Publications & Works

Articles Published in Other Journals 8

Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı Ardından

ANATOLIA , vol.26, no.1, pp.168-169, 2015 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences 9

Gastronomide Algı Yönetimi: Halo Etkisinin Rolü ve Uygulamaları

2. Uluslararası Turizm ve Kültür Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 22 - 25 May 2025, (Summary Text) Sustainable Development

FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Turkey, 7 - 09 October 2021, (Full Text)

Yöresel Ne Kadar Yöresel? Cumalıkızık Örneği. How Long Local is Local? Example of Cumalıkızık.

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Turkey, 2 - 05 September 2020, pp.200-205, (Summary Text)

Gastronomi mi, Yiyecek İçecek İşletmeciliği mi? Gastronomy or Food and Beverage Management?

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Turkey, 2 - 05 September 2020, pp.899-914, (Full Text)

Gastronomi Bloglarının Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi

20. Ulusal Turizm Kongresi (UTK20) ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi (4th International Tourism Congress – ITC2019), Turkey, 16 - 19 October 2019, (Full Text)

An Adaptable Food for Alternate Cultures, Menemen.

Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) at the University of Alaska Anchorage., ANCHORAGE, United States Of America, 26 - 29 June 2019, (Summary Text)

GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI KAPSAMINDA YAPILANÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK PROFİLİ (1997-2018)

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018, pp.730-744, (Full Text)

YÖNETİCİLERİN PERSPEKTİFİNDEN YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI

II. GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ, Çanakkale, Turkey, 21 - 23 September 2017, (Full Text) identifier

Coğrafi İşaretlemenin Kırsal Turizm in Gelişimindeki Rolü Datça Badem Örneği

5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi 18-22 Mayıs 2016, Muğla, Turkey, 18 - 22 May 2016, (Summary Text)
Books 18

KEK HAZIRLAMA VE UYGULAMA TEKNİKLERİ

in: PASTACILIK TEMEL METOT VE UYGULAMALARI, ZENGİN Burhanettin,ULEMA Şevki,TAŞ Muhammed, Editor, Paradigma Akademi, Çanakkale, pp.53-74, 2023 Sustainable Development

Gastronomiyi Disiplin Olarak Ele Alan Çalışmaların Sistematik Bir Derlemesi

in: Gastronomide Sistematik Araştırmalar, ARMAN Adem; Erdem Özkan, Editor, Oğlak Yayıncılık, İstanbul, pp.101-116, 2021 Creative Commons License Sustainable Development

TARTLAR, PAYLAR, KEKLER, MERENG

in: TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.211-255, 2021

Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler

in: Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1, Arman Adem; Kurnaz Alper, Editor, Paradigma Akademi, Çanakkale, pp.77-105, 2021

Makarnalar

in: İleri Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz , Bayrakçı Selman, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.65-87, 2021

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak

in: Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.92-117, 2020

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis

in: Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.66-91, 2020

Gastronomi veTarım

in: Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.116-145, 2020

Gastronomi Disiplini ve İlişkileri

in: Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.32-59, 2020

AŞÇILIK OKULU MEZUNLAR DERNEĞİ (AŞOMDER)

in: KAMP’IN KİTABI, Güldemir Osman, Kurnaz Alper, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.3-19, 2017

Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları

in: Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Önçel Sibel, Editor, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir, pp.58-89, 2016

Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

in: Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 2, Özdoğan Osman Nuri, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-96, 2016

Sebze ve Meyveler

in: Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editor, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, pp.110-133, 2016

Soslar ve Çorbalar

in: Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editor, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, pp.60-81, 2016

Fransız Mutfağı

in: Dünya Mutfakları 1, Yılmaz Hakan, Editor, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2171, Eskişehir, pp.2-53, 2016

Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

in: Yiyecek Endüstrisinde Trendler, Özdoğan, Osman N., Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-96, 2016
Episodes in the Encyclopedia 11

Gizli Müşteri

Detay Yayıncılık, pp.189, 2022

Mutfak Profesyonelleri Derneği

Detay Yayıncılık, pp.351, 2022

Şuruplar

Detay Yayıncılık, pp.265, 2022

Aşçı

Detay Yayıncılık, pp.169, 2022

Kaz Ciğeri

Detay Yayıncılık, pp.317-318, 2022

Aperitif

Detay Yayıncılık, pp.87, 2022

Buket Garni

Detay Yayıncılık, pp.247, 2022

Aşçıbaşı Yardımcısı

Detay Yayıncılık, pp.171-172, 2022

Aşçıbaşı

Detay Yayıncılık, pp.171, 2022

Açmak, Hapsetme, İçlemek

Detay Yayıncılık, pp.8, 237, 260, 2020
Metrics

Publication

46

Publication (Scopus)

1

Citation (WoS)

1

Citation (Scopus)

4

H-Index (Scopus)

1

Citation (Scholar)

34

H-Index (Scholar)

4

Citation (TrDizin)

7

H-Index (TrDizin)

2

Citation (Sobiad)

100

H-Index (Sobiad)

5

Citation (Sum Other)

15

Total Citation Count

161

Project

5

Open Access

10
UN Sustainable Development Goals