-
2025 - 2026 Development of Eskişehir-Specific Geographically Indicated Food Products within the Scope of Creative Culinary Applications
Project Supported by Higher Education Institutions
Şallı G. (Executive), Güldemir O., Durucasu R. R., Yıldız E., Tugay O.
-
2025 - 2026 Görev Temelli Dil Öğretiminde Yeni Bir Tat: Türkçe Öğretiminde Mutfak Uygulamaları
Project Supported by Higher Education Institutions
Türker M. S. (Executive), Yavaşlar E., Güleç E., Güldemir O., Şallı G., Doğan M., et al.
-
2025 - 2026 Nettle and Its Place in Turkish Cuisine
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O. (Executive), Eroğlu D.
-
2024 - 2026 6. Sensory Laboratory
Project Supported by Higher Education Institutions
Taş Alicenap Ç. (Executive), Bakan E., Arslan Y., Günkaya G., Güldemir O.
-
2023 - 2026 Improving Campus Stakeholders' Compliance with the Mediterranean Diet through Menu Interventions and Social Marketing Strategies
TÜBİTAK International Multi-Cooperation Project
-
2023 - 2024 Preparing Selected Dishes with an Infrared Grill and Creating a Recipe Booklet
-
2023 - 2024 Sensory Evaluation of Selected Ottoman Pickles
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O. (Executive), Kavas H.
-
2023 - 2024 Evaluation of the Emergency Meal Kitchen Menu’s Meeting the Daily Nutritional Requirements
-
2023 - 2023 Preparation of Selected Foods with Infrared Cooker and Health Evaluation by Acrylamide, pH Determination
Industrial Thesis Project
Güldemir O. (Executive), Şallı G., Soyseven M., Arli G.
-
2022 - 2023 Pilaff in the Turkish World
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O. (Executive), Bilgin A., Keikha Shahinpour M. A.
-
2021 - 2022 Research of Sındırgı Culinary Culture and Dishes
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O. (Executive), Özdemir S. S.
-
2021 - 2022 Marketlerde Satılan Tüketime Hazır Gıdaların Besin İçeriklerinin Araştırılması
-
2021 - 2021 Tariften Duyusal Analiz Pratiklerine Gastronomi Uygulamaları ARGE Projesi
-
2021 - 2021 Gastronomide Bilim ve Teknik: Mutfakta Mühendis Var-2
-
2020 - 2021 Tarihi Yemekleri Günümüze Uyarlama Modeli: Osmanlı Örneği
-
2020 - 2021 Osmanlı Mutfağındaki Meyveli Etli Yemeklerinin Yiyecek İçecek İşletmelerine Kazandırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O. (Executive), Yıldız E., Afşar A., Şallı G.
-
2019 - 2019 Gastronomide Bilim ve Teknik: Mutfakta Mühendis Var!
-
2017 - 2019 Restoran değerlendirme sistemlerinin tüketiciler ve işletmeler açısından turizme katkıları: Bağımsız restoran değerlendirme sistemi (TABAND) geliştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
DÜZ B., GÜLDEMİR O., ÇAKIR P. G., SEZGİN E. (Executive), DEMİRAL G. N.
-
2017 - 2017 Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanılabilir Menü Formlarının Geliştirilmesi: Standart Tarifler, Besin Değerleri ve Fotoğraflar
-
2016 - 2016 Yabanabad'da Doğa Sağlık Hayat Var Projesi
-
2015 - 2016 Eskişehir İdrisyayla Macın Kaynatma Geleneği Araştırma Projesi
-
2012 - 2016 Türkiye Turizmi Sözlü Tarih Çalışması
Project Supported by Higher Education Institutions
Güldemir O., Yetgin Akgün D., Yüncü H. R., Toker A., Zencir Çiftçi E., Evren S., et al.
-
2012 - 2016 Türkiye Turizm Sözlü Tarih Çalışması
Project Supported by Higher Education Institutions
Kozak N. (Executive), Yüncü H. R., Metin T. C., Güldemir O., Akoğlan Kozak M., Çiçek D., et al.
-
2014 - 2015 TraMEP Trakya Bölgesindeki Yiyecek ve İçecek Mesleki Eğitim Okullarında Kalitenin Arttırılması
-
2012 - 2012 Karabük ve Çevresinde Ekolojik Ayak İzi Projesi
-
2010 - 2010 Osmanlı Yemek Yazması Kitabüt Tabbahin'in Günümüze Uyarlanması