percived value food quality customer satisfaction behavioral ıntention and brand loyalty in fast food restaurants
SEZGİN E., ÖZGÜR GÖDE M.
3rd International Conference On Hospitality, Leisure, Sports And Tourism, 22 - 24 Temmuz 2015, (Tam Metin Bildiri)
2015
201522. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
GÜLER S., ÖZGÜR GÖDE M.
DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2015
201523. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE ENGELLİLERE YÖNELİK YAPILMASI GEREKEN DÜZENLEMELER ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
GÜLER S., ÖZGÜR GÖDE M.
4.DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Türkiye, 17 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
2013
201324. Kurumsal Sosyal Sorumluluk: Yiyecek İçecek İşletmelerinde bir Uygulama
Baltalı B., AYDIN B., ÖZGÜR GÖDE M.
14. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2013, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YEŞİL TEDARİK SÜRECİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
ÖZGÜR GÖDE M., ÇAKIR Ş.
SOFRADAKİ BİLİM VE LEZZETTEKİ SANAT: GASTRONOMİYE KAPSAMLI BİR BAKIŞ, SÖKMEN ALPTEKİN, AYDIN ÇAĞDAŞ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.637-652, 2024
2023
20232. Eskişehir
GÜNAY S., ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S., YAYLA Ö.
Tourism Potential of Cordoba, Eskişehir and Treviso, MERT KANTAR YELİZ, ACITAŞ ŞÜKRÜ, YENİLMEZ İSMAİL, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.43-74, 2023
2022
20223. Doğa, Bilim ve Sanatla Gastronomi
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M., SEZEREL H., ÖZOĞUL BALYALI T., SİPAHİ S., BABADAĞ G., et al.
Nobel Yayınevi, 2022
2020
20204. The Role of Supply Chain Management and Standard CostingTechniques in Performance Evaluations of Hotel Businesses
EKERGİL V., ÖZGÜR GÖDE M.
Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues Proceedings of the Tourism Outlook Conferences, İnci Oya Coşkun Nor’ain Othman Mohamed Aslam Alan Lew, Editör, Springer Nature Singapore Pte Ltd, Singapore, ss.3-28, 2020
2020
20205. Evaluation of Participants’ Gains and the Organizational Competence of Cooking Competitions
EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.
Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues, İnci Oya CoşkunNor’ain OthmanMohamed AslamAlan Lew, Editör, Springer, Singapore, ss.125-137, 2020
2020
20206. Konaklama İşletmelerinde Muhasebe ve Finansman Yönetimi
ÖZGÜR GÖDE M., AYDIN S.
Konaklama İşletmeciliği, Prof. Dr. Oktay Emir, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.170-199, 2020
2020
20207. Designing an Activity-Based Costing Method for Foodand Beverage Businesses: A Determination of Activities
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V.
Travel and Tourism: Sustainability, Economics, and Management Issues Proceedings of the Tourism Outlook Conferences, İnci Oya Coşkun Nor’ain Othman Mohamed Aslam Alan Lew, Editör, Springer Nature Singapore Pte Ltd, Singapore, ss.101-113, 2020
2020
20208. Eskişehir İlinin Halk Kültürüne Dayalı Turizm Kaynakları
YÜKSEK G., ATİLLA O., ÖZGÜR GÖDE M.
Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekânsal Analizi ve Pazarlama Stratejisi, Prof. Dr. Semra Günay Aktaş, Editör, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı BEBKA, Bursa, ss.102-125, 2020
2019
20199. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE YEŞİL RESTORAN
Özgür Göde M., Ekincek S., Yüncü H. R.
İşletme ve Finans Yazıları-III, Melik Kamışlı, Editör, Beta Yayınevi, Ankara, ss.15-30, 2019
2018
201810. Beslenmenin Önemi
Önçel S., Özgür Göde M.
Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018
2016
201611. Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış
Önçel S., Özgür Göde M.
Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016
2015
201512. BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ
Önçel S., Özgür Göde M.
BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015
Ansiklopedide Bölümler
Desteklenen Projeler
2023 - 2027
2023 - 2027TR.AQUA: Gıda Arzı Güvenliği Çerçevesinde Su Ürünlerinde Yenilikçi ve Sürdürülebilir Uygulamalar
TÜBİTAK Projesi , 1004 - Mükemmeliyet Merkezi Destek Programı FAZ I
Genç Kumtepe E.(Yürütücü), Tosunoğlu B. T., Benli A., Ekincek S., Günay S., Özgür Göde M.
2021 - 2024
2021 - 2024Sürdürülebilir Kırsal Turizm İçin Kırılgan Olmayan Genç Girişimciler (Antifragile Young Entrepreneurs for Sustainable Rural Tourism)
Erasmus Projesi , Erasmus+ KA2 Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi için İşbirliği Projesi, Avrupa Düzeyi
Ekincek S., Günay S., Özgür Göde M., Yenilmez İ., Yayla Ö., Acıtaş Ş., et al.
2023 - 2023
2023 - 2023‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2023)
Diğer Ülkelerdeki Kamu Kurumları Tarafından Desteklenmiş Proje
Ekincek S., Özgür Göde M.
2022 - 2023
2022 - 2023Geleneksel Bir Ürün Olan Uğutun Üretim Sürecinin Çeşitlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Ekincek S., Özgür Göde M., Günay S. (Yürütücü)
2022 - 2023
2022 - 2023‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2022)
Diğer Ülkelerdeki Kamu Kurumları Tarafından Desteklenmiş Proje
Ekincek S., Özgür Göde M.
2022 - 2023
2022 - 2023Restoranlarda Akıllı Uygulamalar: Dijital Menü Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
(Proje Özeti)
Özgür Göde M. (Yürütücü)
2019 - 2023
2019 - 2023Füzyon Mutfak Oluşturulmasına Yönelik Bir Çalışma: Türk ve Kore Mutfaklarının Sentezi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Özgür Göde M., Ekincek S. (Yürütücü), Günay Aktaş S., Yayla Ş., Yayla Ö.
2021 - 2021
2021 - 2021‘Specialized Education on Korean Cuisine’ at Anadolu University (Anadolu Üniversitesi’nde ‘Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi’ 2021)
Diğer Ülkelerdeki Kamu Kurumları Tarafından Desteklenmiş Proje
Ekincek S., Özgür Göde M., Şenel P., Çiçek F. F.
2018 - 2021
2018 - 2021Tedarik Zinciri Yönetiminde Hedef Maliyetleme ve/veya Zaman Temelli Faaliyete Dayalı Maliyetleme Yaklaşımı: Yiyecek İçecek İşletmeleri Üzerine Bir Uygulama
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V. (Yürütücü)
2019 - 2020
2019 - 2020Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
KAVAK M., GÜNAY AKTAŞ S.(Yürütücü), OLGAÇ S., KARAGÖZ D., YILMAZ H., ÖZGÜR GÖDE M., et al.
2019 - 2020
2019 - 2020Eskişehir İlinin Turizm Kaynaklarının Mekansal Analizi ve Pazarlama Stratejisi
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
Ekincek S., Yayla Ş., Yayla Ö., Günay S. (Yürütücü), Aydın S., Olgaç S., et al.
2019 - 2019
2019 - 2019Anadolu Üniversitesinde Uzmanlaşmış Kore Mutfağı Eğitimi
Diğer Uluslararası Fon Programları
ÖZGÜR GÖDE M., ŞENEL P., EKİNCEK S.(Yürütücü), YAYLA Ş.
2018 - 2019
2018 - 2019Yiyecek İçecek İşletmelerinde Müşteri Temelli Faaliyete Dayalı Maliyetleme Kullanılarak Menü Analizi Uygulaması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZGÜR GÖDE M., EKERGİL V. (Yürütücü)
2016 - 2018
2016 - 2018Yiyecek İçecek İşletmelerine Yönelik Menü Sertifikasyon Sistemi Önerisi: Eskişehir Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
EKİNCEK S., YAYLA Ö., ÖZGÜR GÖDE M., YÜNCÜ H. R. (Yürütücü), KAMA S.
2016 - 2017
2016 - 2017Yöresel Yemek Reçetelerinin Standart Hale Getirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZGÜR GÖDE M., EKİNCEK S., ZENCİR ÇİFTÇİ E. (Yürütücü)
2015 - 2017
2015 - 2017Turizm Fakültesi Öğretim Programlarının Değerlendirilmesi: Anadolu Üniversitesi Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Ekincek S., Dündar Arıkan A., Kaya Sayarı B., Zencir Çiftçi E. (Yürütücü), Olgaç S., Aksöz E. O., et al.