Publications & Works

Articles Published in Other Journals

Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı Ardından

ANATOLIA , vol.26, no.1, pp.168-169, 2015 (Peer-Reviewed Journal)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Turkey, 7 - 09 October 2021

Yöresel Ne Kadar Yöresel? Cumalıkızık Örneği. How Long Local is Local? Example of Cumalıkızık.

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Turkey, 2 - 05 September 2020, pp.200-205

Gastronomi mi, Yiyecek İçecek İşletmeciliği mi? Gastronomy or Food and Beverage Management?

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Turkey, 2 - 05 September 2020, pp.899-914

Gastronomi Bloglarının Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi

20. Ulusal Turizm Kongresi (UTK20) ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi (4th International Tourism Congress – ITC2019), Turkey, 16 - 19 October 2019

An Adaptable Food for Alternate Cultures, Menemen.

Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) at the University of Alaska Anchorage., ANCHORAGE, United States Of America, 26 - 29 June 2019

GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI KAPSAMINDA YAPILANÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK PROFİLİ (1997-2018)

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Turkey, 20 - 22 September 2018, pp.730-744

Coğrafi İşaretlemenin Kırsal Turizm in Gelişimindeki Rolü Datça Badem Örneği

5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi 18-22 Mayıs 2016, Muğla, Turkey, 18 - 22 May 2016

Books & Book Chapters

Makarnalar

in: İleri Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz , Bayrakçı Selman, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.65-87, 2021

Gastronomiyi Disiplin Olarak Ele Alan Çalışmaların Sistematik Bir Derlemesi.

in: Gastronomide Sistematik Araştırmalar., ARMAN Adem; Erdem Özkan, Editor, Oğlak Yayıncılık, İstanbul, pp.101-116, 2021

TARTLAR, PAYLAR, KEKLER, MERENG

in: TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.211-255, 2021

Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler

in: Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1, Arman Adem; Kurnaz Alper, Editor, Paradigma Akademi, Çanakkale, pp.77-105, 2021

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak

in: Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.92-117, 2020

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis

in: Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.66-91, 2020

Gastronomi veTarım

in: Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.116-145, 2020

Gastronomi Disiplini ve İlişkileri

in: Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editor, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, pp.32-59, 2020

AŞÇILIK OKULU MEZUNLAR DERNEĞİ (AŞOMDER)

in: KAMP’IN KİTABI, Güldemir Osman, Kurnaz Alper, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.3-19, 2017

Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları

in: Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Önçel Sibel, Editor, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir, pp.58-89, 2016

Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

in: Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 2, Özdoğan Osman Nuri, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-96, 2016

Sebze ve Meyveler

in: Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editor, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, pp.110-133, 2016

Soslar ve Çorbalar

in: Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editor, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, pp.60-81, 2016

Fransız Mutfağı

in: Dünya Mutfakları 1, Yılmaz Hakan, Editor, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2171, Eskişehir, pp.2-53, 2016

Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

in: Yiyecek Endüstrisinde Trendler, Özdoğan, Osman N., Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.83-96, 2016

Episodes in the Encyclopedia

Metrics

Publication

41

Citation (Scopus)

1

H-Index (Scopus)

1

Citation (Scholar)

6

H-Index (Scholar)

2

Citiation (TrDizin)

4

H-Index (TrDizin)

1

Project

3

Open Access

4
UN Sustainable Development Goals