Prof. Dr. SİBEL ÖNÇEL GÜLER


TURİZM FAKÜLTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ


WoS Araştırma Alanları: Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Turizm ve Otel İşletmeciliği

Metrikler

Yayın

74

Yayın (Scopus)

5

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

12

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

1217

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

133

H-İndeks (TrDizin)

5

Atıf (Sobiad)

660

H-İndeks (Sobiad)

10

Atıf (Diğer Toplam)

219

Proje

7

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

1998 - 2003

1998 - 2003

Doktora

Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Dr), Türkiye

1995 - 1998

1995 - 1998

Yüksek Lisans

Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli), Türkiye

1990 - 1995

1990 - 1995

Lisans

Anadolu Üniversitesi, EĞİTİM FAKÜLTESİ, YABANCI DİLLER EĞİTİMİ BÖLÜMÜ, Türkiye

Yaptığı Tezler

2003

2003

Doktora

İstanbul`daki beş yıldızlı otel restoranlarının rekabet stratejilerinin belirlenmesine yönelik bir uygulama

Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Dr)

1998

1998

Yüksek Lisans

Otel işletmelerinde mutfak planlaması

Anadolu Üniversitesi, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)

Araştırma Alanları

Turizm ve Otel İşletmeciliği

Akademik Ünvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doç. Dr.

Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Yönetimsel Görevler

2019 - 2023

2019 - 2023

Bölüm Başkan Yardımcısı

Anadolu Üniversitesi, TURİZM FAKÜLTESİ, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Verdiği Dersler

Doktora

Doktora

KÜLTÜR VE SANATTA GASTRONOMİ

Yüksek Lisans

Yüksek Lisans

Türk Mutfağı Araştırmaları

KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE REKABET STRATEJİLERİ

Gıda Pazarlaması

Lisans

Lisans

BESLENMENİN TEMEL İLKELERİ

BESİN GÜVENLİĞİ VE HİJYEN

YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI

MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ

YİYECEK İÇECEK YÖNETİMİNDE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI

ENDÜSTRİYE DAYALI PROJE ÇALIŞMASI

MENÜ YÖNETİMİ

MUTFAK YÖNETİMİ

TOPLUMA HİZMET UYGULAMALARI

MÖNÜ PLANLAMASI

TURİZM ARAŞTIRMA PROJELERİ

BİTİRME TEZİ

Makaleler

Tümü (30)
Scopus (5)
TRDizin (21)
Diğer Yayınlar (4)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2019

2019

1. KAHVE DÜKKANLARINI TERCİH EDEN X, Y VE Z KUŞAĞI TÜKETİCİLERİNİN TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ İNCELENMESİ

BAYINDIR M. S., BAYINDIR B., ÖNÇEL S.

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi 2019, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.798-801, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

3. HAND HYGIENE EXPERIENCE OF GASTRONOMY STUDENTS: CASE OF ANADOLU UNIVERSITY

ÖNÇEL S., ŞENEL P.

The 11th Tourism Outlook ConferenceHeritage Tourism beyond Borders and Civilizations, 3 - 05 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

4. Destinasyonların Çekicilik Unsuru Olmasında Gastronomi Turizminin Rolü: Hatay Mutfak Kültürü Üzerine Bir Araştırma

GÜZEL M. O., ÖNÇEL S.

International Gastronomy Studies Congress 2018, 20 - 22 Eylül 2018, ss.64-78, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

5. Experiments for Hand Hygiene of Gastronomy Student: Anadolu University Sample

ŞENEL P., Önçel S.

The 11th Tourism Outlook Conference, Eskişehir, Türkiye, 02 Ekim 2018, cilt.5, ss.414-421, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

6. Yiyecek İçecek İşletmesi Yöneticilerinin Gün Menüsüne İlişkin Görüşleri: Eskişehir’de Bir Araştırma

ÇİDEM G., ÖNÇEL S.

The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 27 - 29 Eylül 2018, ss.396-408, (Tam Metin Bildiri)

2018

2018

7. Müzik Eşliğinin Yaratıcı Mutfak Uygulamaları Üzerindeki Etkilerinin Belirlenmesi

ATİLLA O., ÖNÇEL S.

III. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 20 - 21 Nisan 2018, ss.1104-1114, (Özet Bildiri)

2018

2018

8. Sivrihisar Local Cuisinein the Scope of GastronomyTourism

ÖNÇEL S., ZENCİR B.

7. ULUSAL KIRSAL TURİZM, BODRUM, Türkiye, 10 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

2017

2017

9. Vegan Vegetarian Dish Samples from Turkish Cuisine

YAYLA Ö., ÖNÇEL S., GÜLDEMİR O.

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

10. Evaluation of Products Located in Menus in Terms of Nutritional Facts

ÖNÇEL S., YAYLA Ö., GÜLDEMİR O.

Seventh International Conference on Food Studies, Roma, İtalya, 26 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

2017

2017

11. İBN BATTUTA SEYAHATNAMESİNDE YEME-İÇME KÜLTÜRÜNÜN DEĞERLENDİRİLMESİ

YILMAZ A., ÖNÇEL S.

18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

12. REKREASYONEL TURİZM FAALİYETİ OLARAK URFA SIRA GECELERİ

barakazi m., ÖNÇEL S.

18. ULUSAL TURİZM KONGRESİ, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

13. Rekreasyonel Turizm Faaliyeti Olarak Urfa Sıra Geceleri

BARAKAZI M., ÖNÇEL S.

18. Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 18 - 22 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

14. Eskişehir’in Yerel Mutfak Kültürünün Zenginleştirilmesine Yönelik Bir Çalışma: Çerkez Mutfağı

ÖNÇEL S., ŞENEL P.

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, cilt.1, ss.1420-1432, (Tam Metin Bildiri)

2017

2017

15. Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Özyeterliklerine Yönelik Nitel Bir Araştırma

BABAÇ E., ÖNÇEL S.

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ONFUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.306-316, (Tam Metin Bildiri)

2016

2016

16. SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

EKİNCEK S., ÖNÇEL S.

17.Ulusal Turizm Kongresi, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

2016

2016

17. SOSYAL MEDYADAKİ RESTORAN TÜKETİCİ YORUMLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ FOURSQUARE ÖRNEĞİ

EKİNCEK S., ÖNÇEL S.

17. Ulusal Turizm Kongresi, Muğla, Türkiye, 20 - 23 Ekim 2016, ss.1016-1024, (Tam Metin Bildiri)

2015

2015

18. Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm başkanlarının bölüme ilişkin değerlendirmeleri

GÜLER S., EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.

Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri)

2015

2015

19. GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANLARININ PROGRAMA YÖNELİK GÖRÜŞLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

ÖNÇEL S., EKİNCEK S., ÖZGÜR GÖDE M.

ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, İzmir, Türkiye, 10 - 12 Aralık 2015, (Özet Bildiri)

2011

2011

22. THE USE OF FOOD SAFETY SYSTEMS IN HOTEL KITCHENS FOR DEVELOPING THE COMPETITION ADVANTAGE

ÖNÇEL S., SEZGİN E.

SEVENTH CHINA TOURISM FORUM Tourism and Sustainable Development, 23 - 25 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

2011

2011

23. THE ROLE OF TRAVEL REVIEW WEBSITES IN CONSUMERS’ PURCHASING BEHAVIOUR: A COMPARATIVE ANALYSIS OF TOURISTS’ AND ACADEMICANS’ PERCEPTIONS

SEZGİN E., ÖNÇEL S.

SEVENTH CHINA TOURISM FORUM Tourism and Sustainable Development, Haikou, Hainan Province, Çin, 23 - 25 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

2008

2008

24. Türk Mutfak Kültürü ve Yeme İçme Alışkanlıkları

GÜLER S.

Cognitive Approaches to the Concept of Food in the Mediterranean, 7 - 09 Mayıs 2008, (Tam Metin Bildiri)

2007

2007

25. TÜRK MUTFAGININ DEĞiSiM NEDENLERi ÜZERiNE GENEL BiR DEGERLENDiRME

ÖNÇEL S.

1.Ulusal Gastronomi Sempozyumu ve Sanatsal Etkinlikler, Türkiye, 4 - 05 Mayıs 2007, (Tam Metin Bildiri)

Kitaplar

2025

2025

1. Eskişehir'deki Kahvaltı Menüleri Üzerine Bir İnceleme

Yumak B., Önçel Güler S.

Gastronomi ve Mutfak Santaları Üzerine Güncel Araştırmalar IV, Doç. Dr. Kansu Gençer,Doç.Dr. Hasibe Yazıt, Editör, ÖZGÜR, Gaziantep, ss.1-14, 2025

2023

2023

2. Yiyecek İçecek Pazarlaması

Önçel S.

Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Doç.Dr. Hilmi Rafet YÜNCÜ, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.89-100, 2023

2023

2023

3. Prof. Dr. Medet YOLAL

SÖKMEN S., ÖNÇEL S.

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz, Küçükaltan Derman, Tuna Muharrem, Kaya Ünal Şule, Editör, Detay Yayıncılık, ss.272-284, 2023

2023

2023

4. Doç.Dr. Dündar Denizer

Önçel S.

