Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Gastronomi Eğitimi Arama Konferansı Ardından

ANATOLIA , cilt.26, sa.1, ss.168-169, 2015 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

FRİG MUTFAĞINDAN GÜNÜMÜZE YANSIYAN ÇALIŞMALARIN KAVRAMSAL OLARAK DEĞERLENDİRİLMESİ

V. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Sakarya, Türkiye, 7 - 09 Ekim 2021

Yöresel Ne Kadar Yöresel? Cumalıkızık Örneği. How Long Local is Local? Example of Cumalıkızık.

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2020, ss.200-205

Gastronomi mi, Yiyecek İçecek İşletmeciliği mi? Gastronomy or Food and Beverage Management?

Conference on Managing Tourism across Continents \ Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferansı (MTCON 2020), Antalya, Türkiye, 2 - 05 Eylül 2020, ss.899-914

Gastronomi Bloglarının Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi

20. Ulusal Turizm Kongresi (UTK20) ve 4. Uluslararası Turizm Kongresi (4th International Tourism Congress – ITC2019), Türkiye, 16 - 19 Ekim 2019

An Adaptable Food for Alternate Cultures, Menemen.

Association for the Study of Food Society (ASFS) and the Agriculture, Food and Human Values Society (AFHVS) at the University of Alaska Anchorage., ANCHORAGE, Amerika Birleşik Devletleri, 26 - 29 Haziran 2019

GİZLİ MÜŞTERİ UYGULAMALARI KAPSAMINDA YAPILANÇALIŞMALARIN BİBLİYOMETRİK PROFİLİ (1997-2018)

Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.730-744

Coğrafi İşaretlemenin Kırsal Turizm in Gelişimindeki Rolü Datça Badem Örneği

5. Ulusal Kırsal Turizm Kongresi 18-22 Mayıs 2016, Muğla, Türkiye, 18 - 22 Mayıs 2016
Kitap & Kitap Bölümleri

Makarnalar

İleri Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz , Bayrakçı Selman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.65-87, 2021

Gastronomiyi Disiplin Olarak Ele Alan Çalışmaların Sistematik Bir Derlemesi

Gastronomide Sistematik Araştırmalar, ARMAN Adem; Erdem Özkan, Editör, Oğlak Yayıncılık, İstanbul, ss.101-116, 2021 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

TARTLAR, PAYLAR, KEKLER, MERENG

TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar, Kurnaz Alper, Şengül Serkan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.211-255, 2021

Suşi’yi Oluşturan Gastronomi Ögeleri ve Örnek Tarifler

Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar -1, Arman Adem; Kurnaz Alper, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.77-105, 2021

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.92-117, 2020

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Servis

Yiyecek ve İçecek İşletmeciliği, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.66-91, 2020

Gastronomi veTarım

Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.116-145, 2020

Gastronomi Disiplini ve İlişkileri

Gastronominin Temelleri, YÜNCÜ Hilmi Rafet, Editör, Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, ss.32-59, 2020

AŞÇILIK OKULU MEZUNLAR DERNEĞİ (AŞOMDER)

KAMP’IN KİTABI, Güldemir Osman, Kurnaz Alper, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.3-19, 2017

Mutfağın Bölümleri ve Çalışma Alanları

Mutfak Hizmetleri Yönetimi, Önçel Sibel, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir, ss.58-89, 2016

Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler 2, Özdoğan Osman Nuri, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-96, 2016

Sebze ve Meyveler

Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, ss.110-133, 2016

Soslar ve Çorbalar

Temel Mutfak Teknikleri, Zencir Ebru, Editör, T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 3239, Eskişehir, ss.60-81, 2016

Fransız Mutfağı

Dünya Mutfakları 1, Yılmaz Hakan, Editör, Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 2171, Eskişehir, ss.2-53, 2016

Ulusal ve Uluslararası Gastronomi Kurumları

Yiyecek Endüstrisinde Trendler, Özdoğan, Osman N., Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.83-96, 2016
Ansiklopedide Bölümler

Gizli Müşteri

Detay Yayıncılık, ss.189, 2022

Mutfak Profesyonelleri Derneği

Detay Yayıncılık, ss.351, 2022

Şuruplar

Detay Yayıncılık, ss.265, 2022

Aşçı

Detay Yayıncılık, ss.169, 2022

Kaz Ciğeri

Detay Yayıncılık, ss.317-318, 2022

Aperitif

Detay Yayıncılık, ss.87, 2022

Buket Garni

Detay Yayıncılık, ss.247, 2022

Aşçıbaşı Yardımcısı

Detay Yayıncılık, ss.171-172, 2022

Aşçıbaşı

Detay Yayıncılık, ss.171, 2022

Açmak, Hapsetme, İçlemek

Detay Yayıncılık, ss.8, 237, 260, 2020
Metrikler

Yayın

44

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

31

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

15

Proje

4

Açık Erişim

10
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları