Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK TUTUMUN, DENEYİM DEĞİŞKENLERİNİN ARACILIK ROLÜ ÜZERİNDEN DAVRANIŞSAL NIYETE ETKISİ (MEDIATING ROLE OF EXPERIENCE VARIABLES ON THE EFECT OF GASTRONOMY TOURISM ATTITUDE ON BEHAVIORAL INTENTION)
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.4, sa.1, ss.39-49, 2021 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sokak satıcılarına göre sokak lezzetleri.
20. Ulusal Turizm Kongresi, Eskişehir, Türkiye, 17 Ekim 2019
Sokak satıcılarının karşılaştıkları zorluklar
4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 Eylül 2019
Yazılı Medyada Sokak Yemekleri.
3.Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 06 Aralık 2018
A Static Panel Data Analysis of Golf Tourism Demand from 14 Top Tourism Markets for Belek, Turkey
The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 2 - 05 Ekim 2018
Yazılı Medyada Sokak Lezzetleri
International Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University, 20 - 22 Eylül 2018
YAZILI MEDYADA TÜRK MUTFAĞI
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, ss.242-252
GASTRONOMİNİN SANATSAL KİMLİĞİNİN ESTETİK ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1200-1212
Gastronomi Kültürünün Pazarlanmasında Filmlerin Rolü Fransız ve İtalyan Mutfağına Yönelik Bir İnceleme
ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Çanakkale, Türkiye, 12 - 15 Kasım 2015, ss.1412-1427
Tourism Paradox vs Sustainability A Case From Turkey
The 3rd Advances in Hospitality and Tourism Marketing & Management Conference, Taipei, Tayvan, 25 - 30 Haziran 2013
Golf Turizmi Belek Destinasyonuna Yönelik Bir İnceleme
V. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi, Türkiye, 27 - 30 Mayıs 2010
TRADITIONAL OR INNOVATIVE A SEMIOTIC ANALYSIS OF FIVE RAKI COMPANIES ADS IN TURKEY
COMMUNICATION IN MILLENIUM, Eskişehir, Türkiye, 14 - 16 Haziran 2006, ss.165-171
The differences between all inclusive and non inclusive resort hotels in Turkey
The 7th Biennial Conference on Tourism in Asia, 11 - 14 Mayıs 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
RESTORANLARDA KURUMSAL KİMLİK UYGULAMLARI: DÜNYANIN EN İYİ 50 RESTORANI LİSTESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
DETAY YAYINLARI, Ankara, 2022
Sokak Satıcılarının Karşılaştıkları Zorluklar
Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar, Şule Aydın, Ömer Çoban, Yusuf Karakuş ve Nurgül Çalışkan, Editör, Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, ss.101-114, 2020
İtalyan Mutfağı
Dünya Mutfak Kültürleri, Nilüfer Şahin Perçin, Editör, Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş., İstanbul, ss.207-222, 2020
Gastronomi Reklamcılığı
Yeni Nesil Reklamcılık, Kutlu Ömer, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.167-190, 2019
Gastronomi Turizmi
Alternatif Turizm, Aydın, Şule Eren, Duygu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.143-168, 2019
Turizm Endüstrisi Kripto Paraya Hazır Mı? Eskişehir Örneği
İşletme ve Ekonomi Yazıları-I, Nurhan Şakar, Editör, Beta, İstanbul, ss.631-650, 2018
Odalar Bölümü ve Bilgi Teknolojileri
Odalar Bölümü Yönetimi, Medet Yolal, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayını NO: 3528, Eskişehir, ss.139-166, 2017
Odalar Bölümünde Eşgüdüm ve İletişim
Odalar Bölümü Yönetimi, Medet Yolal, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3528, Eskişehir, ss.41-73, 2017
Turizm Endüstrisinde İletişimin Yeri ve Önemi
Turizm ve İletişim, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.1-20, 2016
New Toy of Marketing Communication in Tourism:Gamification
e Consumers in the Era of New Tourism, Erkan Sezgin, Editör, Springer, ss.53-72, 2016
Gastronomiyi Konu Alan Filmler
Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler I Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri, Doç. Dr. Osman Nuri ÖZDOĞAN, Editör, Detay Yayıncılık, ss.215-235, 2016
Gurmeler ve İletişim
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, ss.115-138, 2016
Gastronomi Konulu Filmler
YİYECEK İÇECEK ENDÜSTRİSİNDE TRENDLER II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri Cilt 2, Doç. Dr. Osman N. Özdoğan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.215-235, 2016
Gurmeler ve İletişim
Bir İletişim Biçimi Olarak Gastronomi, YILMAZ Hakan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.115-138, 2016
An Introduction to Consumer Metamorphosisin the Digital Age
e Consumers in the Era of New Tourism, Erkan Sezgin, Editör, Springer, ss.1-13, 2016
Sözsüz İletişim ve Turizm
Turizm ve İletişim, Yrd. Doç. Dr. Hakan YILMAZ, Editör, Detay Yayıncılık, Konya, ss.21-36, 2016
Turizm işletmelerinde yiyecek içecek yönetimi
grafiker, Ankara, 2015
Ziyafet (Banquet) Organizasyonu ve Önemi
Turizm İşletmelerinde Yiyecek İçecek Yönetimi, Murat Doğdubay, Editör, Grafiker Yayınları, Ankara, ss.7-30, 2015