Turizm Akademisinde Kaybettiklerimiz Anısına, Prof. Dr. Derman Küçükaltan,Prof. Dr. Muharrem Tuna,Dr. Şule Kaya Ünal, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.77-85, 2023

2022

2022

5. Gastronomi ve Menü Planlama

ÖNÇEL S.

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi, Prof. Dr. Atilla Akbaba Doç. Dr. Neslihan Serçeoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.259-279, 2022

2021

2021

6. Evaluation of Geographically Indicated Products within the Scope of Gastronomy Tourisim

ÖNÇEL S., BAYINDIR M. S.

Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism, İrfan Yazıcıoğlu, Alper Işın, Özgür Yayla, Editör, Peter Lang, Berlin, ss.343-358, 2021

2020

2020

7. Turist Rehberliği Alanında Bilgi Teknolojilerinin Kullanımı

İnan H. E., Doğan S., Şanlıöz Özgen H. K., Önçel S., Kınay H., Avcı E., et al.

Turizm Bilgi Teknolojileri, Özel Çağıl Hale, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.113-140, 2020

2019

2019

8. Wine Routes and Tourism Potential in Turkey

ÖNÇEL S., YOLAL M.

Wine Tourism Destination Management and Marketing, Sigala, M. ve Robinson R.S., Editör, Palgrave Macmillan, ss.327-340, 2019

2018

2018

10. Beslenmenin Önemi

Önçel S., Özgür Göde M.

Beslenmenin Temel İlkeleri, Prof. Dr. Zeki ATKOŞAR, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.18-38, 2018

2016

2016

11. Doğu Anadolu Bölgesinin Yöresel Mutfağı

Önçel S.

Yöresel Mutfaklar, Ebzu Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.45-62, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

12. Gastronomiye Sosyolojik Bir Bakış

Önçel S., Özgür Göde M.

Bir İletişim Biçimi olarak Gastronomi, Hakan Yılmaz, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.1-15, 2016

2016

2016

13. Mutfak Yönetimi

Önçel S.

Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Sibel Önçel, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.25-42, 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

2016

2016

14. Japon Mutfağı

Önçel S.

Dünya Mutfakları, Ebru Zencir, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.35-52, 2016

2015

2015

15. BESLENME VE GÜNÜMÜZ BESLENME EĞİLİMLERİ

Önçel S., Özgür Göde M.

BESLENMENİN TEMEL iLKELERİ, Zeki Atkoşar, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.30-52, 2015

2012

2012

16. Müşteri İlişkileri

Önçel S.

Destek Hizmetleri, Pembe gül Çakır, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.90-118, 2012

2010

2010

17. Türk Mutfak Kültürü ve Tarihsel Gelişimi

ÖNÇEL S.

Kültürel Miras Yönetimi, ÖNÇEL, Editör, Anadolu Üniversitesi, Eskişehir, ss.162-181, 2010

Ansiklopedide Bölümler

2022

2022

1. Gıda Zehirlenmesi, Gıda, Yiyecek içecek departmanı.

Önçel S.

Detay yayıncılık, ss.120-122, 2022

Desteklenen Projeler

2022 - 2024

2022 - 2024

Turizm Sektörü Çalışanlarının Psikolojik Dayanıklılık ve Duygusal Yeme Davranışını Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma (İstanbul Örneği)

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , Üniversite Destekli Diğer Projeler

Önçel S. (Yürütücü), Şenel P.

2018 - 2019

2018 - 2019

Gastronomi Öğrencilerinin El Hijyenine Yönelik Deneyimleri Anadolu ÜniversitesiÖrneği

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ŞENEL P., ÖNÇEL S. (Yürütücü)

2017 - 2017

2017 - 2017

MÜZİĞİN GASTRONOMİ EĞİTİMİ VE YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI ÜZERİNDEKİ ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ATİLLA O., ÖNÇEL S. (Yürütücü)

2016 - 2017

2016 - 2017

’Hamur Şekillendirme Yöntemleri’ dersinin Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerine Katkılarının Değerlendirilmesi

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi

ÖNÇEL S. (Yürütücü)

Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler

2022 - Devam Ediyor

2022 - Devam Ediyor

Gastronomi Akademisyenleri Derneği

Üye

Bilimsel Yayınlarda Hakemlikler

Haziran 2024

Haziran 2024

JOURNAL OF GASTRONOMY AND TOURISM

Diğer İndekslerce Taranan Dergi

Mart 2024

Mart 2024

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2024

Mart 2024

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2023

Aralık 2023

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Haziran 2023

Haziran 2023

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Mart 2023

Mart 2023

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Aralık 2022

Aralık 2022

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

Tourism and Recreation

Hakemli Bilimsel Dergi

Ağustos 2022

Ağustos 2022

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Nisan 2022

Nisan 2022

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2022

Şubat 2022

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Hakemli Bilimsel Dergi

Eylül 2021

Eylül 2021

MOTIF ACADEMY JOURNAL OF FOLKLORE

Hakemli Bilimsel Dergi

Mayıs 2021

Mayıs 2021

AYDIN GASTRONOMY

Hakemli Bilimsel Dergi

Şubat 2021

Şubat 2021

Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Temmuz 2020

Temmuz 2020

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Hakemli Bilimsel Dergi

Bilimsel Projelerde Hakemlikler

Şubat 2025

Şubat 2025

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Anadolu Üniversitesi, Türkiye

Temmuz 2023

Temmuz 2023

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje

BAP Araştırma Projesi, Anadolu Üniversitesi, Türkiye

Ödüller

Haziran 2024

Haziran 2024

Makale Performans Ödülü

Anadolu Üniversitesi

Haziran 2018

Haziran 2018

Futourism 2018 üçüncü en iyi bildiri ödülüSürdürülebilir Kalkınma

Mersin Üniversitesi



Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (WOS): 3

h-indeksi (WOS): 1

Jüri Üyelikleri

Temmuz-2024

Temmuz 2024

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Anadolu Üniversitesi

Haziran-2023

Haziran 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

- Anadolu Üniversitesi

Mayıs-2023

Mayıs 2023

Tez Savunma (Doktora)

- Anadolu Üniversitesi

Nisan-2023

Nisan 2023

Tez Savunma (Doktora)

- Anadolu Üniversitesi

Nisan-2023

Nisan 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Nurgil Gürcan - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

- Anadolu Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Sedat Bütün Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Ocak-2023

Ocak 2023

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Filiz Berksoy - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Doktora)

Melik Onur GÜZEL Tez Savunma - Anadolu Üniversitesi

Temmuz-2022

Temmuz 2022

Tez Savunma (Doktora)

Bahar Bayındır Tez Savunması - Anadolu Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Bahar Bayındır Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Haziran-2022

Haziran 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mehmet Selma Bayındır Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Bahar Bayındır Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mehmet Selman Bayındır Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Ocak-2022

Ocak 2022

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Sedat Bütün Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Temmuz-2021

Temmuz 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Cihan Başol - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Sedat Bütün Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Doktora Yeterlik Sınavı

Begüm ÖNEM - Anadolu Üniversitesi

Haziran-2021

Haziran 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Bahar Bayındır Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Mart-2021

Mart 2021

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Zeynel Cin - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Bahar Bayındır Tez İzleme - Anadolu Üniversitesi

Ocak-2021

Ocak 2021

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mehmet Selman BAYINDIR'ın tez izleme jürisi - Anadolu Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doktora Yeterlik Sınavı

Armağan Aydın - Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

Aralık-2020

Aralık 2020

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Sedat BÜTÜN'ın tez izleme jürisi - Anadolu Üniversitesi

Ekim-2020

Ekim 2020

Tez Savunma (Doktora)

Mahmut BARAKAZI - Anadolu Üniversitesi

Ekim-2020

Ekim 2020

Tez Savunma (Yüksek Lisans)

Hasan Hüseyin ÇAKICI - Anadolu Üniversitesi

Mayıs-2020

Mayıs 2020

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mehmet Selman BAYINDIR'ın tez izleme jürisi - Anadolu Üniversitesi

Mayıs-2020

Mayıs 2020

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Bahar BAYINDIR'ın tez izleme jürisi - Anadolu Üniversitesi

Mayıs-2020

Mayıs 2020

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mahmut BARAKAZI'ın tez izleme jürisi - Anadolu Üniversitesi

Mart-2020

Mart 2020

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mehmet Selman BAYINDIR - Anadolu Üniversitesi

Aralık-2019

Aralık 2019

Doktora Yeterlik Sınavı

Mehmet Selman BAYINDIR - Anadolu Üniversitesi

Aralık-2019

Aralık 2019

Doktora Yeterlik Sınavı

Bahar BAYINDIR - Anadolu Üniversitesi

Aralık-2019

Aralık 2019

Doktora Tez İzleme Komitesi (TİK) Üyeliği

Mahmut BARAKAZI - Anadolu Üniversitesi

Aralık-2019

Aralık 2019

Doktora Yeterlik Sınavı

Sedat BÜTÜN - Anadolu Üniversitesi